Populiariausi straipsniai:
- Kristina Kaikarienė grožio stebuklais netiki
- Naujoji Victorios Beckham kolekcija nustebino gerbėjus
- Bičių produktai – ir vaistams, ir kūno priežiūrai
- 3 stilingos rudens naujovės (FOTO)
- Vištienos suktinukai su varškės sūriu, špinatais
Ingredientai:
Sausainiai - 300 g,
Sviestas - 130 g + 65 g,
Obuoliai - 4 vnt.,
Trinti migdolai - 120 g,
Cukrus - 60 g,
Kiaušiniai - 2 vnt.,
Citrina - 0.5 vnt.
* Paprastus sausainius sutrinu blenderiu. Ant silpnos ugnies išlydau sviestą (130 g). Viską sumaišau ir suberiu į kepimo indą. Kraštus suformuoju aukštesnius, dugną priploju. Orkaitę įkaitinu iki 180 laipsnių. Pagrindą kepu apie 10min.
* Kol kepa, cukrų sumaišau su smulkintais migdolais (beje, aš naudoju caster cukrų, jei tokio neturite, reikėtų rinktis kuo smulkesnį).
* Išlydau sviestą (65 g), gretai sumaišau su biria mase.
* Įmušu vieną kiaušinį tiesiai į tešlą. Kito baltymą išplaku iki standžių putų (likusio trynio šiam receptui nebeprireiks), tada atsargiai šaukštu viską sumaišau ir užilu ant paruošto pagrindo.
* Nulupu obuolius, padalinu į dvi dalis, supjaustau lygiomis riekelėmis. Kiekvieną aptepu citrinos sultimis ir atsargiai dedu ant pyrago.
* Kepu 40 min. 160 laipsnių temperatūroje.
* Kai pyragas iškepa, galima apibrastyti cukraus pudra.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!