Vištienos suktinukai su varškės sūriu, špinatais

Sotūs pietūs visai šeimynai.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Metų Moteris Gražina Gudaitytė-Liutaud: žinau ilgaamžės santuokos paslaptį
- 3 stilingos rudens naujovės (FOTO)
- Šią savaitę - ir palankios dienos, ir nemalonūs pokyčiai
- Akmenys pagal zodiako ženklą
- Kitoks plovas

Ingredientai:

3 vnt. vištienos filė;
260 g špinatų;
150 g smulkinti pievagrybiai;
100 g smulkinta paprika;
120 g varškės sūrio;
1 kiaušinis;
120 g batono džiuvėsėlių;
70 g „Mozarellos“ sūrio;
4 šaukštai „Parmezano“ sūrio (tarkuotas);
druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga:

* Įkaitiname orkaitę iki 190 °C.

* Inde sumaišykite įdaro ingredientus: varškės sūrį, špinatus, druską pipirus, papriką, šaukštą „Parmezamo“ sūrio ir „Mozarellos“. Viską labai gerai išmaišyti.

* Vištienos filė padaliname per pusę ir truputį "pamušame" iki 0,5-0,7 cm storio. Kuo vienodžiau išmušite, tuo geriau iškeps.

* Dedame įdarą ant ištiestos krūtinėlės. Susukame ir persmeigiame dantų krapštuku, kad neiširtų.

* Viename inde išplakame kiaušinį, į kitą beriame batono džiuvėsius (galite įberti ir šaukštelį tarkuoto „Parmezano“ sūrio).

* Kiekvieną suktinuką pavilgome kiaušinio plakinyje, po to džiuvėsėliuose.

* Kepimo indą ištepame kepimo aliejumi ir dedame apvaliotus suktinukus.

* Kepame apie 35 min. arba kol iškeps vištiena. Kai iškeps, išimkite krapštuką.

* Labai tinka su su indiškais „Sonne Basmati“ ryžiais. Skanaus!

Pagaminimui užtruksite ~1 val. Gaunasi 6 suktinukai (nemaži). 

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis