Kiti receptai:
- Dietinis obuolių pyragas
- Vištų kumpeliai, marinuoti pomidorų sultyse
- Sūrio lazdelės
Reikės:
5 kiaušinių,
250 g veršienos kumpio,
1 batono riekelės minkštimo,
1 svogūno,
100 g džiūvėsėlių,
2 šaukštelių garstyčių,
pipirų, druskos, žalumynų pagal skonį.
Kaip gaminti:
Mėsmale sumalkite mėsą, išmirkytą batoną, svogūną, įberkite druskos, pipirų, prieskonių, sudėkite garstyčias ir labai gerai išminkykite. Tris kiaušinius išvirkite kietai, likusius du gerai išplakite. Virtą kiaušinį apdėkite faršu ir suformuokite kukulius. Iš pradžių juos pamirkykite į kiaušinių plakinį, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje gruzdintuvėje.