Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- MTV apdovanojimai – stiliaus katastrofa
- Stilistė L. Žvirblytė: loftas - čia nieko nenuslėpsi
- Prognozės savaitei: kuri diena bus geriausia?
- Nepriekaištingai odos išvaizdai - veido epiliatorius
- Naminis jogurtas
Reikės:
1 kg šviežių kiaulienos dešrelių;
1 kg raugintų kopūstų;
smulkinto česnako pagal skonį;
smulkinto svogūno pagal skonį;
druskos, pipirų, aliejaus.
Gaminame:
* Kopūstus nuplauname. Jei yra spanguolių, išrenkame.
* Dešreles supjaustome stambiais griežinėliais.
* Storiadugniame puode pakaitiname aliejų, apkepame česnaką, svogūnus, dešreles.
* Supilame į puodą sultinį arba verdantį vandenį. Sudedame raugintus kopūstus, prieskonius. Labai skanu ir gražu įmesti paprikų griežinėlių, blanširuotų pomidoriukų.
* Pamaišome, sumažiname ugnį, uždengiame ir troškiname.
* Troškiname ne mažiau 20 min.(jei norime traškių kopūstų). Jei norime, kad kopūstai "sušustų" - troškiname apie 1 val.
* Skanaus!
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!