Prognozės savaitei: kuri diena bus palanki bet kokiai veiklai

Šią savaitę svarbius reikalus susiplanuokime pirmadieniui ir ketvirtadieniui. Tie, kas planavo įsigyti naują būstą ar žemės sklypą, padarykite tai ketvirtadienį.

Šių dienų populiariausi:
- Astrologė Rasa: didysis metų horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui
- Kokie maisto produktai gali sukelti vėžį?
- 7 neįtikėtinos priežastys, kodėl jūs vis dar vieniša
- J. Statkevičiaus kolekcijos papuošalus jau galite apžiūrėti iš arti (FOTO)
- Skanūs marinuoti šonkauliukai

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 11 17 Pirmadienis

Gera diena darbo užbaigimui, gautų rezultatų įvertinimui. Gera diena mokymuisi ir dėstymui, taip pat galima pradėti ir naują projektą, eiti naujas pareigas, pasirašyti sutartis. Palanku pradėti statybos ir remonto darbus. Keliones ir persikėlimus į kitą būstą ar ofisą geriau atidėti kitai dienai. Diena palinki karininkams, žmonėms, dėvintiems uniformą. Šiandien labai gerai girdėsime savo vidinį balsą.

2014 11 18 Antradienis

Nepalanki diena, gali iškilti įvairių sunkumų, pavojų. Gali pasireikšti kaip bausmė už netinkamą poelgi, na o jei mūsų elgesys teisingas, tai jokios grėsmės nekyla. Patartina būti labai dėmesingam ir atsargiam vykdant kitų žmonių prašymus. Šiandien mes linkę labai greitai priimti neteisingus sprendimus, pernelyg pasitikėti savimi. Gali kilti konfliktai, nemalonūs pasiaiškinimai. Jeigu yra galimybė, tai geriau šiandien nereikšti jokio aktyvumo, pabūti vienam, pagalvoti. Naujai pradėti darbai nebus sėkmingi, patirsite tik nuostolių.

2014 11 19 Trečiadienis

Šios dienos energijos nevienareikšmės, jeigu yra galimybė atidėti visus svarbius reikalus kitai dienai, taip ir padarykite, atsipalaiduokite ir pailsėkite. Bet jeigu labai reikia, tai galima pradėti statybos darbus, pradėti naują verslą, ieškoti naujų kontaktų, skirti susitikimus, dalykinius pokalbius, galima rizikuoti – šita veikla bus pelninga. Ir visiškai priešingai su darbais, kurie šiandien bus užbaigti – tai turės neigiama įtaką. Šiandien įvykusios vestuvės ir sužadėtuvės baigsis skyrybomis. Šiandien turime atsikratyti savo iliuzijų ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.

2014 11 20 Ketvirtadienis

Labai gera ir pozityvi diena įvairioms veiklos rūšims. Ypatingai gera diena nekilnojamo turto ir žemės pirkimui, taip pat vertingiems pirkiniams. Labai palankios ilgalaikės kelionės. Diena tina prekybos pradžiai, dalykiniams susitikimams, vestuvėms, statybos darbams. Gera diena skolų grąžinimui. Šiandien jokie reikalai neturi būti atidėti, šiandien reikia veikti, o ne ilsėtis. Kiekvienas gali užsiimti savais reikalais. Nepalanku pyktis ir aiškintis santykius, varžytis, ne laikas kritikuoti ir smerkti.

2014 11 21 Penktadienis

Ne pati geriausia diena, mūsų lūkesčiai neišsipildys, nevpalanki diena sutarčių pasirašymui, komandiruotėms, prezentacijoms, naujų projektų pradžiai, investavimui. Nepalanki diena kreditui imti, vestuvėms. Šiandien labai lengva pamesti dokumentus ir pinigus, galimi nemalonumai keliaujant. Pasistenkime nuo pat ryto nieko blogo negalvoti, jokių abejonių, pergyvenimų.

2014 11 22 Šeštadienis

Gera diena aplankyti gimines, sustiprinti šeimyninius ryšius, pakviesti svečius pas save. Taip pat galima atlikti kasdienius darbus. Gerai, jeigu iki šios dienos bus išspręstos visos susikaupusios problemos. Diena tinkama susiplanuoti darbus sekančiam mėnesiui. Svajonės ir planai gali pavirsti tikrove, jeigu jūs labai tiksliai ir detaliai juos įsivaizduosite ir, jeigu tai iš tikrųjų jums yra svarbu.

2014 11 23 Sekmadienis

Šiandien neverta pradėti jokių svarbių reikalų, greičiausiai jie nebus sėkmingi. Nereikia spręsti skubių klausimų, skirti prezentacijas ir dalykinius susitikimus - jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Palanku užbaigti pradėtus darbus ir suplanuoti naujus. Diena palanki dietos pradžiai, organizmo valymui. Šiandien jūs tiksliai galite nustatyti, koks maistas jums tinka, o koks ne, tai, ko jums norisi, tas ir sveika. Padarykite kam nors dovaną, atiduokite nebenaudojamus daiktus.

fengsuistudija.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis