Astrologė Rita: šiuo metu norėkite atsargiai

Sakoma, kad reikia tik labai panorėti ir visi troškimai išsipildys. Tačiau astrologė Rita Vainauskienė pataria neskubėti.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Ką valgyti ugnies, vandens, oro ir žemės stichijų atstovams?
- Ką daryti, jei karštą dieną tinsta ir prakaituoja kojos
- Klaidos, kurios sugriaus vos gimusią meilę
- 10 grožio gudrybių, praversiančių kiekvienai
- Įdarytos cukinijos

Pasirodo, kiekvienam norui yra savas laikas, o tiksliausias laikrodis – Mėnulio jaunatis.

Kuo jaunatis tokia ypatinga?

Lietuvių kalboje žodis „mėnulis“ yra vyriškosios giminės. Tačiau daugelyje kalbų ir kultūrų jis simbolizuoja moteriškąjį pradą, išmintį, dvasines žinias. Mėnulio kalendorius naudotas dar 3–4 tūkst. pr. Kr. Remdamiesi šiuo dangaus kūnu žmonės skaičiuodavo laiką, švęsdavo šventes ir dirbdavo įvairius darbus. Jie puikiai žinojo, ką kokiu metu palanku ir ko negalima daryti.

Mėnulis, kaip ir nėščia moteris, turi patirti skirtingus ciklo etapus. Iš pradžių niekas nemato, kad dailiosios lyties atstovė laukiasi, tačiau ji pati tai žino, todėl tampa pasyvesnė. Tokia yra ir jaunaties pradžia. Per šį periodą formuojami ketinimai, kuriamos svajonės ir ramiai laukiamas metas, kuris bus palankus įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Šis laikotarpis nulemia artimiausių 30 dienų įvykius. Tačiau jei jaunatis sutampa su Saulės užtemimu – visi norai, minčių poveikis tęsiasi kur kas ilgiau, t. y. nuo 6 mėn. iki 3 m.

Prasidėjus jaunačiai žmogus gali formuoti bet kokius jam tuo metu svarbius ketinimus?

Ne, kiekviena jaunatis nevienoda, nes jai daro įtaką skirtingi Zodiako ženklai, turintys savo energiją. Dėl to svarbu žinoti, kokiame ženkle yra jaunatis. Juk savo norus būtina formuoti atsižvelgiant būtent į jį. Tik tuomet bus lengviau per jaunatį užsibrėžtus tikslus ir norus įgyvendinti. Ketinimus galima kurti tiesiog mintyse medituojant arba juos užsirašyti. Be to, nevertėtų skubėti pirmomis dienomis jų įvykdyti, nes jie dar neturės tiek daug vidinės galios. Palūkėkite porą dienų ir tik tuomet ženkite pirmuosius pokyčių žingsnius.

Jaunatis Liūte – liepos 27 d. 1 val. 41 min.

Šis Zodiako ženklas susijęs su saviraiška, savojo „aš“ atskleidimu, kūrybiškumu. Jaunatis leis patirti Liūtams būdingą kūrybinį džiaugsmą, gebėjimą suprasti, ko norisi iš gyvenimo save realizuojant. Tai gali būti norai, susiję su gebėjimu mylėti, aistra, azartu ir vaikais. Kai Jupiteris atsidurs Liūto ženkle, jį globos apie metus. Per jaunatį ši planeta bus susijungusi su Mėnuliu ir Saule, todėl derėtų atsargiai reikšti norus, nes viską gausite su kaupu ir dar daugiau.

Jaunatis Mergelėje – rugpjūčio 25 d. 17 val. 12 min.

Per šią jaunatį patariama nekurti didelių ir rimtų planų. Verčiau pasirinkite konkrečias ir aiškias užduotis. Būtina skirti daugiau dėmesio sveikatai ir karjerai. Jaunaties planeta – Merkurijus – su energinguoju Marsu skatins imti iniciatyvą į savo rankas. Vasarą patariama kuo ilgiau būti gryname ore.

Jaunatis Svarstyklėse – rugsėjo 24 d. 9 val. 13 min.

Bus palanku formuoti ketinimus, susijusius su teisingumu, vidine pusiausvyra ir partneryste. Tikėtina, kad šią dieną artimieji, draugai, bendradarbiai parodys jūsų stipriausias ir silpniausias puses. Labai svarbu, kad viską, ką per dieną pamatysite ar išgirsite, priimtumėte sąmoningai ir tiesiog pažiūrėtumėte į save nešališkai. Energingasis Marsas suteiks galimybę priimti tinkamus sprendimus, susijusius su santykiais.

Jaunatis Skorpione – spalio 24 d. 00 val. 57 min.

Jaunatis sutaps su Saulės užtemimu, todėl per šį laikotarpį bus galima pajusti labai stiprią energiją. Užtemimai visada būną susiję su karminėmis situacijomis, kurios juntamos ne vieną mėnesį. Tikėtina sėkmė finansų srityje. Per šią jaunatį palanku atsikratyti nereikalingo, pasenusio materialaus arba emocinio „šlamšto“. Tiesa, užduotis yra sudėtinga ir dažnai skausminga... Taip pat patariama pasigilinti į meilės paslaptis, moterims pažadinti seksualumą, o vyrams aistrą. Tikėtina, kad sutiksite sau skirtą žmogų.

Jaunatis Šaulyje – lapkričio 22 d. 14 val. 32 min.

Šaulys susijęs su Jupiterio planeta. Todėl per šią jaunatį palanku kurti naujas idėjas ir jas įgyvendinti. Šaulys į gyvenimą atneša norą pažinti ir atrasti naujas šalis, kultūras, sužinoti ką nors naujo. Todėl per šią jaunatį patariama planuoti keliones, mokslus, studijas ir kt. Į gyvenimą ateis žmonės, kurie gali tapti jūsų mokytojais. Jie padės pažinti ir išplėsti suvokimo apie pasaulį ribas. Dėl neharmoningo santykio su iliuzijų planeta Neptūnu, patariama būti atsargesniems atsidūrus tarp nežinomos bendruomenės narių. Vietoj lauktų dvasinių žinių, teks papurtyti ir plačiai atverti pinigines.

Jaunatis Ožiaragyje – gruodžio 22 d. 3 val. 35 min.

Ši jaunatis į savo ratą surenka 5 planetas, kurios paskatina ambicijas karjeros srityje, norą kurti didelį verslą, sėkmingą kilimą socialiniais laipteliais į viršų, norą savo autoritetu daryti įtaką kitiems. Ši stipri jaunatis siūlys pagalvoti, ar esate pasirengę prisiimti atsakomybę. Jei taip – planuokite karjerą metams į priekį ir įgyvendinkite turimus planus.

Jaunatis Vandenyje

Tai Zodiako ženklas, kuris susijęs su įvairiomis naujovėmis, mentalinėmis gyvenimo sritimis. Todėl jaunatis leis rasti naujų idėjų, kurios padės ką nors modernizuoti ir atnaujinti savo gyvenime. Dėl Urano įtakos žmonėms kils nemažai originalių, netgi genialių idėjų. Tikėtina, kad jos nustebins jūsų bendradarbius ir kolegas bei atneš malonių pokyčių darbe. Pasiseks ir namiškiams – jūsų mintys, kaip pagerinti ir palengvinti buities rūpesčius, tikrai pradžiugins partnerį.

Jaunatis Žuvyse

Šalia Saulės bei Mėnulio prisijungs ir Žuvų ženklo valdovas Neptūnas, kuris žadins intuiciją, atvers dvasingumo lobius. Tai viena šviesiausių ir gražiausių jaunačių šiais metais. Ją reikėtų sutikti klausantis muzikos, smilkant smilkalus ar medituojant. Ji ypač svarbi kūrybingiems žmonėms,
kurių gyvenimas susijęs su muzika, daile ir kitais menais. Tikėtina, kad gims šedevrai, kuriuos pavyks gana greitai įgyvendinti. Kitiems asmenims puikiai seksis darbai, susiję su pagalba ar labdaringa veikla. Jupiteris padės sėkmingai įgyvendinti išsikeltus tikslus. Ši planeta suformuos palankių aplinkybių susipažinti su naujais žmonėmis, kurie į jūsų gyvenimą atneš teigiamų emocijų.

Jaunatis Avine

Šio ženklo energija skatina veiklumą ir drąsą priimti įvairius iššūkius. Tačiau dėl santykio su revoliucinguoju Uranu per šią jaunatį patariama neprisižadėti atlikti daug darbų, jeigu žinote, kad tikrai nepavyks to padaryti. Svarbu, kad dieviškoji Avino kibirkštėlė nepavirstų į pigų fejerverką. Avinas pasižymi gebėjimu visada rasti išeitį iš nepalankiausių situacijų. Tai drąsos ir ryžto ženklas. Tikėtina, kad per jaunatį vieniši asmenys sutiks sau skirtą žmogų, kuriam galės atverti širdį. Tačiau jei šalia jau yra mylimasis, tuomet bus puiki proga planuoti šeimos pagausėjimą.

Jaunatis Jautyje

Šiai jaunačiai įtaką darys Saulės užtemimas. Dėl to jos poveikis taps stipresnis, o įvykiai tęsis ilgiau nei įprastai. Ši įtaka gali trukti net iki 6 mėn. Per šį laikotarpį reikėtų pasistengti dėl verslo
stabilumo, saugumo ir finansų. Derėtų nepamiršti pasirūpinti kūno grožiu ir sveikata. Dėl Merkurijaus įtakos pavyks rasti naudingos informacijos ir vertingų pažinčių, kurios suteiks galimybę sėkmingai plėtoti verslą. Jautį valdo Venera, todėl per jaunatį norai būti gražiems ir sveikiems
skambės ne tik kaip pažadai, bet bus matomi ir realūs pokyčiai.

Jaunatis Dvyniuose

Per šią jaunatį palanku pamąstyti apie tarpusavio santykius, keliones, mokslus. Jaunaties besileidžiantis karminis mazgas jungtyje su Venera rodo, kad teks išsiaiškinti problemas, susijusias su buvusiais mylimaisiais. Tikėtina, kad pasirodys praeities šešėliai. Todėl būtina
išsiaiškinti, kas skleidžia gandus, kurie kenkia geram jūsų vardui, ir juos sustabdyti. Palankus metas planuoti įdomias keliones su dvasiškai artimais žmonėmis.

Jaunatis Vėžyje

Ši jaunatis grąžins žmones į vaikystę, taip pat kils klausimų, susijusių su šeima, jos tradicijomis ir namais. Todėl bus puikus metas permąstyti, ar jūsų santykiai su artimaisiais pakankamai gražūs, ar namie vyrauja šilta atmosfera ir meilė. Agresyvus santykis su Plutonu rodo, kad kartais žmonės negeba rasti pusiausvyros tarp darbo ir šeimos, todėl pritraukia krizines situacijas. Per šią jaunatį derėtų pabandyti surasti būdų, kaip vienodai paskirstyti laiką artimiesiems ir karjerai. Pasistenkite pagerinti namų energiją, nepamirškite aplankyti tėvų ir
giminaičių.

www.astrostudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis