Astrologė Rima: metas pamiršti iliuzijas ir svajones

Merkurijus Ožiaragiu keliauja nuo 2014 m. gruodžio 17 d. iki 2015 m. sausio 05 d.

Populiariausi straipsniai:
- Kas sveikiau: arbata ar kava? Atsakymas nustebins
- Tarpukario name - įgyvendinta prosenelių svajonė
- Koks A. Valentaitės triukas norint gražiai atrodyti nuotraukose?
- Prognozės savaitei: kelios dienos bus itin nepalankios
- Kokie Zodiako ženklai džiaugsis itin sėkmingais 2015 metais?
- Kalėdiniai meduoliai

Iliuzijos ir svajonės liko praeityje. Visi grįžome į kasdienybę ir sprendžiame rimtus klausimus, dažniausiai susietus su profesija ir karjera. Informacija tokiu laiku priimama tik  konkreti, atsakymai ir pasiūlymai – lakoniški ir dalykiški.

Nereikšmingiems pokalbiams nėra laiko, visi užimti darbu. Plepys nebus suprastas ir priimtinas, tad, norint pasiekti savo tikslą, būtinas rimtumas, dalykiškumas, kompetencija ir profesionalumas. Bendraujama tik dalykiniais klausimais, galvojama apie tolimesnius planus ir kuriama strategija, kaip įgyvendinti savo tikslus. Jeigu tokių dar nėra, tai pats laikas apie juos susimąstyti.

Bendravime tokiu laiku jaučiamas tam tikras barjeras. Viskas, kas nesiejama su reikalais, ignoruojama. Naujienos priimamos šaltokai, niekuo netikima, svarbi informacija darbo eigoje tikrinama ir tikslinama. Darbo taisyklių nesilaikymas gali grėsti atleidimu iš darbo. Siekis nesilaikyti įstatymo sulauks pasipriešinimo ir pažeidėjas bus greit pastatytas į vietą.

Tokiu laiku sunku sulaukti pažado, bet jei jau pasižadėjimas duotas, tai greičiausiai jis bus išpildytas.

Merkurijaus tranzito metu per Ožiaragio ženklą palanku pristatyti save kaip profesionalą, susimąstyti apie savo karjeros augimo galimybes, pradėti lankyti kvalifikacijos kėlimo kursus, publikuoti specialią profesinę informaciją.

Astrologė Rima
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis