Astrologė Rima: kodėl šiuo metu esame jautrūs ir nepatiklūs

Merkurijus Vėžio zodiako ženklu keliauja nuo gegužės 29 d. iki birželio 17 d. ir nuo liepos 13 d. iki rugpiūčio 01 d.

Skaitomiausi straipsniai:
- Švediško stiliaus interjero akcentai
- Brandžią motinystę patyrusi O. Mekas: tai vyrai gydytojai sugalvojo, kad vaikas turi gimti ligoninėje
- Sportuok kaip Madonna. Lietuvės įspūdžiai iš popžvaigždės sporto klubo
- Pyragėliai su įvairiais įdarais

- Dalyvauk konkurse ir laimėk 8 savaičių lieknėjimo projektą

Tokiu laiku tapsime labai jautrūs žodžiams ir kreipsime dėmesį į tai, su kokia intonacija jie buvo ištarti. Informaciją pradėsime  suvokti intuityviai, labiau nujausime, kas slepiasi už visko, kas pasakyta – tiesa, noras įgelti ar netgi melas. Galėsime nujausti, ką pasakys tas ar kitas žmogus.

Vaizduotė gali sukurti daugybę paveikslų – tiek teigiamų, tiek neigiamų, ir sunku bus nuspėti, kas būtent įjungė fantazijos mygtuką. Visur įžiūrėsime įvairius ženklus ar pranašystes.

Šiomis dienomis informaciją galime priimti gana neadekvačiai – nemalonią žinią pasamonė gali atmesti, o gerąją priimti atsargiai, įtariant kažkokią paslėptą negerą mintį, ypač, jei žinia atėjo iš žmogaus, kuris mums nemalonus. Tuo laiku reakcijos į naujienas kaip niekad priklausys nuo nuotaikos.

Reikėtų būti atidiems juokaujant, nes būsime linkę priimti viską giliai į širdį, tad netgi nekaltas pokštas gali įžeisti kitus. Sunku bus įrodyti, kad jie ne taip suprato mūsų mintį. Merkurijus Vėžyje labai nepatiklus – kaip beaiškintume, kad ne tai turėjome omeny, vis tiek bus abejojama mūsų nuoširdumu.

Šiuo laikotarpiu mintys suksis apie asmeninius ir šeiminius reikalus. Dauguma pokalbių vyks šia tema, tačiau apie tai bus kalbama tik savam rate, o svetimiems nebūsime linkę atvirauti.

Norint sudominti kitą žmogų reikėtų kalbėti apie  asmeninius dalykus, šeimą arba apie kokias nors paslaptis. Intriguojantis pareiškimas išsyk pritrauks aplinkinių dėmesį. Neužteks tik sudominti, bet reikės ir pasakyti, iš kokių šaltinių mes tai sužinojome.

Reklama domins tik ta, kurioje dalyvaus žinomi, gerbiami visuomenėje žmonės.

Kelionės šiuo laikotarpiu taip pat palankios, bet keliausime ne po vieną, o su savo šeima arba labai artimu žmogumi. Tai puikus laikas bendrauti, keliauti, ilsėtis su savo artimaisiais, šeima, vaikais, tėvais.

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis