Stilingi sandalai: 5 vasariškos tendencijos

Šiltuoju metų laiku įsispirkite atvirus ir patogius batelius. Išrinkome kelias ryškias tendencijas, vyraujančias šią vasarą. Mada siūlo avalynę ir toms, kurioms svarbiausia stilius, ir toms, kurios pirmenybę teikia praktiškumui.

Taip pat skaitykite:
Drabužiai, padėsiantys paslėpti pilvuką
Idėjos ir patarimai pamergių aprangai
Išsirinkite tinkamą maksi ilgio suknelę

Gladiatorių sandalai
Lygiapadžiai sandalai ypač tiks aktyvų gyvenimo būdą mėgstančioms moterims. Jais patogu avėti ne tik kasdien, bet ir iškylaujant gamtoje, poilsiaujant prie jūros ar pramogaujant muzikos festivaliuose. Dirželiais užsegamus batelius lengvai priderinsite prie daugybės drabužių: vasariškų suknelių, palzdančių sijonų, siaurų ar plačių kelnių, džinsų ir t.t. Gladiatorių avalynę primenantys sandalai šį sezoną itin madingi. Ieškokite batelių iš natūralios odos, dekoruotų kniedėmis ar paprastų, tvirtinamų tik sagtelėmis arba raišteliais.

Sandalai:
Sandalai: "Mango", "Hugo Boss", "Ancient Greek Sandals", "Duccio Venturi" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)
DELFI montažas

Platformos pintais padais
Vasaros kolekcijose gausu platforminės avalynės, tačiau šiltajam sezonui dizaineriai siūlo dairytis sandalų pintomis platformomis. Tokie ne tik kuria vasarišką nuotaiką, bet ir yra lengvi, patogūs. Madingos ryškios spalvos: raudona, oranžinė, mėlyna, iš švelnių – kreminė ir rožinė. Platforminės basutės puikiai tiks laisvalaikiui mieste ir kelionėms į darbą.
Sandalai:
Sandalai: "Aldo", "Mango", "Sergio rossi", "Fendi" (matchesfashion. com ir gamintojo nuotr,)
DELFI montažas

Pasteliniai atspalviai
Minimalistiniai pastelinių atspalvių sandalai – šaunus pasirinkimas mėgstančioms modernų ir švarų stilių. Lygiapadžius avėkite įprastomis dienomis, o aukštakulniai bus tinkami vasarą vyksiančioms šventėms: išleistuvėms, vestuvėms, gimtadieniams ir t.t. Madingiausi atspalviai: pudros, kreminiai, smėlio, mėtų, alyvų, citrininio šerbeto.
Bateliai:
Bateliai: "Aldo", "Stella McCartney" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)
DELFI montažas

Mėlyna avalynė
Mėgstančioms būti dėmesio centre rekomenduojami sodrūs sandalai. Vasarą vieni madingiausių yra mėlyni atspalviai: turkio, ultramarino, safyrų, karališko mėlio, vandenyno ir panašūs. Drąsiai avėkite ne tik ryškius, bet ir egzotiškų odų ar metalu žvilgančius batelius. Prie mėlyno apavo derinkite ramesnių spalvų rankines, delnines, kitus aksesuarus ir papuošalus. Tegul ryški avalynė tampa jūsų įvaizdžio akcentu.
Sandalai:
Sandalai: "Mango", "Hugo Boss" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)
DELFI montažas

Minimali klasika
Klasikos gerbėjos taip pat neliks nuskriaustos, vasarą madingos juodos keliais dirželiais prilaikomos basutės. Tvirtinimas aplink čiurną suteikia elegancijos, o plonos juostos pabrėžia grakštumą. Tokie aukštakulniai ypač tinka prie griežtų vasariškų kostiumėlių ir minimalistinių suknučių. Tai gundantis apavas, tad jei ruošiatės vakarieniauti su mylimuoju, aukštakulnės basutės – kaip tik!
Aukštakulniai:
Aukštakulniai: "Saint Laurent", "Giuseppe Zanotti", "Mango" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)
DELFI montažas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis