Patogių ir romantiškų batelių TOP 10

Vasarai perkopus antrąją pusę, pasitikite nuotykius įsispyrusios patogius romantiškus batelius. Stambios pakulnės, natūrali perforuota oda ir prie pėdos prisitaikantys modeliai – visa tai, kad pramogaudamos ne tik jaustumėtės patogiai, bet ir atrodytumėte stilingai.

Būkite romantiškos! Net ir nedidelis akcentas – kaspinais puoštos batelių nosys – leis pasijusti tokiai, kuriai labiausiai rūpi svajoti ir gyvenime ieškoti tik grožio.

Taip pat skaitykite:
Kaip išsirinkti rankinę pagal figūros tipą
Kuo vilkėti darbe karštomis dienomis
Vyrams patinka ne tie bikiniai, kuriais žavisi moterys

Pasimatymui tiks elegnatiški aukštakulniai. Kad pėdos nepailstų, ieškokite batelių masyviais kulnais arba su platformomis. Tokie kojoms suteiks grakštumo, tačiau jų nevargins. Atkreipkite dėmesį į lakuotos odos avalynę, ji atrodo prabangiai, puikiai dera ir prie romantiškų suknelių, ir prie džinsų bei vasariškos palaidinės ansamblio.

"Chloe" modelis, bateliai: "Solo Femme", "Caramele.s" (A. Balvočiaus nuotr.)
"Scanpix" ir gamintojo nuotr. (moteris.lt montažas)
Mergaitiškumą pabrėš pastelinės spalvos ir dekoratyvios detalės. Balerinų tipo bateliai su kaspinėliais ar metalizuotomis noselėmis – šaunus pasirinkimas planuojančioms praleisti popietę kartu su draugėmis. Romantiško įvaizdžio įkvėpimo semkitės iš mados namų "Louis Vuitton" 2013 m. pavasario ir vasaros kolekcijos. 7-uoju dešimtmečiu alsuojanti kolekcija užburia vėjavaikiškumu ir subtilia elegancija.
"Louis Vuitton" modeliai
Reuters/Scanpix
Išbandykite vieną karščiausių vasaros tendencijų – lazeriu karpytos odos batelius. Tokia avalynė yra itin lengva, patogi, leidžia pėdoms kvėpuoti. Madingi ne tik perforuotos odos bateliai, bet ir kiti aksesuarai: rankinės, diržai, apyrankės.
Bateliai:
Bateliai: "Nine East", "Basconi", "Caramele.s" (A. Balvočiaus nuotr.)
"Shutterstock" ir gamintojo nuotr. (moteris.lt montažas)
Jei ketinate laisvalaikį leisti aktyviai, nevenkite ryškių akcentų. Apsiaukite ryškiaspalvius batelius, jie nuteiks smagiems nuotykiams. Šį sezoną dizaineriai ir stilistai nepaliauja kalbėti apie madinguosius batelius su liežuvėliu. Jie atrodo elegantiškai, yra universalūs, nes tinka prie bet kokio įvaizdžio. Pramogoms mieste bei gamtoje pasipuoškite raudonais, mėlynais, oranžiniais ar kitų sodrių spalvų bateliais. Kurortui labiau tiks gaivūs kreminiai, pieno putos ir pasteliniai atspalviai.
E. Žiemytės ir I. Daugidaitės modeliai, bateliai:
E. Žiemytės ir I. Daugidaitės modeliai, bateliai: "Nine East", "Basconi", "Jim Style" (A. Balvočiaus nuotr.)
DELFI archyv. ir gamintojo nuotr. (moteris.lt montažas)

Stilistė: Justė Kubilinskaitė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis