Ką derinti prie maksi ilgio suknelės (FOTO)

Artėjant vasarai iš spintų traukiame ilgas sukneles, kurios šiltuoju metu yra nepakeičiamas drabužis. Lengvutės besiplaikstančio audinio suknelės ne tik atrodo stilingai, bet ir yra jaukios. Jas vilkėdamos jaučiamės patogiai, saugiai, nereikia jaudintis, jog negalime pasigirti modelio kojomis ar liekna talija.

Šių dienų skaitomiausi:
- 5 produktai, kurių reikia atsisakyti, jei norite būti liekni ir sveiki
- Namų interjero tendencijos'2014 - kokia spalva yra Nr. 1?
- 3 nesudėtingi pratimai šlaunų išorinei ir vidinei pusėms padailinti
- Reta liga serganti moteris: aš negaliu žiūrėti į save veidrodyje
- Daržovių užkepėlė su sūriu

Avalynė

Prie maksi suknelių rekomenduojama avėti sandalus arba batelius lygiu padu. Jei norite atrodyti aukštesnė, rinkitės pilnapades basutes su platforma arba paaukštintu vientisu padu. Kad sukurtumėte neįpareigojantį ir atostogų dvasia dvelkiantį įvaizdį, ieškokite žemės atspalvių avalynės. Sandalai gali būti dekoruoti akmenėliais, kutais, gėlėmis, mėgstančioms griežtesnį stilių tiks basutės, puoštos metalo elementais.

Basutės
Basutės "Mango" (asos.com, Ltd), "Aldo", "KG by Kurt Geiger" (asos.com)
Gamintojo nuotr.

Kai vėsu

Vėsesniu metu suknelės užsimeskite odinę baikerių stiliaus striukę, ji įvaizdžiui suteiks jaunatviškumo. Šaunus pasirinkimas darbe – klasikinio kirpimo švarkas. Pavasarį ir vasarą nebijokite spalvingesnių švarkų, ypač madingi pastelinių atspalvių: rausvi, gelsvi, mėtų, žydri, alyvų. Laisvalaikiui įsigykite džinsinį švarkelį, 2014 m. šiltąjį sezoną vyrauja šviesaus ir balto džinsinio audinio mada.

Odinė striukė
Odinė striukė "Mango", Ashley Tisdale
Gamintojo (mango.com) ir AOP nuotr.

Dianna Agron, Kristin Cavallari
Dianna Agron, Kristin Cavallari
Gamintojo nuotr.

Rankinės

Ilgos suknelės asocijuojasi su nerūpestingumu ir atostogomis, tad prie jų labiau tiks laisvalaikio stiliaus rankinės. Šį sezoną mados naujovė – viršuje suraukiamos krepšio formos rankinės. Paprastai jos turi ilgą ant peties kabinamą dirželį, tokia rankinė atrodys stilingai ir gatvėje, ir biure. Jei vis dėlto norite dalykiškesnės, rinkitės kietos formos rankinę su prisegamu ilgesniu dirželiu. Vakare prie maksi suknelės derinkite masyvią voko formos delninę arba nedidukę lagaminėlio formos rankinę, kabinamą skersai.

Delninė
Delninė "Mulberry", rankinės: "Coccinelle", "Oasis", "River Island" (asos.com)
AOP ir gamintojo nuotr.

Papuošalai ir kiti aksesuarai

Kad išryškintumėte liemenį, suknelę galite sujuosti diržu. Šįmet madingi platūs minimalistinio stiliaus diržai, taip pat dekoruoti metaline apdaila ir ploni, kuriais liemuo apjuosiamas kelis kartus. Jei norite nukreipti dėmesį nuo platesnių klubų, pasipuoškite ilgu vėriniu, jis akcentuos viršutinę kūno dalį, tiks ir ilgas pakabukas, raštuota skarelė.

Suknelės
Suknelės "Mango" (mango.com) ir "H&M" (hm.com)
Gamintojo nuotr.

"Chanel", apyrankės "Coccinelle", "Aldo"
Mados namų "Chanel" archyvo ir gamintojų nuotr.

Laisvalaikiu nebijokite pabrėžti savito stiliaus išskirtiniais papuošalais: plaukų segėmis, kabančiais auskarais, plačiomis metalinėmis ar akmenėliais dekoruotomis apyrankėmis. Madinga vienu metu mūvėti 4–5 ar net daugiau žiedų, taip pat derinti kelias skirtingų pločių apyrankes. Žinoma, nepamirškite ir akinių nuo saulės, 2014 m. vyrauja 3 madingiausios formos: aviatoriaus, apvalūs rėmeliai ir katės (arba švelnesni – drugelio).

Alessandra Ambrosio, akiniai nuo saulės
Alessandra Ambrosio, akiniai nuo saulės "Ray Ban", "Giorgio Armani"
AOP ir gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis