Jauniausios Europos karalienės stiliaus taisyklės (FOTO)

Ispanijos karaliui Juanui Carlosui nusprendus palikti sostą, naujuoju karaliumi taps jo sūnus Felipe, o jo žmona Letizia jauniausia Europos karaliene. 41 metų moteris žavi ne tik savo grožiu, bet ir puikiu stiliaus jausmu. Tiesa, gana neįprastu kilmingosioms, bet puikiai tinkančiu dirbančioms moterims.

Šių dienų skaitomiausi:
- Sveika dieta: per dvi savaites -4 kilogramai ir lygesnė oda
- Kas bus madinga šią vasarą. Pataria „Moters“ mados redaktorė
- Astrologė Rima: kodėl šiuo metu esame jautrūs ir nepatiklūs
- Tuno užtepėlė
- Švediško stiliaus interjero akcentai

Princesė Letizia mėgsta kelnes ir to neslepia. Elegantišką kelnių kostiumą ji renkasi ir per oficialius vizitus, ir šeimos šventėms. Prie klasikinių, tiesaus kirpimo kelnių princesė Letizia dažnai derina šilkinę palaidinę ir dailiai prigludusį švarką, kurį kartais keičia trumpu odiniu švarkeliu ar priekyje susagstomu megztiniu.

Būsimos karalienės stilių drąsiai galima vadinti klasikiniu su cinkeliu. Pavyzdžiui, klasikinis sijono kostiumėlis, bet pasiūtas iš krokodilo odos. Arba pieštuko formos juodas sijonas ir leopardo kailio raštais marginta palaidinė. Princesė itin mėgsta roplių odos aksesuarus: plonyčius diržus, delninukes ar aukštakulnius. Jos drabužiai visuomet turi vieną ryškesnę detalę, o papuošalais nepiktnaudžiauja. Dažniausiai būna įsivėrusi tik deimantais inkrustuotus žvaigždės formos auskarus.

Rudakė ir rudaplaukė princesė puikiai žino, kokios spalvos jai puikiai dera. Ji retai vilki juodus drabužius. Kur kas dažniau arba kreminės, dramblio kaulo arba ryškios raudonos ar rožinės. Šias spalvas dažnai derina su pilka.

Iš karalių ir kilmingųjų niekas nesitiki taupumo. Ypač oficialių priėmimų metu. Tačiau princesė Letizia nevengia tų pačių drabužių vilkėti kelis kartus. Net ir prabangių vakarinių suknelių. Štai ta pačia pudros spalvos suknele ji dalyvavo Švedijos princesės vestuvėse, o po poros metų priėmė Japonijos karališkąją šeimą. Arba blizgų sijoną vieną kartą derino su juoda trikotažine palaidine, o kitą – su baltais marškiniais.

Gana griežtus oficialius drabužius Ispanijos princesė kartais praskiedžia romantišku stiliumi. Pavyzdžiui, šiek tiek pūstu sijonu ar tarsi lėlei skirta suknele. Nors ir retai, bet galima išvysti pasipuošusią sendintos rožės spalvos žaismingomis suknelėmis.

Laisvalaikiu būsima karalienė renkasi jaunatviškus drabužius ir jų derinius. Ji nevengia nei suplyšusių džinsų, nei paplūdimio šlepečių ar trumpų mini suknelių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis