Išrinkite M.Obamai inauguracijos vakaro suknelę (balsavimas)

Kuo pasipuoš pirmoji JAV dama Michelle Obama per Baracko Obamos inauguracijos puotą? Stiliaus žinovai siūlo garsių mados namų variantus, už kurį balsuojate jūs?

Prezidento B.Obamos inauguracija antrai kadencijai įvyks šio mėnesio pabaigoje, sausio 21 dieną Vašingtone. Besidomintys mada jau svarsto, kokią suknią pasirinks neabejotina stiliaus pažiba tapusi Michelle Obama. 

Prieš ketverius metus vykusioje inauguracijoje M.Obama vilkėjo baltą dizainerio Jasono Wu vakarinę suknią, prilaikomą per vieną petį ir Isabel Toledo žvilgų žalsvos spalvos ansamblį. Dėl galimybės papuošti Michelle 2009 m. šie dizaineriai užima lyderių gretas, tačiau neatmetamos ir kitos galimybės.

Michelle Obama prie
Michelle Obama prie "Jason Wu" suknelės, kurią vilkėjo 2009 m. iškilmėse
AP/Scanpix

Barackas Obama su žmona Michelle prieš inauguracijos ceremoniją atvyko į bažnyčią.
Barackas Obama su žmona Michelle prieš inauguracijos ceremoniją atvyko į bažnyčią.
Reuters/Scanpix

Viena iš vakarinių suknių tendencijų – perregimi audiniai, galbūt M.Obama išsirinks būtent tokį apdarą? Elegantiškų vakarinių suknelių, kurios užburia peršviečiamų audinių sluoksniais ir briliantais yra ne tik Jasono Wu 2013 m. pavasario ir vasaros kolekcijoje bet ir tarp garsenybių pamėgtos dizainerės Monique Lhuillier fėjiškų modelių.

"Jason Wu"
Scanpix

"Monique Lhuillier"
Scanpix

"Naeem Khan"
AFP/Scanpix

"Ralph Lauren"
Scanpix

Manoma, kad Michelle pasirinks amerikiečių dizainerį, vieni iš favoritų Michaelis Korsas ir Prabal Gurungas. Pastarojo apdarus pamėgo ir Kembridžo hercogienė Catherine. Tačiau M.Korsas taip pat stiprus konkurentas, jo suknelėmis ir kostiumėliais M.Obama puošėsi jau ne kartą.

Michelle Obama vilki
Michelle Obama vilki "Michel Kors" ansamblį
AFP/Scanpix

Spėjama, kad Michelle gali pasidabinti ir ryškiu apdaru, pavyzdžiui, vakarinių suknių meistro Zaco Poseno formas išryškinantčia suknele ar elegancijos karaline tituluojamos Carolinos Herreros skaisčiai oranžine suknia.

"Zac Posen"
Scanpix

"Carolina Herrera"
Scanpix

"Rachel Roy"
Scanpix

"Marchesa"
Sipa Press/Scanpix

M.Obama mėgsta ir baltą spalvą, lengvus audinius, tad galimi variantai ir romantiškos vakarinės suknios. Žaismingumu bei elegancija spinduliuojanti Lelos Rose suknelė – princesiškas pasirinkimas, o subtili juodomis ir baltomis įstrižainėmis marginta Oscaro De La Rentos suknia – prabangus karališkas.

"Lela Rose"
Scanpix

"Oscar de la Renta"
Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis