Biuro apranga: juoda, bet vasariška

Šiltuoju metu juoda nustumiama į paraštę, lyg būtų per sunki ir per niūri. Tačiau 2013 m. vasarą ši klasikinė spalva itin madinga. Dizaineriai pasiūlė minimalistinių juodų suknelių, vasariškų kostiumėlių ir kitų ansamblių, kurie puikiai tiks darbo aplinkai.

Taip pat skaitykite:
Stilingos rankinės jūsų laisvalaikiui
Gatvės mada: vasariškas stilius Kaune. FOTO
Vyrai spalvotais kostiumais – stilingiausio rinkimai!

Suknelės
Lengvo audinio juodos suknutės pabrėžia eleganciją. Jei tokia suknelė jums nuobodi, praturtinkite ją ryškiais aksesuarais: bateliais, rankine, šalikėliu, akiniais nuo saulės ar papuošalais. Šįmet vienas madingiausių spalvinių junginių - klasika tapęs juodos ir baltos derinys. Stilingų juodų suknelių pavyzdžių rasite mados namų "Christian Dior", "Mchael Kors", "Missoni", "Akris", "Stella McCartney" kolekcijose.

"Massimo Dutti" modelis
Gamintojo nuotr.
"Christian Dior" modelis
Sipa Press/Scanpix
"Ralph Lauren" modelis
AFP/Scanpix
Palaidinės
Vasarą itin madingos juodos palaidinės iš perregimų ar karpytų audinių. Jos atrodo moderniai, leidžia kūnui kvėpuoti. Dizaineriai siūlo kiek vyriškas, kvadratinio silueto palaidines. Tokios tiks prie siaurų ar plačių kelnių, pieštuko bei trapecijos formos sijonų. Taip pat raginama atsigręžti į romantizmą, moteriškumą, nėrinius ir draperijas. 
''Stella McCartney'' modelis
''Stella McCartney'' modelis
Reuters/Scanpix
Aktroė Rachael Taylor
Aktroė Rachael Taylor
Scanpix

Kostiumėliai

Šiltu oru kostiuminius švarkus iškeiskite į liemenes. Vyrauja plačios laisvos formos arba griežtos linijos ir siauri siluetai. Darbo aprangai ypač tiks minimalistiniai 7-ojo dešimtemčio ansambliai - tiesios kelnės ir stačiakampio formos palaidinės. Moteriškumo suteiks klasikinių švarkų ir platėjančių sijonų deriniai.
"Zara" modelis
Gamintojo nuotr.
"Ralph Lauren" modelis
AFP/Scanpix
Kombinezonai
Šis drabužis šaunus pasirinkimas, kai dvejojate - nereikės sukti galvos, ką su kuo derinti. Madingi juodi drapiruoti kombinezonai, prie jų puikiai tiks griežtesnio stiliaus švarkeliai. Vienspalvis kombinezonas liaunina ir ilgina figūrą. Efektas bus dar įspūdingesnis, jei apsiausite aukštakulnius. Kad darbinė apranga atrodytų gyvesnė, užsisekite ilgesnius karolius ar keletą metalinių apyrankių.
"Mango" modelis
Gamintojo nuotr.
Aktorė Gwyneth Paltrow
Aktorė Gwyneth Paltrow
Sipa Press/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis