M. Bellucci grožio taisyklės ir pastebėjimai

Viena gražiausių aktorių tituluojama Monica Bellucci nebijo bėgančių metų. 48 metų aktorės veidas švyti, o kūnas neprarado moteriškų linkių. Kokių grožio taisyklių paiso ir kokius pastebėjimus įžvelgia M. Belluci?

Taip pat skaitykite:
3 nagų lakų deriniai manikiūrui ir pedikiūrui
Kaip pasitrumpinti plaukų galiukus namuose?
Kaip odai suteikti spindesio ir glotnumo

Seksualumas negali būti perspaustas
Pasak aktorės M. Bellucci, seksualumas yra natūralus dalykas, jam įtakos nedaro nei amžius, nei pastangos. Moterys įdomios ne sukurtu seksualiu įvaizdžiu, bet savitu moteriškumu. Vienos traukia paslaptingumu, kitos bendravimo menu, dar kitos – laisva dvasia. Visa tai ir apibrėžia įgimtą seksualumą, kuris slypi kiekvienoje iš mūsų.

Aktorės Sophie Marceau ir Monica Bellucci
Aktorės Sophie Marceau ir Monica Bellucci
Reuters/Scanpix

Niekada nevėlu savimi pasirūpinti
„Italės nuolat rūpinasi savo išvaizda, nesvarbu kokio amžiaus bebūtų“, – pastebi M. Bellucci. Jos 80 metų močiutė net eidama į bažnyčią lūpas paryškina raudonais dažais. Aktorė sako, kad močiutė nesistengia būti graži kitiems, ji tai daro dėl savęs, kaip ir Monica.

Blondinės sulaukia daugiau dėmesio
Per aktorės karjerą M. Bellucci teko ne kartą keisti plaukų spalvą: „Pastebėjau, kad vyrai dažniau į mane atsigręždavo, kai buvau šviesiaplaukė. Man patiko šviesios bangos, tačiau jaučiu, kad tamsi šokoladinė – mano tikroji spalva. Plaukų priežiūrai visuomet naudoju tik kokybiškus, ekologiškus šampūnus ir kondicionierius. Manau, plaukai yra viena didžiausių moters puošmenų“.

Gyvenimas per trumpas, kad jaudintumės dėl amžiaus pokyčių
Su senėjimo procesu reikia susitaikyti ir priimti tai, kaip natūralų virsmą. Aktorei tai branda, išmintis, lydima fizinių pokyčių. Šiandien turime galybę priemonių, kurios padeda lėtinti senėjimo požymius. M. Bellucci nuo senatvės ginasi akupunktūra, tačiau plastinės operacijos ir kiti kraštutinumai jos nežavi.

Aktorė Monica Bellucci
Aktorė Monica Bellucci
AFP/Scanpix

Negalima tapti mados vergu
„Besaikis mados vaikymasis – dažnai moterų daroma klaida. Man patinka klasika, nesirenku madingų makiažo priemonių, tik tai, kas man tinka, kas patikrinta laiko. Laisvalaikiu man pakanka lūpų blizgio ir blakstienų tušo. Išskirtinėmis progomis mėgstu paryškinti arba akis, arba lūpas“, – sako aktorė.

Kai nėra nuotaikos, gelbėja raudonos lūpos
M. Bellucci kalba: „Dievinu raudonų atspalvių lūpdažius, nuo skaistaus, iki tamsaus vyno raudonumo. Jei laukia vakarėlis ar premjera, lūpas dažau tamsesniais atspalviais, jei renginys vyksta dieną – šviesesniais. Raudoni lūpų dažai gelbėja ir tuomet, kai neturiu nuotaikos. Jie suteikia pasitikėjimo savimi, energizuoja.“

Kremams nuo raukšlių – NE
Aktorė nenaudoja kremų, kurie mažina raukšles ir pristabdo jų atsiradimą: „Netikiu tokių kremų poveikiu, nemėgstu chemijos. Renkuosi natūralius produktus arba ypač lengvas odos priežiūros priemones. Kad oda atrodytų jaunatviškai, labai svarbu ją tinkamai valyti, reguliariai nušveisti ir sveikai maitintis.“

Aktorė Monica Bellucci
Aktorė Monica Bellucci
Mavrixonline/Scanpix

Skirtingoms nuotaikoms – skirtingi aromatai
Aktorės naudojami kvepalai priklauso nuo jos nuotaikų. Gerą nuotaiką atspindi gaivūs gėlių ar miško aromatai. Kai jaučiasi svajinga, M. Belluci kvepinasi apelsinų žiedais ir vanile dvelkiančiu kvapiuoju vandeniu. Vienas mėgstamiausių Monicos aromatų – viliokiškas ir rytietiškas „Shalimar“ („Guerlain“).

Aromatas „Shalimar“ („Guerlain“)
Aromatas „Shalimar“ („Guerlain“)
Gamintojo nuotr.

Kūno priežiūra neturi būti kančia
„Po antrojo vaiko gimimo tapau ne tokia tingi, kokia buvau anksčiau. Dažniau užsiimu joga, plaukioju. Malonus ir aktyvus laisvalaikis padeda išsaugoti formas. Tačiau esu kokia esu, džiaugiuosi savo kūnu, kad ir koks jis bebūtų“, – žurnalui „Marie Claire“ teigia M. Bellucci.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis