Didesnė krūtinė – sėkmingesnė karjera?

Neabejojame, kad krūtinės implantai gali pakoreguoti figūrą, suteikti pasitikėjimo savimi. O gal net garantuoti geresnes darbo sąlygas ir karjeros aukštumas? Veikiausiai dauguma į šį klausimą atsakytų neigiamai, juk didesnė krūtinė nepadės tobulinti žinių. Bet ar tikrai?

Taip pat skaitykite:
7 patarimai, kaip tapti gražia per 30 dienų
Kas traukia vyrus – lieknos ar figūringos
Bikinio zonos depiliacija namuose – pliusai ir minusai

Manoma, kad išraiškinga krūtinė gali lemti sėkmingą karjerą mados ir kino industrijoje. Pavyzdžiui, manekenės, kurios demonstruoja apatinį trikotažą ir fotografuojasi vyrų žurnalams, pasididinusios krūtinę gali sulaukti daugiau dėmesio. Antai modelio Annos Nicole Smith karjerą padailintos krūtys kilstelėjo pavydėtinai. Po jų korekcijos sėkmė aplankė ir dainininkes Victorią Beckham bei garsiojo Michaelio Jacksono seserį Janet Jackson.

Dainininkė Janet Jackson
Dainininkė Janet Jackson
Reuters/Scanpix

Bet taip pasiseka ne visoms. Sakykim, tarp podiumo modelių vyrauja lieknų ir aukštų figūrų paklausa, tad didelė krūtinė gali greičiau pakenkti karjerai nei ją pakylėti. Juo labiau kad pastaruoju metu kino, muzikos ir mados industrija pirmenybę teikia ne išraiškingoms formoms, o įdomiai išvaizdai, individualumui, charizmai. Pripūstos akis badančios krūtys, kadaise buvusios egzotika, grožio etalono vietą užleidžia natūralumui.

Nors žvaigždės itin dideliais implantais dėmesio sulaukia žaibiškai, tačiau taip pat greitai jis ir išblėsta: ilgainiui didžiakrūtė gražuolė tampa savotišku pajuokos objektu. Atlikėjai Nicki Minaj, Holivude vadinamai barbe (sunku suskaičiuoti, kiek implantų ji turi), šlovės spindulių nerūksta, tačiau ir į solidžią žiniasklaidą ji nepatenka. Ar masyvios krūtinės apsunkintą dainininkės gyvenimą atpirks greitas populiarumas? O gal greičiau atsiradusi vieta ant atsarginių suolelio?

Atlikėja Nicki Minaj
Atlikėja Nicki Minaj
Mavrixonline/Scanpix

O kaip implantai gali paveikti gyvenimą moterų, kurių išvaizda nėra paklausą darbe lemiantis faktorius? Tų, kurios dirba įstaigose, nuo ryto iki vakaro sėdi biuruose? Moteriškais pranašumais jos gali atkreipti stipriosios lyties dėmesį. Galbūt, jeigu karjera priklauso nuo vyrų, didesnė krūtinė padės gauti papildomų bonusų. Bet karjeros laiptelių eskalatoriumi implantai nepavers – teks kopti remiantis protu, idėjomis ir kruopštumu.

Vis dėlto, jeigu kenčiate dėl pasitikėjimo savimi stokos ir ją kursto plokščia krūtinė, ryžtis korekcijai gali būti logiškas sprendimas ir dėl darbo. Juk darbdaviai ieško savimi pasitikinčių žmonių, kurie nesislėptų už lapų. Pasitikėjimas savimi, iniciatyvumas, gebėjimas prisitaikyti prie naujovių yra kertiniai naudingo darbuotojo akmenys.

Shutterstock nuotr.

Apie ką reikėtų pamąstyti, ruošiantis krūtinės didinimo operacijai? Kaina, sveikimo laikotarpis ir pakitusi apranga neabejotinai padarys įtaką piniginei ir gyvenimo būdui. Krūtų didinimas kainuoja nemažai – apie 10 tūkst. litų. Yra rizika, kad šiuos pinigus paleisite vėjais: organizmas gali implantus atmesti, operacija gali nepavykti, galbūt liks pastebimų randų, galiausiai jūsų likimas priklausys nuo anesteziologo profesionalumo.

Per laiką, kurį sveiksite, greičiausiai teks atsisakyti darbų: gijimo laikotarpis trunka 4–6 savaites. Nežinia kokį karjeros pasiūlymą prarasite per tokias atostogas.

Jeigu dirbate oficialioje aplinkoje, po operacijos teks ieškoti subtilios aprangos, kad neatrodytumėte vulgariai. O rasti elegantišką apdarą, tinkamą masyviai krūtinei, nėra lengva. Be to, kad ir kaip rengtųsi moterys, turinčios didelę krūtinę, dažniausiai jos vis tiek atrodo seksualiau už kitas.

Taigi, ar gali implantai pakylėti karjeros laiptais? Tokia galimybė atrodo reali, jeigu impantai atrodys natūraliai, operacija pavyks, o nauja krūtinė sustiprins pasitikėjimą savimi ir neprarasite sveiko proto.

Jeigu operacija vilioja tik dėl noro pagerinti išvaizdą ir pagauti sėkmę stipriosios lyties gretose, dar verta gerai pamąstyti, ar neprarasite dėl to kažko svarbesnio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis