Purūs amerikietiški blyneliai (1)

Nesu labai talentinga blynų kepėja. Kad ir kaip besistengčiau, jie niekada nebūna dailios, vienodos formos. Bet šie blyneliai su klevų sirupu pusryčiams yra pati tikriausia laimė. Todėl skubu dalintis receptu.

Šių dienų populiariausi:
- Kaip panaikinti prakaito kvapą iš batų ir kitos 20 gudrybių, praversiančių buityje
- Tik išvykę svetur supratome, ką reiškia gyventi oriai
- Astrologija: ką lemia gimimo dienos skaičius
- 10 patarimų, kaip išsirinkti apatinį trikotažą
- Varškės pyragas „Angelo ašaros“

Produktai:

300 gramų miltų;
1 šaukštas cukraus pudros;
0,5 šaukštelio druskos;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
2 kiaušiniai;
260 mililitrų pieno;
4 šaukštai aliejaus (tešlai) + aliejaus kepti.

Kaip gaminti:

* Viename dubenyje sumaišykite miltus, cukraus pudrą, druską ir kepimo miltelius.

* Kitame išplakite pieną su kiaušiniais, įpilkite aliejaus.

* Pieno, kiaušinių ir aliejaus mišinį supilkite ant sausų produktų. Šakute (!) išmaišykite iki vientisos masės. Ji turi būti tiršta.

* Į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus dėkite po šaukštą tešlos ir formuokite blynus. Palaukite, kol blynelio viršuje pradės formuotis tarsi oro pūslelės. Tuomet apverskite ir apskrudinkite kitą pusę.
Patiekite su klevų sirupu. Jei mėgstate, šalia nepamaišys ir gabalėlis sviesto.

Skanaus!

P.S. Tam, kad nepadauginčiau aliejaus, į keptuvę pilu vos lašelį ir jį paskirstau kulinariniu šepetėliu.

tinginiumaistas.wordpress.com


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis