Įžymybės, kurios pakeitė šukuosenas, ir tai joms tiko

Žvaigždžių įvaizdis – subtilus dalykas. Garsenybės keičiasi dažnai ir jeigu vienoms tie pokyčiai naudingi, tai kitos netrukus grįžta prie pamėgto įvaizdžio. Siūlome palyginti žvaigždes prieš ir po pasikeitimo.

Populiariausi straipsniai:
- Rudenį madingi kitokie paltai (FOTO)
- Imbiero arbata – geriausias gėrimas norinčioms sulieknėti
- Kaip pagal fengšui įrengti namus, kad jie pritrauktų kuo daugiau sėkmės
- Prognozės: šią savaitę - kaip niekad daug palankių dienų
- Obuolių duona

Scarlett Johansson

Vida Press
Pirmoji asociacija, ateinanti į galvą išgirdus Scarlett Johansson pavardę – žavi blondinė ilgais plaukais, nuo kurios tiesiog sklinda seksualumas. Todėl niekas nebuvo pasiruošęs radikaliems jos išvaizdos pokyčiams. Ne taip seniai S. Johansson pasirodė viešumoje trumpais plaukais. Tuo metu ji laukėsi kūdikio ir gali būti, kad tokiai metamorfozei ją pastūmėjo siaučiantys hormonai. Mados kritikai ne kartą pasisakė apie S. Johansson išvaizdą ir patarė jai nepabrėžti ir taip apvalios veido formos.

Pippa Middleton

Vida Press
Šią merginą statusas įpareigoja vengti ekstremalių įvaizdžių. Kaip ir dera Kembridžo hercogienės seseriai, Pippa Middleton liko ištikima savo įvaizdžiui ir tik šiek tiek patrumpino savo šokolado spalvos garbanas. Su tokia šukuosena ji atrodo labiau atsipalaidavusi ir pastebima.

Beyonce

Vida Press
Beyonce pagrįstai galima vadinti šukuosenų keitimo karaliene. Šiandien ji ilgais garbanotais plaukais, o rytoj jos plaukai jau gali būti tiesūs ir trumpi. Koncertuose dainininkė naudoja specialius perukus ir šinjonus. Tai pakankamai patogus būdas visą laiką būti kitokia ir be reikalo nekankinti savo plaukų nuolatinėmis šukuosenomis ir karštų temperatūrų poveikiu.

Charlize Theron

Vida Press
Kanoninis Charlize Theron grožis – moteriškumo ir patrauklumo etalonas, kurio niekuo nesugadinsi. Bet kokie išvaizdos pasikeitimai jai tinka. Nusikirpusi savo ilgus plaukus Ch. Theron tapo dar elegantiškesne.

Megan Fox

Vida Press
Megan Fox seksualumas pranoksta ją pačią. Jokio skirtumo, ilgaplaukė ar trumpaplaukė, aktorei tinka bet koks įvaizdis.

Taylor Swift

Vida Press
Elniuką primenanti Taylor Swift keletą metų puoselėjo jaudinantį įvaizdį, skatinantį jos pagailėti. Nurėžusi plaukus ji vienareikšmiškai labiau priartėjo prie lemtingos moters paveikslo.

Halle Berry

Vida Press
Halle Berry jau seniai nusikirpo ilgus plaukus, tačiau legenda dar gyva. Apie tai mums primena jos herojė iš „X Men“ Storm. Beje, kritikų manymu, trumpas kirpimas sukūrė elegantiškesnį ir kilnesnį paveikslą. Be to, aktorei pats aukščiausiasis lėmė nešioti tokio ilgio plaukus – jos veido bruožai, graži kaukolės ir kaklo forma kuria idealių proporcijų pojūtį.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis