Žolelės, kurios lieknina

Visos norime turėti liekną figūrą ir darome viską, kas įmanoma, kad pasiektume norimą rezultatą.

Populiariausi straipsniai:
- Esu vedusio vyro meilužė ir jis prašo pagimdyti vaiką. Ką daryti? Psichologės komentaras
- Menininkės namuose - perdaryti baldai
- Nebylios moterų ligos - kaip jas pastebėti
- Billui Clintonui sveikatą susigrąžinti padėjęs gydytojas atvyksta į Lietuvą
- 4 vaikus turinti gydytojų šeima: vieną vaiką auginti sunkiau
- Lietiniai blynai su krabų ir pievagrybių įdaru

Yra veiksmingų gydomųjų žolelių, kurios padės atsikratyti nereikalingų kilogramų. Jei derinsite žolelių vartojimą su reguliariomis treniruotėmis ir sveika mityba, rezultatai bus akivaizdūs.
Skaitytojoms papasakosime, kokie augalai padės sulieknėti.

Ženšenis

Shutterstock nuotr.

Ženšenis suteikia energijos ir spartina medžiagų apykaitą, o tai padeda sulieknėti. Jis didina atsparumą insulinui nutukusiems, diabetu sergantiems žmonėms, todėl gal žymiai pagerinti savijautą ir sveikatą.

Juodieji pipirai

Shutterstock nuotr.
Juodieji pipirai puikiai tiks tiems, kurie tvirtai nusprendė atsikratyti nereikalingų kilogramų. Juoduosiuose pipiruose yra piperino, kuris suteikia skonį ir neleidžia formuotis naujoms riebalų ląstelėms. Juose taip pat yra kapsacino, kuris irgi lieknina. Jei organizmas iš karto gauna šiuos du elementus, deginamos kalorijos.

Kiaulpienė

Pieva
Pieva
Shutterstock nuotr.
Kiaulpienė – valgomas augalas, turintis daug maistingųjų medžiagų. Ji lėtina virškinimą, todėl ilgiau išlieka sotumo jausmas, nejaučiama alkio. Kiaulpienės turi daug ląstelienos, todėl yra naudingos žarnynui. Jose yra beta karotino, vitaminų ir mineralų, todėl kiaulpienės valo kepenis, normalizuoja cukraus ir cholesterino lygį kraujyje.

Ciberžolė

Vida Press
Šis augalas irgi padeda lieknėti. Ciberžolės dažnai deda į prieskonių mišinius. Ciberžolėse yra kurkumino, kuris neleidžia kauptis riebalams, todėl žmogus nestorėja.
Drąsiai berkite ciberžolės į visus patiekalus, jie bus skanūs, o jūs – lieknos.

Kardamonas

Kardamonas
Kardamonas
Shutterstock nuotr.
Kardamonas – aromatinis prieskonis, jis saldaus, pikantiško skonio, turi šildomųjų ypatybių, kurios spartina medžiagų apykaitą ir degina riebalus. Kardamonas turi daug gydomųjų ypatybių, taip pat lieknina.

Asiūklis

G.Kmitienės nuotr.
Asiūklis varo šlapimą ir yra labai vertingas, jeigu antsvorio priežastis – organizme besikaupiantys skysčiai. Jis detoksikuoja, valo organizmą nuo šlakų ir toksinų.

Liucerna

Shutterstock nuotr.
Liucerna padeda kontroliuoti apetitą, ilgam išlaiko sotumo jausmą, gerina virškinimą, valo organizmą.Šiame straipsnyje išvardinti keli augalai, kurie gali padėti sulieknėti, tik atsiminkite – jų vartojimas duos naudos tokiu atveju, jeigu bus derinamas su sveika mityba, jei valgysite daug vaisių ir daržovių, gersite pakankamai vandens. Nepamirškite ir mankštos, sporto, vaikščiojimo, važinėjimo dviračiu – žodžiu, tik nesėdėkite ir nelaukite, kad augalai viską už jus padarys.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis