Mankšta žasto sričiai padailinti

Šiltėjant orams vis labiau apnuoginame rankas ir norisi, kad jų oda būtų stangri, „neplevėsuotų lyg vėliavėlės“. Tad siūlome jums pratimų trigalviams žasto raumenims, liaudyje dažniau vidinamiems tricepsais, stangrinti ir stiprinti.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Moterys po mastektomijos - meniniuose aktuose
- Pilnas Mėnulio užtemimas. Laukia iššūkiai, kokių nebuvo 100 metų!
- Madingos sezono suknelės pagal figūros tipą
- Kaip Beata natūraliais dažais margina kiaušinius

Konsultuoja trenerė kineziterapeutė Daiva Marcinkevičiūtė

1 pratimas

Atsigulkite ant pilvo, kojos klubų plotyje, įtempkite sėdmenis ir pilvo presą. Krūtinė liečia kilimėlį, rankos ištiestos, delnai pasukti į grindis.

www.studiobalance.lt (M. Kovalevskajos nuotr.)

Tiesiomis rankomis nedidele amplitude spyruokliuokite aukštyn ir žemyn 1 min. Pratimą kartoti 3 kartus, kvėpuokite laisvai.

2 pratimas

Ant kilimėlio remkitės plaštakomis ir keliais, sėdmenys ir pilvo presas įtempti. Plaštakos remiasi į kilimėlį po pečiais. 

Lenkite alkūnes (jos artėja prie liemens, ne į šalis) ir leiskitės visu kūnu žemyn įkvėpdamos ir grįždamos į pradinę padėtį iškvėpkite. Kartoti 3 serijas po 10-15 kartų.

3 pratimas

Ant kilimėlio remkitės pėdomis ir plaštakomis, sėdmenys ir pilvo presas įtempti. Plaštakos remiasi į kilimėlį po pečiais.

Lenkite alkūnes ir leiskitės visu kūnu žemyn įkvėpdamos ir grįždamos į pradinę padėtį iškvėpkite. Kartoti 3 serijas po 10-15 kartų.

Nuotraukos: Marta Kovalevskaja

www.studiobalance.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis