Kokie pratimai padės padidinti lytinį potraukį?

Įrodyta, kad reguliariai atliekant šiuos gana nesudėtingus pratimus didės lytinis potraukis, augs pasitikėjimas savimi, intymiuose santykiuose atsiras daugiau laisvumo.

Libido mažėja dėl daugybės priežasčių: prasta ar nestabili nuotaika, žemas ar pernelyg didelis fizinis krūvis, emocinis fonas, sezonų kaita, organizmo ligos, endokrininiai susirgimai, vaistų poveikis, ilgalaikis susilaikymas nuo intymių santykių, nėštumas, maitinimas krūtimi, menopauzė, sumažėjusi savivertė, netgi rūkymas, piktnaudžiavimas alkoholiu, nesubalansuota, nepilnavertė mityba.

Statistiškai, 43 proc. moterų iki 60 metų kenčia dėl vienokių ar kitokių seksualinių disfunkcijų.

Siekiant padidinti libido reikia, kad teisingai veiktų vidaus organai ir vyrautų hormoninė pusiausvyra, o dėl to būtina stiprinti dubens ir tarpvietės raumenis.

Suaktyvinta kraujo apytaka toje vietoje ir raumenų stiprinimas įtakoja hormonų gamybą, todėl pagerėja vidaus lytinių organų veikla, o tai didina lytinį potraukį.

Reguliarūs pratimai sustiprins dubens bei tarpvietės raumenis, o tai neabejotinai padidins seksualinį aktyvumą ir leis justi didesnį malonumą intymiuose santykiuose. Taip pat pratimai išmokys jus jausti savo raumenis, valdyti kūną, o tai padidins jautrumą. Pratimus atlikite keliskart per savaitę, idealu, jei pavyktų kasdieną. Mankšta jums turi teikti malonumą, suteikti energijos. Jei pradėsite mankštintis reguliariai, jau po kelių savaičių pajusite jėgų antplūdį ir malonų euforijos jausmą, kuris aplankys mankštos pabaigoje. Pasitikėjimas savimi augs su kiekviena diena, o taip pat didės ir seksualinis noras.

Namie galite atlitki kelis nesudėtingus pratimus, kurie padės padidinti libido.

* Pirmas pratimas. Patogiai atsisėskite, atsipalaiduokite. Po to kaip įmanoma stipriau suspauskite užpakaliuko raumenis 5 sekundėms. Po to atpalaiduokite. Kartokite pratimą 20-30 kartų. Šį pratimą galite atlikti bet kur ir bet kada, net viešajame transporte.

* Antras pratimas padės pagerinti stuburo lankstumą, taip pat – leimens, nugaros raumenų tempimui. Tau reikia padaryti katės pozą - stok ant keturių. Ir kaip galima stipriau išlenk nugarą. Pabūk tokioje pozoje 15-20 s. Maksimaliai štrauk pilvą ir sulaikyk kvėpavimą. Grįžk į pradinę padėtį. Tada išlenkite nugarą į kitą pusę ir vėl užlaikyk pozą 15-20 s. Visą pratimą pakartokite 8-10 kartų.

* Trečias pratimas. Atsigulkite ant pilvo, Suglauskite kojas. Rankas delnais sukabinkite ir kiek įmanoma kelkite jas į viršų. Tuo pat metu įtempkite kūną, atloškite galvą. Jei galite, bandykite pakelti ir kojas. Tokią pozą išlaikykite kelias sekundes.

* Ketvirtas pratimas. Atsistokite prie sienos taip, kad kulnai, užpakaliukas ir nugara ją liestų, atpalaiduokite kūną. Įtemplk užpakaliuko raumenis ir įtrauk pilvą taip, kad dubuo atsiplėštų nuo sienos. Pastovėk šitaip 5-10 sekundžių, o paskui grįžk į pradinę padėtį.

* Jei turi namie, išnaudok lanką. Jo sukimas teigiamai veikia dubens ir pilvo raumenis. Tačiau jį reikia sukti ne mažiau kaip 30-45 min (skaičiuojant į abi puses).

Visi šie pratimai draudžiami nėščiai moteriai.

Mankštinkitės reguliariai, mylėkite save ir pamatysite, kaip jums to ir nepastebint padidės lytinis potraukis, pagerės seksualinis gyvenimas, tapsite labiau nevaržoma ir atvira.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis