Horoskopas lapkričio 20-27: reikalai krypsta į gerąją pusę

Laikotarpio pradžioje, tikėtina, trūks darbingumo.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Vakarėliuose originaliu įvaizdžiu pasirodanti menininkė žvaigžde tapti nesiekė, tačiau iš darbo buvo atleista
- Mityba pagal kraujo grupę – gerai savijautai ir dailioms kūno linijoms
- Madingi nagų lako atspalviai
- Kokia ginekologės nuomonė apie intymią depiliaciją
- Vištienos ir moliūgų rizotas

BENDRA PROGNOZĖ

Nebus lengva įsijungti į darbus, taip pat rasti pagalbininkų bei žmonių, kuriems galėtumėte patikėti svarbias užduotis, reikalus. Tačiau ši savaitė tinkama mokymuisi, kai kam kils noras pasidomėti mistika, paslaptimis, pradėti medituoti.

Santykiai su artimaisiais bus gana ramūs, tačiau laikotarpio viduryje dėl padidėjusio jautrumo gali išplaukti senos nuoskaudos.

Gyvenimiška energija palengva mažės ir laikotarpio pabaigoje dauguma pajus jėgų stygių, norėsis pailsėti. Tokią situaciją sureguliuoti padėtų joga, autotreniruotės. O tiems, kas sportuoja ar užsiima kitokia aktyvia fizine veikla, patartina šiek tiek sulėtinti tempą.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams kitą savaitę astrologas pataria galvoti ne apie kasdienės duonos kąsnį, o apie dvasinius dalykus. Darbe viskas klosis gerai, todėl drąsiai galite skirti daugiau dėmesio sau. Paskaitykite knygą, išsimiegokite ir daugiau laiko praleiskite su šeima. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir penktadienis.

Vandeniams jau seniai metas susitvarkyti asmeninį gyvenimą ir išsiaiškinti santykius su artimais žmonėmis. Ateinanti savaitė - tam tinkamiausias metas. Jūs lengvai išspręsite susikaupusias problemas ir sudėliosite visus taškus. Žvaigždės jums padės ir meilės fronte. Pats metas priimti sprendimą, apie kurį tiek ilgai galvojote ir kuriam vis nesiryždavote. Jums ypač pasiseks ketvirtadienį.

Žuvys, kurias prieš kelias dienas apėmė melancholija ir apatija, pagaliau išties sparnus (arba, jeigu jums taip geriau patinka, pelekus) ir nusišypsos. Jums iš tikrųjų seksis. Įdomus pasiūlymas darbe pakels nuotaiką, o geras namiškių nusiteikimas tik sustiprins jūsų pozicijas. Nereikėtų pamiršti ir sveikatos. Kaip tik dabar, kai viskas krypsta į gerąją pusę, patausokite save. Jums sėkmingos dienos bus pirmadienis ir penktadienis.

Avinams labai nusibodo kasdieniai rūpesčiai tiek darbe, tiek namuose. Nenusiminkite, astrologas teigia, kad žvaigždžių išsidėstymas teigiamai atsilieps jūsų reikalams. Jau kitą savaitę visos dabartinės problemos atrodys nereikšmingos ir nevertos dėmesio. Be to, šiek tiek didesnis pakantumas kolegoms ir artimiesiems gerokai palengvins jums gyvenimą. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir penktadienis.

Jaučiams ateinanti savaitė leis pailsėti nuo buitinių rūpesčių ir atitrūkti nuo įkyrėjusių reikalų. Pats metas save palepinti. Astrologai pataria įsigyti kokį niekutį, kuris jums iš pirmo žvilgsnio lyg ir nereikalingas. Nueikite į kiną ar teatrą, pasimėgaukite vakariene artimų žmonių draugijoje. Jums dabar svarbiausia šeimos gerovė. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Dvynius tiesiog užgrius įdomūs pasiūlymai dėl darbo ir draugų, kurių seniai nematėte, kvietimai. Bet neskubėkite priimti sprendimų. Kaip reikiant viską apgalvokite ir parenkite veiksmų planą. Kai atsiveria tiek daug viliojančių perspektyvų, nesunku kažką pražiopsoti. Apskritai jums visiškai neįprasta darbotvarkė bus gera atrama artimiausiomis dienomis. Jums ypač seksis antradienį ir ketvirtadienį.

Vėžius ateinanti savaitė privers kaip reikiant padirbėti. Bet per tuos neatidėliojamus darbus nepamirškite šeimos. Dabar jūs kaip niekada reikalingi savo artimiesiems. Leiskite jiems rūpintis jumis ir ramia sąžine mėgaukitės namų ramybe. Toks malonus laiko leidimas suteiks jums jėgų ir sustiprins pasitikėjimą savimi. Sėkminga diena - šeštadienis.

Liūtai, pasak astrologo, kitą savaitę turėtų būti atidesni juos mylintiems žmonėms. Toks įprastas pastaruoju metu neprotingas Liūtų elgesys kartais įskaudina artimuosius. Ateinančią savaitę venkite bet kokių konfliktų. Tausokite nervus. Kaip tik dabar gali paūmėti senas negalavimas, todėl itin atidžiai rūpinkitės savo sveikata. Sėkmingos dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Mergeles kitą savaitę apims atradimų troškulys. Jeigu neturite laiko važiuoti į kokią nors ekskursiją, tai bent jau nueikite į muziejų. Malonus laisvalaikis sukels įdomių minčių apie darbą. Tuo pačiu laiku galite sutikti seniai ieškomą antrąją pusę. Svarbiausia - nepražiopsokite jos tarp daugybės paveikslų ir eksponatų. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir šeštadienis.

Svarstyklių kitą savaitę laukia atsakingas darbas. Draugui prireiks jūsų pagalbos. Nešykštėkite gerų patarimų ir padėkite artimam žmogui rasti išeitį iš keblios padėties. Būtinai aplankykite tėvus. Gaivus vėjas jums bus ypač naudingas, todėl neatidėliokite šeimos pasivaikščiojimų. Sėkmingos dienos - antradienis ir ketvirtadienis.

Nors Skorpionai užleido vietą dangaus skliaute kitam žvaigždynui, jie neprarado Fortūnos palankumo. Drąsiai priimkite visus pasiūlymus, jie tikrai bus naudingi. Meilės fronte prasidės aktyvūs veiksmai. Nebijokite pirmi pulti į aistros sūkurį, juk drąsos jums netrūksta. Visos pastangos atsipirks su kaupu. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir šeštadienis.

Šauliai, pakeitę Skorpionus Zodiako sferoje, perima teises. Ateinanti savaitė tai tik patvirtins. Jums nepaprastai seksis. Drąsiai pirkite loterijos bilietus. Astrologo nuomone, nors šie bilietai gali nieko nelaimėti, sėkmę jie tikrai garantuos. Metas labai tinkamas šventinei nuotaikai ir dovanoms. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir sekmadienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis