Horoskopas 09.04-11: dėmesys – darbui, bet nevalia užmiršti ir romantikos

Palanku pradėti naujus projektus, mokslus, tinka ieškoti darbo, realizuoti naujas idėjas.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Kaip turi elgtis moteris su vyru, kad jis nesidairytų į kitas ir mylėtų tik ją?
- Garsaus aktoriaus sūnus A. Bagdzevičius leidžia laiką prie puodų
- Pigiausias lieknėjimo būdas
- Garsi trenerė atskleidė 7 taisykles, kurių privalu laikytis norint turėti gražų kūną
- Bulvių ir grybų apkepas

BENDRA PROGNOZĖ

Gebėjimas lengvai įveikti sunkumus, būti bešališkam padės sprendžiant teisinius klausimus. Gali būti, kad kažkokiu momentu iškils baimė dėl savo darbo, tačiau tai įveikę išmoksite susidoroti su sunkumais. Šiuo laiku lengviau seksis humanitariniai mokslai. Galima pirkti papuošalus, sporto prekes.

Pirmoji laikotarpio pusė itin sėkminga medikams. Tinkamas metas pradėti organizmo valymo procedūras, tačiau nerekomenduojama operuotis. Laikotarpis palankus pradėti grūdinimosi procedūras, jogos užsiėmimus.

Ketvirtadienį sustiprės gebėjimas susikoncentruoti, ir tai leis atlikti net sudėtingiausius, ypatingo kruopštumo reikalaujančius darbus. Tuo pat metu gali apnikti susvetimėjimo jausmas ir tai atsilieps bendraujant su aplinkiniais, draugais. Gera žinia - šaltukas aplenks romantinius santykius.

Išeiginėmis dienomis pajusite, kad žmonės tampa vis labiau atviresni ir draugiškesni. Praleisti laiką malonių pašnekovų kompanijoje – pats geriausias sprendimas šį savaitgalį. Tačiau neplanuokite ilgų pasivaikščiojimų – tai gali pakenkti sąnariams ir kraujotakos sistemai.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis