Horoskopas 08.07-14: pagrindinis dėmesys - širdies reikalams

Savaitė itin palanki santykių harmonizavimui.

Skaitomiausi straipsniai:
- Būti ambasadoriaus žmona: keliauti paskui vyrą ir atsisakyti savo karjeros
- 10 maisto produktų vardan ryškaus pilvo preso
- Norite pažinti Italiją? Aplankykite Apuliją!
- Merkurijus Liūte. Ko reikėtų pasisaugoti?
- Naudingosios arbūzo savybės + RECEPTAS
- Agurkų mišrainė žiemai

BENDRA PROGNOZĖ

Liausitės konfliktavę šeimoje, pavyks susitaikyti su mylimaisiais, rasti bendrą kalbą su giminaičiais. Svarbiausia – atsikratyti abejonių ir veikti ryžtingai.

Norinčiųjų šiuo laikotarpiu įsigyti naujų draugų ar rasti naują meilę laukia emocingi susitikimai. Tačiau čia rizikuojama pernelyg įsijausti, tapti aistros įkaitu, todėl verta blaiviai įvertinti naujojo susižavėjimo objekto privalumus ir trūkumus ir nepriimti radikalių sprendimų. Tie, kurie jau rado sau porą, tiesiog mėgausis mylimijo draugija.

Profesinėje srityje sėkmė lauks tų, kurie geba dirbti kūrybiškai. Vis dėlto periodo viduryje gali kilti nenumatytų problemų darbe, įtampa kolektyve. Galimos finansinės netektys. Tačiau tai ilgai netruks - jau laikotarpio pabaigoje situacija kardinaliai keisis: negatyvias tendencijas keis pozityvios, profesiniai reikalai pakryps į gerą, darbas teiks malonumą. Išeiginės dienos puikiai tinka sportui ar aktyviam poilsiui.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragis turės kelias galimybes "sugriebti už uodegos" laimės paukštę, tačiau pavyks pasinaudoti tik viena. Sėkmė nusišypsos tiems, kurie nepasitenkina savo laimėjimais ir ieško naujų perspektyvų. Šeiminiame gyvenime nebus sukrėtimų, ir jis teiks tik malonumus.

Vandeniams palankus laikas pradėti naują verslą ir keliauti. Bet prieš kelionę nepraleiskite susitikimo, kuris turės įtakos jūsų karjerai ir gyvensenai. Būkite ryžtingas derybose su verslo partneriais. Jūs atkakliai dirbote bendro tikslo labui ir turite gauti atlyginimą už savo darbą.

Žuvys pasieks daugiau negu tikėjosi. Valstybės struktūros patenkins jūsų prašymus. Labai daug darbo turės gydytojai, teisininkai ir architektai. Užtat namuose viešpataus šventinė nuotaika. Jaunuoliai gali gauti pasiūlymą susituokti su užsienyje gyvenančiu žmogumi.

Avinai turėtų sulaukti pagalbos verslo srityje, ir tada jis klosis sėkmingiau nei anksčiau. Valstybės tarnautojai gali pirkti šampano, nes realybe taps paaukštinimas tarnyboje. Tiems, kurie nori išvykti į užsienį, pagaliau pavyks gauti vizas. Rizikingoms finansinėms operacijoms žvaigždės nebus palankios, todėl geriau nežaisti likimu.

Kad nepadarytų klaidų, Jaučiai turi daugiau dirbti ir būti atidesni. Laiku mokėkite mokesčius, kad ateityje nebūtų nemalonumų. Kariai, svajoję gauti aukštesnį laipsnį, deja, susilauks visai ko kito. Jie bus perkelti į atokią įgulą dėl raporto, kurį pateikė jūsų slaptas priešas.

Dvyniams teks kiek surizikuoti savo finansais, kad kuo greičiau gautų dividendų iš verslo. Tai nereiškia, kad turi būti konfliktas su įstatymu, kurį šią savaitę ypač pataria gerbti žvaigždės. Dėl apmaudžių problemų sužlugs romantiški nuotykiai, bet netrukus bus naujų pažinčių.

Vėžiams baigsis neaiškumai darbe ir versle. Pasirašytos sutartys duos puikių rezultatų. Greitai pavyks susigrąžinti išlaidas. Medikų ir karių karjera bus sėkminga. Tačiau ištekėjusioms moterims prasidės sunkūs laikai dėl sutuoktinių nesėkmių. Dėl jų paprastai būna vieni nemalonumai.

Liūtams teks priimti svarbius sprendimus, keisti savo taktiką, veikti mobiliai ir aktyviai. Nedidelių įmonių savininkai gaus daugybę užsakymų ir turės daug darbo. Išsiskyrusieji išvys perspektyvas sudaryti naują santuoką, kuri bus tvirtesnė ir ilgesnė už ankstesnę.

Mergelėms žvaigždės pataria neprarasti budrumo nei namie, nei darbe. Valstybiniai tarnautojai gali gauti sunkią užduotį. Ją vykdydami nepamirškite šeimos. Gali būti mėginama sukomplikuoti jūsų santykius su giminaičiais ir sudaryti problemų vaikams.

Svarstyklių laukia kelionės, mokslas arba... bylinėjimasis. Darbas vyks tolygiai ir be didesnių permainų. Nenutraukite ryšių su tais, kurie gali padėti jūsų karjerai. Asmeniniam gyvenimui skirsite mažiau dėmesio, ir tai bus jūsų jausmų išbandymas.

Skorpionai - bet kurios veiklos profesionalai - atsidurs visuotinio dėmesio centre. Pelnę pagarbą, neprarasite galimybės gauti ir finansinių dividendų. Jie pravers - galėsite padėti pagalbos reikalingiems giminaičiams. Gali būti neaiškumų santykiuose su mylimu žmogumi. Galimas net išsiskyrimas su juo trumpam laukui.

Šauliams žvaigždės garantuoja sėkmę visur kur. Tik nereikia atsipalaiduoti ir užmigti ant laurų. Nesiimkite darbo, kuris jūsų nedomina ir kuriam neturite polinkio. Nedidelės problemos šeimoje privers jus paaukoti šį tą savo veikloje. Teks atidėti numatytą poilsį ar kelionę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis