Danguje - ypatingos planetų konfigūracijos, kurių poveikį jausime net po 18 metų

Kokių ženklų atstovams likimas žada didžiausius ir svarbiausius gyvenimo pokyčius? Ką turėtų žinoti neseniai gimusių kūdikių tėvai?

Šių dienų skaitomiausi:
- Astrologė V. Budraitytė: mano lieknėjimo receptas ir keliolika negrįžtamai prarastų kilogramų
- Nekaltybę praradau 51-erių, nors buvau jau dukart ištekėjusi
- Meilės ligos: venerinių mažėja, užtat plinta kitokios
- 5 produktai, kurių reikia atsisakyti, jei norite būti liekni ir sveiki
- Sūrio pyragas su citrinomis - ko gero, skaniausias sūrio gardėsis

Permainų vėjas, o tiksliau beveik uraganas pučia į nugaras versdamas iš kojų ir valstybes, ir pavienius asmenis, kurių horoskopai rezonuoja su šių planetų judėjimo keliu.

Avinai ir Ožiaragiai, kurių Zodiako ženkle - Saulė, puikiai jaučia tą nepaaiškinamą įtampą jau porą metų. Toks jausmas, kad vietoj galvos - greitpuodis, kurio verdantis turinys sukuria spaudimą, o garui išeiti nėra pro kur...

Jau keletą metų danguje vyksta dviejų sunkiasvorių Titanų kova – Plutono Ožiaragyje ir Urano Avine, nešanti permainas visuomeninėse, socialinėse ar ekonominėse srityse. Laužomos, griaunamos ir transformuojamos įsisenėjusios, atgyvenusios struktūros.

Prisiminkite netikėtą Ožiaragio, žymaus prancūzų aktoriaus Ž.Depardje pareiškimą, kad jis priima Rusijos pilietybę. Mums tai atrodė netikėtina, nesuprantama, o žmogui vidinė įtampa tiesiog „rovė stogą“ - štai ir turime rezultatą. Plutono ir Urano kvadratas per šiuos metus apie porą kartų suformuoja įtemptą aspektą - kvadratūrą. Tai tęsis dar metus, iki 2015 metų kovo 16 dienos.

Prie šių dviejų Titanų neseniai prisijungė dar 2 planetos – Jupiteris ir Marsas, sukurdami danguje pačią sudėtingiausią konfigūraciją - Didįjį kardinalų kryžių. Astrologų bendruomenė jau seniai neramiai laukė griaunančios, per prievartą verčiančios judėti planetų konfigūracijos, stebėdami, bet tuo pačiu nesistebėdami vykstančiais pokyčiais pasaulyje.

Pabandykime trumpai išdėlioti astrologinę informaciją. Kas tai yra Didysis kardinalus kryžius ir ko tikėtis iš šios retos konfigūracijos? Jos poveikis stiprus ir ilgalaikis. Kai kurių įvykių tęstinumas bus jaučiamas ir po 18 metų.

Kardinalus kryžius susiformuoja tada, kai 4 planetos patenka į tą patį laipsnį, tik jos stoja viena prieš kitą, skirtinguose ženkluose. O ženklai yra šie: Avinas (ugnis) – Svarstyklės (oras) ir Vėžys (vanduo) – Ožiaragis (žemė). Būtent šių Zodiako ženklų atstovams ir tenka laukti savo gyvenime didžiausių bei svarbiausių gyvenime pokyčių. Pasiruoškite ir tėveliai, kurių atžalos gimė šių metų balandžio 10 - gegužės 7 dienomis. Visata į pasaulį siunčia ypatingus vaikus. Dabar gimsta stiprūs žmonės, tarp kurių laikui bėgant išryškės išskirtinės asmenybės, galbūt - stiprūs, aukšto rango vadovai, mokantys nugalėti kliūtis, kurios nepavaldžios ar nenugalimos vienam paprastam žmogui, sugebantys pajungti sau kolektyvinę energiją, mokantys ją tinkamai nukreipti. Turėkite ir patys kantrybės, puoselėdami ir lavindami mūsų ateities kartų pasididžiavimą.

Pasaulis dabar taip pat išgyvena pokyčius. Didysis kardinalus kryžius daro didelį poveikį ne tik atskiriems individams, bet ir didelėms žmonių masėms, todėl tiek daug politinių krizių ir revoliucinių socialinių neramumų. Per porą paskutinių metų liepsnojo rytų šalys, o šiemet sulaukėme ir artimos kaimynės – Ukrainos - įvykių. Revoliucingos nuotaikos ir kosmoso destruktyvios energijos tiesiog tvyro ore. Atkreipkite dėmesį - kiek dabar atsiranda vis naujų draudimų, valdžia demonstruoja kategoriškumą, „nuleisdama iš viršaus“ įsakus, nepaiso jokių liaudies norų ar išreiškiamos tautos valios. Tačiau pokyčių bus, gal ne viską iškart pastebėsime, kažko iškart ir nesužinosime, tačiau jau dabar klojami nauji pamatai ateičiai.

Protingai ir kryptingai išnaudokite šį laikotarpį sau asmeniškai. Tai laikas, kuomet reikia kažko atsisakyti, užbaigti, padėti tašką. Bet tuo pačiu, tai - naujo impulso, pradžios ir atgimimo laikas. Aišku, per naktį pokyčių nepadarysime, tiesiog prisiminkite, jog danguje esant tokiai Didžiojo kardinalaus kryžiaus konfigūracijai visi jūsų veiksmai, norai, intencijos, svajonės, planai ir mintys turi magišką galią. Dabar į paviršių iškyla viskas, ką mes ilgai ignoravome, neigėme, stūmėme nuo savęs. Tik nenusisukime patys nuo savęs ir atverkime savo protus bei širdis tiesai, kuri dabar kyla į paviršių, ir bus matoma tarsi ryškioje šviesoje, su visomis smulkiomis detalėmis.

Sritys kuriose neišvengiami pokyčiai visiems Zodiako ženklams:

* Ožiaragio ir Vėžio ašis. Permąstysime ir susidėliosime prioritetus, susijusius su karjera, darbu ir namais. Gaila bus savo brangaus gyvenimo laiko nemylimam ir sekinančiam darbui, kuris išsunkia visas jėgas ir jų nelieka namams bei šeimai. Jei išdrįsime ir įsiklausysime į savo protą, įleisime į galveles šviežio, naujo minčių srauto, tada tikrai rasime sau mielą veiklą, kur su džiugesiu ir gilia prasme eisime link savo tikrojo pašaukimo. Juk visi iki vieno esate kažkuo talentingi ir ypatingi, tad drąsiau laužykite primestus trafaretus apie saugų gyvenimą ir aprūpintą senatvę. Tą mintį, jog kažkas jumis pasirūpins, vykite šalin. Tik patys susikursite savo ateitį, radę mėgiamą veiklą, kuri neš pelną. Ši maloni veikla niekada nesukliudys skirti laiko ir savo šeimos reikalams.

* Avino ir Svarstyklių ašis. Išryškės santykių tema. Ieškosite ir, tikiuosi, rasite harmoniją, supratimą savo asmeniniuose santykiuose. Mokėsite įvertinti, kur ta riba, kurios neverta peržengti, kada piktas ir kandus žodis ar replika, mesta partneriui, sujaukia jo erdvę, įžeidžia brangų jums žmogų. Neskaldykite tų partnerystės „ąsočių“, juk klijuoti kažką po to būna labai sunku. Panaudokite šių dienų energijas labiau kūrybai, nei griovimui.

astrostudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis