Astrologė Lana: kokie bus 2015-ieji, Ožkos metai, kiekvienam Zodiako ženklui

Medinės žaliosios Ožkos karaliavimo metai turėtų būti džiaugsmingesni ir stabilesni nei praėjusieji – Arklio. 2015-ieji sėkmingi energingiems, komunikabiliems ir mokantiems bendradarbiauti žmonėms. Jūsų raktas į sėkmę bus mandagumas, draugiškumas, punktualumas ir darbštumas.

Dėmesio verti straipsniai:
- Jurijus Nikulinas: liūdnas linksmojo klouno likimas
- Astrologinis porų suderinamumas - ko galite tikėtis
- Horoskopas 12.29-01.04 d. - naujienos geros, bet atsargumas nepakenks
- 10 stilingiausių šių metų garsenybių
- Čenachai

Sudarė astrologė Lana Kutkytė

Pirmoji ir antroji 2015-ųjų metų pusės gerokai skirsis. Pirmąjį pusmetį Jupiteris, didžiausia Saulės sistemos planeta, tęs savo kelionę Liūto ženklu. Tai neš sėkmę ugnies ir oro ženklams. Kad visų ženklų atstovus lydėtų sėkmė, jie turėtų būti aktyvūs, dosnūs, dažniau šypsotis, dovanoti dovanas, sakyti komplimentus. Daug pasiekti padės asmeninis patrauklumas. Nuo rugpjūčio 11 dienos Jupiteris pereis į Mergelės ženklą, tad teks prisiimti daugiau atsakomybės, savarankiškai ir rimtai atlikti savo pareigas. Ar šis laikas bus harmoningas, priklausys nuo jūsų profesionalumo, kruopštumo, punktualumo, praktiškumo. Šokiruojantis ir lengvabūdiškas elgesys bus netoleruojamas, o asmeninis patrauklumas jau negelbės. Labiau planuokite, veikite metodiškai ir stenkitės konkrečiai apsispręsti – tai padaryti, beje, 2015-aisiais gali būti ypač sunku.

AVINAS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Jei jūsų širdis laisva, ji gali būti pagauta. Pirmąjį pusmetį laukia malonios pažintys, jos išaugs į romantiškus santykius. Skraidysite lyg ant sparnų, jums tikrai netrūks priešingos lyties atstovų dėmesio. Nepraleiskite progos susitvarkyti asmeninį gyvenimą ir nepražiopsokite savo žmogaus. Porą turintiems Avinams 2015-ieji yra tinkamas laikas planuoti vestuves ar pagausinti šeimą. Pavasarį sutiksite žmogų, su kuriuo praeityje siejo meilės ryšys. Per daug neįsijauskite – jums pravartu išlaikyti pusiausvyrą tarp asmeninio gyvenimo ir darbo. Daugiau dėmesio ir meilės, ypač antroje metų pusėje, skirkite vaikams. Praverstų rasti aukso vidurį tarp meilės ir pareigos.

Veikla. Darbe nelipkite kolegoms per galvas – tai atsigręš prieš jus skaudžiau, nei manote. Tiesiog dirbkite savo darbą ir sutelkite jėgas į tai, kas patikrinta, kadangi naujiems projektams laikas yra netinkamas. Jausite, kad karjera – lyg stovintis vanduo, būsite verčiami taisyti praeities klaidas ir kantriai tempti kasdienybės naštą. Dažnai jausitės tarsi stabdomi paties likimo, bet pernelyg nesinervinkite, taip formuojasi naujos ateities kryptys. 2015-ieji jums nėra palankūs siekti karjeros, todėl dėl savo gerovės verčiau pasistenkite išlaikyti tai, ką turite. Pinigų gausite ir palankiai vadovo būsite įvertintas tiek, kiek nusipelnote, todėl sėkmė lydės tik tuo atveju, jei netingėsite daug dirbti. Ožkos metais teliks susitaikyti su tuo, kad teks įdėti nemažai pastangų norint pasiekti rimtesnių rezultatų. Birželį reikalai ims klostytis reikiama linkme. Tikėtina, kad atsiras galimybė papildyti savo biudžetą. Rugsėjo mėnesį investuokite į profesinio tobulėjimo programas ar darbo priemones.

Sveikata. Neskubėkite visur suspėti ir visur pirmauti. Tai jums būdingas bruožas, tačiau neturėsite pakankamai savo „aviniškos“ jėgos. Pirmuosius 4 mėnesius reikėtų ypač pasirūpinti savimi, antraip pervargsite. Vasarą nebūkite pernelyg ilgai saulėje, nes pradės kamuoti galvos skausmai. Antrąjį pusmetį ypač trauks riebus ir nesveikas maistas.

Laisvalaikis. Pirmąjį pusmetį sulauksite nemažai kvietimų dalyvauti vakarėliuose ir net vestuvėse. Būtinai sutikite – laukia malonūs susitikimai ir aktyvus poilsis. Kovą šurmuliuojanti aplinka jus vargins, tad šis mėnuo puikiai tinka ramioms atostogoms su šeima. Pamiršti aktyvų poilsį, patinginiauti norėsite ir antrąjį pusmetį.

Stilius. Patartina rinktis optimistiškai nuteikiančias, saulėtas, akį traukiančias spalvas: rožinę oranžinę, geltoną. Tiks įmantriais raštais marginti drabužiai bei aukso, gintaro papuošalai.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

JAUTIS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Puoselėkite moteriškumą, švelnumą, tuomet atsiras daugybė puikių partnerystės ir meilės galimybių. Bendraudami pasistenkite neskubėti, venkite šiurkštumo, vulgarumo – tai viską gali sugadinti negrįžtamai. Aistros bus mažai, labiau rūpės saugumo jausmas, jaukumas, emocinis ryšys. Jautriai ir net kaprizingai reaguosite į santykių nesėkmes, vos susidūrę su spaudimu, nedelsdami spruksite šalin. Neliūdėkite, jei tektų apvilti kitus, juk visiems geras būti negali. Vis dėlto kai kuriems Jaučiams bailumas trukdys sukurti naujus santykius, todėl dažniau rodykite meilę artimiesiems ir šeimai. Antrąjį pusmetį jausitės itin drąsiai, aktyviai judėsite į priekį. Vilios naujos pažintys, pasimatymai, sustiprės lytinis potraukis. Žmonės noriai bendraus su jumis.

Veikla. Jeigu konkrečiai suformuluosite tikslus ir aiškiai žinosite, ko norite, pasieksite teigiamų rezultatų. Jūsų laukia esminės ir itin teigiamos finansinės permainos. Milijonų vargu ar uždirbsite, tačiau tikrai pavyks susikurti gerovę, kuri palengvins gyvenimo sąlygas. Pirmoji metų pusė puikiai tinka įsigyti naujausiems buitinės technikos išradimams – menka tikimybė prašauti pro šalį. Gegužę ir birželį jus lydės ypatinga sėkmė, todėl pasistenkite nešvaistyti laiko nesvarbioms smulkmenoms. Antroje metų pusėje pasistenkite kuo mažiau svarstyti apie tai, kas būtų, jeigu būtų, – pasitikėkite savimi. Jūsų laukia stebuklingų permainų galimybė, galbūt ji net šiek tiek gąsdins, bet būkite drąsūs, racionalūs ir priimkite tai, ką siūlo pasaulis. Tik atminkite, kad nebūtinai viską turite atlikti patys, svarbu stiprinti ryšius su reikalingais žmonėmis. Laimingi bus tie, kurie moka rasti pusiausvyrą tarp asmeninių ambicijų ir komandinės veiklos.

Sveikata. Pirmuosius 4 metų mėnesius dažniau ieškosite ramios aplinkos. Šiais metais verta įsiklausyti į tai, ką sako jūsų organizmas, o jis taps itin jautrus. Kad pavyktų išvengti peršalimo ligų, reikėtų rengti save iš anksto: laiku eiti miegoti, grūdintis. Nuo vasaros turėsite tiek vidinio džiaugsmo, kad jokia liga nekibs.

Laisvalaikis. Metų pradžioje geriausiai jausitės namuose, šiltai ir jaukiai susisupę į antklodę. Norėsite praleisti daugiau laiko virtuvėje ir pasilepinti gardžiu maistu. Užtat pavasarį jausitės jau visai kitaip, norėsite sportuoti, džiaugtis, keliauti. Rugsėjis – puikus mėnuo aktyvioms atostogoms. Geriausia, jei tai būtų trumpalaikės kelionės, žadančios daug saulės.

Stilius. Apranga turėtų subtiliai pabrėžti moteriškumą. Tiks suknelės, sijonas, drabužiai ir aksesuarai su gėlių motyvais. Spalvos – šviesiai melsva, žalsva. Venkite juodos.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

DVYNIAI

Shutterstock nuotr.

Meilė. Jei ieškote antrosios pusės, bus iš ko rinktis, bet nevertėtų tikėtis kažko labai rimto ir pastovaus. Laukia nemažai trumpalaikių meilės nuotykių ir romantiškų pažinčių. Tokie atsitiktiniai ryšiai blaškys ir neleis susitelkti į iš tikrųjų vertingus dalykus. Tarp naujų pažįstamų gali atsirasti ir jūsų svajonių princas, tačiau vos prabilsite apie rimtą bendrą ateitį, santykiai žaibiškai baigsis. Svarbu vengti meilės trikampių, nes tai atneš daug nesusipratimų, o jūs gailėsitės savo veiksmų. Turinčiosios mylimąjį antroje metų pusėje gali sulaukti pasiūlymo tekėti. Nuo rudens – palankus metas tuoktuvėms ar užmegzti naujus santykius. Taps svarbu patikimumas, švelnumas, daugiau laimėsite šiltu žodžiu nei ultimatumais.

Veikla. Užsiimkite tuo, ką labiausiai mėgstate ir mokate, tuomet seksis puikiai. Tai vaisingos komandinės veiklos laikas, pavyks ne tik save realizuoti, bet ir neblogai užsidirbti, ypač – birželio ir liepos mėnesiais. Šie du mėnesiai – taip pat geras metas pirkti automobilį, kompiuterį ar kitą techniką. Pravartu būtų pradėti mokytis kažko naujo ir reikalingo: kalbų, vairuoti automobilį... Darbe nesivelkite į melą, apkalbas ar intrigas, nekvaršinkite sau galvos svetimomis problemomis. Jėgas nukreipkite į tuos reikalus, už kuriuos esate atsakingi, – taip elgdamiesi 2015 metais sėkmingai realizuosite save. Tiesa, bus sunku savarankiškai priimti sprendimus, tad svarbu, kad šalia būtų žmonių, kurie jus supranta ir linki sėkmės. Naujų pažinčių bus apstu, bet netrukus suprasite, kad jūsų tikroji atgaiva yra santykiai su artimais draugais ir patikimais kolegomis. Būtent iš jų sulauksite nuoširdžios paramos, naudingų pasiūlymų.

Sveikata. Padidės pavojus susirgti kvėpavimo takų ligomis, gali pradėti kamuoti dažnas kosulys. Ypač nelengva bus tiems, kurie rūko. Sunkiausias laikas bus gegužės mėnuo, gali pradėti kamuoti peršalimas, taigi pavasarį svarbu tausoti sveikatą. Antrąjį pusmetį saugokite nervus, pasistenkite vengti audringų emocijų. Prisiminkite, kad prasta nuotaika neigiamai veikia imuninę sistemą.

Laisvalaikis. Puikių galimybių pažinti įdomias vietas atsivers per netolimas keliones. Vasaros pradžia – geras metas išsiruošti su laiko patikrintais draugais į išvyką dviračiais ar automobiliais po Lietuvą. Patirsite įsimintinų akimirkų, tik nebijokite improvizuoti. Metų pabaigoje galite įsigeisti smarkiai pakeisti interjerą. Tai – savalaikis noras, nes daugiau laiko būsite namuose.

Stilius. Paįvairinkite aprangą viena kita ryškesne detale. Puikiai tiks gėlių raštai, smagiai taškuoti ar languoti drabužiai. Svarbiausia – jaunatviškumas. Antrąjį pusmetį pajusite trauką rankdarbiams.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

VĖŽYS

Shutterstock nuotr.

Meilė. 2015-ieji – nuostabiausias laikas meilei. Šalia jūsų gali atsirasti mielas ir širdžiai artimas žmogus, suteiksiantis saugumo pojūtį. Patartina neskubėti, tegul jausmai gilėja savaime. Iki rudens Vėžio ženklo moterų laukia vaisingas laikotarpis, bus lengviau pastoti. Ilgai bendraujančioms, tačiau dar kartu negyvenančioms poroms tai – tinkamas metas pagalvoti apie bendrą buitį. Visus planus, susijusius su asmeniniu gyvenimu, būtų geriausia sudėlioti iki rugpjūčio mėnesio. Vėliau ramybę ardys itin greitas gyvenimo ritmas. Atsiras daug būtinos ir naudingos veiklos, todėl romantikai neliks laiko. Dėl to kils pavojus susipykti su artimiausiais žmonėmis. Neapgalvoti žodžiai gali peraugti į aštrius konfliktus, o bet kokios manipuliacijos – stipriai skaudinti, sugriauti santykius.

Veikla. Jei pavasarį, ypač – gegužės mėnesį, ryšitės sudaryti nekilnojamojo turto sandorį, galite gerokai sustiprėti finansiškai. Neblogai seksis nuomos verslas. Tai palankus metas remontuoti būstą, persikraustyti į naują vietą. Tiesioginiai darbo reikalai judės lėčiau, bet, turėdami finansinį užnugarį, tikrai neliksite be pajamų šaltinio, ypač – jei esate patikimi. Rudenį sulauksite vertingų darbo pasiūlymų, tai gana ilgam užtikrins materialinę gerovę. Turintiesiems nuosavą verslą pats laikas pagalvoti apie investicijas į reklamą. Ne pro šalį būtų paklausyti partnerio ar tėvų patarimų, nes, jų padedami, darbo ir finansinius reikalus susitvarkysite saugiau ir sparčiau. Rugsėjį ir lapkritį galimos naujos pažintys, nauji planai, susitikimai. Darbo tempas bus tikrai greitas. Viską darykite atvirai, nemeluokite.

Sveikata. Jeigu numosite ranka į suprastėjusią savijautą, galite sunegaluoti išties ilgam. Tad, pajutę pirmuosius negalavimų simptomus, kuo skubiau kreipkitės į medikus. Jautri bus gerklė, skydliaukė, kaklas. Prisilaikykite mitybos režimo, nes bus lengva priaugti svorio. Antroje metų pusėje sveikatą palaikyti padės tenisas, šokiai ar aerobika.

Laisvalaikis. Nors Vėžiai yra pagarsėję namisėdos, Ožkos metais leiskite sau pakeliauti ir paišlaidauti. Svarbiausia, kad netrūktų komforto, ramybės, grožio ir gero maisto. Neblogas pasirinkimas – Italija arba Prancūzija. Jei keliauti nėra galimybių, galima ramiai kaitintis Lietuvos paplūdimyje. Tam tinkamiausias mėnuo – birželis.

Stilius. 2015 metais jums tinkamiausia yra žalia spalva ir visi jos atspalviai. Dažniau ryšėkite švelnaus audinio šalikus su augalų motyvais, puoškitės subtiliais vėriniais, grandinėlėmis ir papuošalais su agatu.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

LIŪTAS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Galima drąsiai teigti, kad šiais metais esate tie laimingieji, kuriems sėkmė garantuota. Būkite atviri visiems pokyčiams ir, žinoma, meilei. Kartais jums ims atrodyti, kad viskas sukasi apie jus ir jūsų norus. Vis dėlto elkitės kukliai, gerbkite kitus, nes atbaidysite sėkmę. Atrodysite puikiai, todėl lengvai įgysite naujų pretendentų į savo širdį. Leiskite sau būti išranki ir užkelti kartelę aukščiau nei visuomet. Geriausia būtų nešvaistyti šio stebuklingo laikotarpio tuščiam flirtui ar panašiems niekams. Jei turite mylimąjį, būsite rečiau jo kritikuojama, o dažniau nustebinama maloniomis dovanomis. 2015-aisiais galite planuoti vestuves, o tinkamiausias laikas tam būtų birželio pabaiga ir liepos mėnuo. Puikus laikas ir planuojantiems pagausinti šeimą. Keisis ne tik asmeninis gyvenimas, bet ir mintys, pasaulėžiūra, todėl pajusite, kad su kai kuriais žmonėmis jums – jau ne pakeliui. Be jokios baimės keiskite tai, ką keisti verta.

Veikla. Tapsite populiaresni, tad pirmąjį pusmetį galite sulaukti išties viliojančių pasiūlymų. Galbūt pavyks gauti darbą, apie kurį visada svajojote. Norėsite iš šio laikotarpio išspausti maksimalią naudą ir priimti visus pasiūlymus, todėl gali tekti plėšytis net per kelis darbus. Jūsų energija bus pavydėtina, pavyks nuveikti išties daug. Drąsiai prašykite didesnio atlyginimo ar paaukštinimo. Materialinė jūsų padėtis gerokai pagerės, vis dėlto nepamirškite taupyti. Sukauptas lėšas antroje metų pusėje galėsite investuoti į nekilnojamąjį turtą arba skirti juos finansiniams įsipareigojimams padengti. Spalį teks skirti nemažai laiko dokumentams tvarkyti, juos pasirašydami būkite atsargūs, nes bus didelė tikimybė suklysti. Nors jūs šiais metais karaliaujate, koją pakišti gali jūsų ambicingumas, savanaudiškumas, tradicijų nepaisymas. Taigi, siekdami sėkmės, pasistenkite neperlenkti lazdos.

Sveikata. Jėgų ir sveikatos stigti neturėtų, tad rimtesnės sveikatos problemos neturėtų kamuoti. Venkite nuobodžios rutinos, gyvenkite aktyviai: pradėkite bėgioti, dažniau užsukinėkite į sporto salę. Gali traukti ekstremalios sporto šakos: slidinėjimas, čiuožimas, automobilizmas. Vėliau pajusite poreikį sulėtinti gyvenimo ritmą. Rugsėjis – puikus mėnuo masažams.

Laisvalaikis. Laikui gerai praleisti svarbus puikus fizinis pasiruošimas. Atostogauti rinkitės vietas, kuriose galima pamatyti ir išbandyti ką nors naujo ir jaudinamo. Birželį ir liepą praverstų daugiau ramybės, tad padėtų pasivaikščiojimas gamtoje, bendravimas su naminiais gyvūnėliais, malonios grožio ir sveikatos procedūros.

Stilius. Pajusite nenumaldomą norą pakeisti įvaizdį. Nebijokite ryškumo. Spintoje turi dominuoti raudonos, žalios, mėlynos spalvos drabužiai. Sėkmę trauks auksas.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

MERGELĖ

Shutterstock nuotr.

Meilė. Per daug jaudinsitės dėl to, ką apie jus mano aplinkiniai. Kartais į viską reaguosite taip jautriai, kad harmoningi santykiai taps sunkiai įmanomi. Jei esate vieniši, patartina iki rugsėjo nebandyti užmegzti naujų pažinčių, nes galite būti skaudžiai išduoti ir apgauti. Turintiesiems antrąją pusę pravartu pasiruošti tam, kad dažniau būsite vienas kito nesuprastas. Mažiau dramatizuokite ir labiau kontroliuokite emocijas. Pirmąjį pusmetį suprasite, kam iš tikrųjų esate brangus. Kai kurie žmonės gali dingti iš jūsų gyvenimo, ir tai nebūtinai yra blogai. Antrąjį pusmetį jau nepavyks būti pilka pelyte, tapsite itin populiarūs tarp priešingos lyties atstovų. Jei jau turite antrąją pusę, jums pavyks pakreipti santykius teigiama linkme. Nuo rudens prasidės jūsų aktyvios saviraiškos laikas, tad svarbi taps meilė sau ir savo poreikiams.

Veikla. Būsite linkę pernelyg lengvai pasiduoti kitų įtakai. Kartais jausitės tiesiog per silpni savarankiškai ką nors nuspręsti. Gausybė darbų ir būtinybė juos atlikti laiku vargins ir kels stresą. Ožkos metai – ne pats sėkmingiausias laikas siekti karjeros ar tvarkyti finansinius reikalus. Galite įsigyti slaptų priešų, todėl verčiau ribokite bendravimo galimybes. Nenustebkite, jei darbe ims šlyti santykiai su kolegomis ir užsigeisite arba būsite priversti keisti darbovietę. Svarbiausia – nenukabinti nosies ir nepamiršti, kad šiuo metu jūs valotės ir ruošiatės naujam gyvenimo ciklui, prasidėsiančiam rugpjūtį. Rugsėjį pamiršite visas negandas ir vėl pasijusite darbingi, stiprūs. Ne tik rugsėjį, bet ir gruodį mėgausitės gyvenimu, būsite pastebimi. Jei aiškiai žinosite, ko norite, viską gausite. Lapkritis palankus spręsti reikalams, susijusiems su technika, transportu, reklama, nemažai nuveikti galite internetu. Ne pro šalį būtų investuoti į mokslus.

Sveikata. Pirmąjį pusmetį pajusite, kad turite mažiau jėgų, negu reikėtų. Dažnai skųsitės prasta nuotaika, gali persekioti nemalonūs sapnai. Miego sutrikimus gydykitės natūraliais būdais. Žiemą venkite sušalti kojas. Naudinga atlikti įvairias organizmo valymo procedūras. Antrąjį pusmetį rimtų sveikatos problemų kilti neturėtų.

Laisvalaikis. Verta daugiau laiko praleisti vienumoje, dažniau būti gamtoje prie laužo arba namuose prie degančių žvakių, smilkalų. Ypač to reikės rugpjūtį. Jokiais būdais nepatartina leistis į ekstremalias keliones, bus didesnė traumų tikimybė. Pirmąjį pusmetį poilsiaukite su artimaisiais tingiai tysodami paplūdimyje arba namuose, antrąjį tyrinėkite nepažintus dalykus ir vietas.

Stilius. Mergelė yra klasikinio stiliaus mėgėja, jis jai ypač tiks 2015-aisiais. Prisiminkite, kad kuklumas jus puošia. Tiks pasteliniai, pilki tonai, juos pagyvinti galima gamtos spalvomis. Venkite sintetikos.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

SVARSTYKLĖS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Iki 2015-ųjų vidurio ne kartą gali kilti mintis priversti partnerį pajusti pavydą, kad atkreiptumėte jo dėmesį ir atgaivintumėte priblėsusius santykius. Nevertėtų aklai vadovautis sėkme ir žaisti jausmais, – galite neišvengti konfliktų. Jei norite stipresnio tarpusavio ryšio, kartu su mylimuoju impulsyviai leiskitės į kelionę arba pabandykite kartu įgyvendinti įdomią idėją. Vienišų Svarstyklių laukia romantiškos pažintys, jos užsimegs keisčiausiomis aplinkybėmis. Ilgalaikiams santykiams pradėti tinkamas laikas bus kovo pabaiga ir balandis. Gruodžio mėnesį pažintys bus smagios, tačiau trumpalaikės. Ožkos metais sutikti žmonės bus tarsi veidrodžiai – jie atspindės jūsų pačių ydas ir dorybes. Tai nebus labai malonu, bet padės jums sparčiau tobulėti dvasiškai, išmokti girdėti kitus ir prisitaikyti.

Veikla. Jei turite svarbių karjeros planų, nuo vasario galite ryžtingai juos įgyvendinti. Darant vieną darbą, jums kils idėjų dėl kito, taigi veiklos tikrai netrūks. Tik būkite atsargūs – prieš priimdami sprendimus, pasitarkite su šeimos nariais ir draugais. Tinkami žmonės noriai padės įveikti ir pasiekti viską. Antrąjį pusmetį vertėtų dirbti ramiau ir susitelkti į tą sritį, kurią labiausiai išmanote. Rudenį svarbu išlaikyti pagarbą kolegoms ar bent jau mandagumą, net jei sužinosite, kad tarp jų yra norinčiųjų nugvelbti jūsų idėją ar užimti pareigas. Visa tai laikina, todėl svarbiausia nepalūžti ir turėti artimą žmogų, kuris būtų ramstis sunkiomis akimirkomis. Lapkritį padaugės darbo, bet užtat galite drąsiai prašyti didesnės algos. Gautas papildomas lėšas perspektyviausia būtų investuoti į dvasinį tobulėjimą: lankykite seminarus, įsigykite psichologinės literatūros. Tai jums padės išlikti stipriems.

Sveikata. Jei turite įsisenėjusių sveikatos problemų, derėtų jas išspęsti dar metų pradžioje, nes vėliau gali būti sunkiau pasveikti. Taps jautresnės akys, gali kilti psichologinių problemų. Patartina lengvai mankštintis, pasidomėti joga. Padidės tikimybė apsinuodyti, tad nepiktnaudžiaukite svaigiaisiais gėrimais, valgykite kokybišką maistą.

Laisvalaikis. Balandis – tinkamiausias mėnuo atostogauti. Svarbiausia pasirinkti gerą kompaniją, tuomet net nebus labai svarbu, kur važiuoti. Pats metas įsteigti bendraminčių klubą. Lapkritį dažniau pasimėgaukite gardžiu maistu.

Stilius. Šaltuoju sezonu rinkitės megztus drabužiai iš vilnos ar kašmyro. Pavasarį ir vasarą puoškitės margais, saikingai ekstravagantiškais drabužiais. Papuošalai – violetinės spalvos.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

SKORPIONAS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Norėsis dominuoti ir griežtai kontroliuoti partnerį. Valdingumas ir ambicingumas ilgainiui apkartins santykius, gali atsirasti priešiškumo vienas kitam. Dažnai pajusite, kad jūsų porai trūksta emocinio artumo ir gebėjimo išgirsti antrąją pusę. Kad išvengtumėte problemų, kartais nebijokite atrodyti silpnesni nei esate. Vienišiai iki metų vidurio jausis dar vienišesni. Teks daug dirbti, todėl ir meilės paieškoms neliks laiko ar noro. Vis dėlto, jei pavyks sukurti santykius, ryšys bus ilgalaikis, nors labiau paremtas racionalumu, o ne meile. Rudeniop pagaliau padvelks romantika, nusišypsos laimė susipažinti su žmogumi, kurio dėka išsipildys seniai puoselėtos viltys. Daug meilės ir pagarbos sulauksite iš savo draugų.

Veikla. Norėdami kilti karjeros laiptais, turėsite daug ir kryptingai dirbti. Nesiblaškykite, neleiskite, kad kieno nors pavydas išmuštų iš pusiausvyros, laikykitės disciplinos – tai padės siekti savo tikslų. Darbas pareikalaus nemažai kantrybės, o rezultatus realiai apčiuopti bus galima tik antroje metų pusėje. Dėl didelio darbo krūvio šeima bus nustumta į antrą planą, bet tai atneš profesinių dividendų – naujų karjeros galimybių ir stabilų uždarbį ateityje. Netingėkite išmokti ko nors nauja, tai, kas padėtų profesionaliau atlikti pareigas, investicijos į mokslus atsipirks. Patartina atidžiau planuoti biudžetą ir riboti išlaidas. Badauti greičiausiai neteks, bet susilaikykite nuo nebūtinų pirkinių. Geras metas pradėti remontuoti būstą, pirkti arba statyti namą. Sausį būkite budrūs, kalbėdami su viršininkais, bendraudami ir išsakydami savo nuomonę aplinkiniams. Stenkitės numatyti kelis ėjimus į priekį.

Sveikata. Gali kamuoti stuburo ir sąnarių negalavimai, todėl venkite ekstremalaus sporto. Svarbu pasirinkti tinkamą fizinį krūvį. Jei gyvenote pasyviai, 2015-aisiais būtinai pradėkite mankštintis. Puiku, jei tai padarysite jau sausį, – bus kur kas lengviau visus metus būti disciplinuotiems. Vasarą nepatartina ilgai būti saulėje, nes tai gali pakenkti odai ir plaukams.

Laisvalaikis. Puiku, jei vasarą atrasite laiko trumpai kelionei į kalnus ar į kitą nuošalią vietą. Vis dėlto geriausia atostogauti rugsėjį arba spalį, nes iki tol bus nemažai neatidėliotinų reikalų. Laisvą laiką išnaudokite racionaliai: skaitykite, mokykitės, mankštinkitės, išmokite kokio nors amato ar užsienio kalbos. Liepą galima komandiruotė, jos metu pavyks darbą suderinti su poilsiu.

Stilius. Tiks vienspalvio audinio be iššaukiamų detalių apranga. Rinkitės klasikinius, tamsesnių spalvų drabužius, avalynę ir rankines. Šaltymečiu puikiai atrodysite su klasikiniu juodu paltu.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

ŠAULYS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Asmeniniame gyvenime ypač norėsis permainų. Piktinsitės monotonija, tad paieškokite būdų, kaip pakurstyti aistrą ir paįvairinti santykius. Nesutariančioms poroms gegužės mėnuo yra tinkamas metas spręsti partnerystės problemas. Pasikonsultuokite su psichologais, jie padės daug ką išsiaiškinti. Vienišiems Šaulio ženklo atstovams netrūks spontaniškų meilės nuotykių. Balandį ypač jausite padidėjusį priešingos lyties atstovų norą su jumis susipažinti. Vis dėlto 2015-ieji jums – svarbūs asmeninio tobulėjimo metai, tad nerimtiems pretendentams į širdį verčiau negaišti laiko. Antrąjį metų pusmetį darbo bus per akis, todėl turėsite mažiau laiko tvarkytis asmeninius reikalus. Užmegzti naujas pažintis metas nebus tinkamas, bet seniai bendraujančioms poroms verta žengti atsakingą žingsnį ir dar labiau sutvirtinti santykius.

Veikla. Pasiruoškite veikti dinamiškai. Per 2015-uosius galite daug nuveikti, tačiau tik tokiu atveju, jei vadovausitės ne tuščiomis ambicijomis, o savo tikruoju pašaukimu – šį itin aiškiai pajusite rudenį. Atsivers aiškus žinojimas, ką ir kaip turite daryti, tačiau galite pabūgti imtis veiksmų. Vis dėlto savo gyvenimą vienaip ar kitaip pakeisti teks. Taps sunkiai įmanoma išsilaikyti darbo vietoje, ypač, jei senokai nustojote tobulėti arba esate nepakankamai kvalifikuotas. Į jūsų ženklą įėjęs Saturnas pareikalaus iš jūsų kantrybės, atsakomybės ir rimto požiūrio į gyvenimą. Teks išsiugdyti stiprybę ir neleisti, kad bet kokios išorinės aplinkybės atitrauktų jus nuo svarbiausių užduočių. Nemalonių, konfliktinių situacijų gali tekti patirti tik tuo atveju, jei bijote pokyčių. Verta investuoti į aukštąjį mokslą, užsienio kalbas, vykti į mokymus užsienyje – tai atneštų didžiulės naudos. Birželį ir liepą galite tapti mokytoju kitiems, įkvėpti aplinkinius atlikti reikiamus veiksmus.

Sveikata. Neapleiskite sporto, žaiskite aktyvius žaidimus, kuo daugiau judėkite – šiais metais tai jūsų sveikatos šaltinis. Ypač patartina būti gamtoje, gryname ore. Kovo ir spalio mėnesiais daugiau laiko skirkite poilsiui, nepamirškite sveikos mitybos ir karštos žolelių arbatos vietoj kavos. Šiais mėnesiais jausitės silpniausi, per jautriai reaguosite į aplinkinių žodžius ir netgi humorą.

Laisvalaikis. Pirmąjį pusmetį laukia sėkminga kelionė į užsienį. Atostogauti tiks egzotiškos kelionės. Daug malonumo gali suteikti galimybė pasigrožėti Egipto piramidėmis. Visgi pats protingiausias būdas poilsiauti šiais metais būtų apsilankyti konferencijoje, paskaitoje arba tobulinimosi stovykloje. Poilsį derinkite su nauda.

Stilius. Jei sukate galvą, kaip priversti aplinkinius jumis žavėtis, tuomet verta įsigyti drabužių su įmantriais rytietiškais raštais. Tiesa, jie labiau tiks laisvalaikiu, o darbe derėtų rinktis klasiką.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

OŽIARAGIS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Gana stabiliais atrodę santykiai gali pradėti keistis. Nebijokite paleisti žmogaus, su kuriuo jau nėra prasmės būti. Gali atrodyti, kad jums nepasisekė, tačiau tai – tik apsivalymas nuo to, kas atgyveno. Turite atlaisvinti erdvės tiems nuostabiems dalykams, kurie jūsų laukia antrojoje metų pusėje – juk į naują kelionę nesinori imti su savimi seno ir atsibodusio bagažo. Tie žmonės, kurie neleidžia pasistūmėti į priekį, turi išeiti iš jūsų gyvenimo ir užleisti vietą kitiems. Vėliau jausitės dėkingi likimui, kad laiku padėjo atsikratyti balasto. Gegužę derėtų daugiau laiko praleisti su vaikais. Jei esate vieniši, pasiruoškite priimti dėmesį ir kvietimus susipažinti. Prieš pasiryždami meilės avantiūrai, rimtai pasverkite visus „už“ ir “prieš“ – išsiilgę meilės, galite suklysti ir patikėti žmogumi, kuris stokoja atsakomybės.

Veikla. Dažnai jausite nepasitenkinimą, pyktį ir pavydą, o ir patys galite sulaukti nemalonios pavyduolių reakcijos. Pasistenkite nesikišti į svetimus reikalus ir dirbti tik savo darbus, antraip sukelsite aršią kolegų priešpriešą ir ginčus. Atmosfera darbe gali būti išties sunkiai pakeliama, tačiau jūs sugebėsite išspręsti bet kokią problemą. Ožiaragiui būdinga kantrybė padės nugalėti sunkumus ir nuo rudens prasidės ypatingos sėkmės metas. Vadovams atrodysite vertas pasitikėjimo. O jei norėsite keisti darbą, palankiausias tam metas – ruduo. Spalį turėtumėte sulaukti patrauklaus darbo pasiūlymo. Stenkitės viską daryti itin kokybiškai ir nieko neatidėkite vėlesniam laikui, antraip jūsų konkurentai tuoj pat „pasiskolins“ jūsų idėjas. Lapkritį tinka įsigyti automobilį ar kompiuterinės technikos. Jei svajojate apie nuosavą būstą, Ožkos metai yra palankus laikas taupyti.

Sveikata. Gali pavykti galutinai atsikratyti žalingų įpročių, pavyzdžiui, rūkymo ar alkoholio, nes aiškiai pajusite, kad jūsų organizmas to nepriima. Balandį, rugpjūtį ir gruodį puikus laikas pasimėgauti SPA procedūromis, o jei tam nėra galimybių, tiks aromatinė vonia namie. Gruodžio pradžioje galite lengvai susirgti, tad stiprinkite imuninę sistemą.

Laisvalaikis. 2015-aisiais privalote turėti galimybių tyrinėti, išmokti ko nors naujo. Išties naudinga būtų aplankyti šventas vietas, gali traukti piligriminės kelionės arba vietos, galinčios įkvėpti tobulėti dvasiškai. Į užsienį vykti palankiausia rugsėjį.

Stilius. Santūriam Ožiaragiui priimtinas klasikinis stilius be jokios ekstravagancijos. Šiais metais įliekite į garderobą daugiau ryškių spalvų. Nepakenktų ir kūno grožį pabrėžiantys drabužiai.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

VANDENIS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Jei jau turite antrąją pusę, pasistenkite kuo daugiau laiko praleisti kartu. Jei paskutiniu metu nesutarėte, 2015-aisiais gali įsivyrauti harmonija – viskas pagaliau grįžti į senas vėžes. Svarbiausia – noras suprasti partnerį ir prisitaikyti, kai to reikia. Gerai sutariančios, bet dar nesusituokusios poros turėtų pagalvoti apie santuoką, tam tinkamiausi mėnesiai yra kovas, birželis arba spalis. Jeigu dar neturite mylimojo, apsižvalgykite aplinkui, nes Ožkos metais galimos rimtos, perspektyvios pažintys. Sau skirtą partnerį susirasti bus kur kas lengviau, jei geriau apgalvosite savo įvaizdį, gyvensite aktyviai, bendrausite, ypač – nuo sausio pabaigos. Rudeniop venkite įtartinų, slaptų ryšių. Jei nebūsite apdairūs, galite įsivelti į meilės trikampį, o tai gali išties stipriai jums pakenkti. Siekite, kad santykiai būtų aiškūs, konkretūs, pasistenkite atsispirti blogai įtakai.

Veikla. Nepamirškite rūpintis ne tik savimi, bet ir kitais. Neatsisakykite padėti kolegoms, jums bus atlyginta su kaupu. O dėl jums pavestų svarbių projektų pagalbos kreipkitės į bendradarbius. Vienas nepajėgsite pasiekti didelių tikslų, o dirbdamas su patikimais žmonėmis maloniai nustebsite, jog reikalai klostosi sparčiau, nei įsivaizdavote. Žinoma, Vandeniai mėgsta jausti laisvę, tačiau jei norite pasiekti karjeros aukštumų, teks susitaikyti su tuo, kad esate priklausomi nuo kitų. Jei turite verslą ar planuojate įsteigti, ieškokite partnerių, naujų bendradarbiavimo formų. Bendraujant bus ypač svarbu mandagumas, lankstumas. Jei norėsite sudaryti išties gerą įspūdį, reikės visuomet atrodyti puikiai, pademonstruoti puikų profesionalumo lygį ir išlaviruoti taip, kad abiem pusėms būtų naudos. Gegužę palanku tvarkyti buitį, tačiau didelių pirkinių geriau vengti, antraip vėliau gali tekti gailėtis.

Sveikata. Jūsų sveikatos pamatas – sveiki mitybos įpročiai bei grynas oras. Mažiau valgykite riebaus ir saldaus maisto, gerkite vitaminus ir pakankamai vandens. Šios paprastos taisyklės padės jums jaustis stipriems. Gegužės, rugsėjo ir gruodžio mėnesiais galite pervargti nuo greito gyvenimo tempo, jaustis pasyvūs, mieguisti.

Laisvalaikis. Stenkitės kuo daugiau laiko praleisti inteligentiškoje ir modernioje aplinkoje. Maloniai nuteiks jauki vakarienė prabangiame restorane skambant skoningai muzikai. Savaitgalį pasimėgauti Londone arba Paryžiuje geriausiai tiktų gegužės pabaiga arba birželio pradžia.

Stilius. Išvaizda Ožkos metais jums turi didelės reikšmės. Labiausiai tiks klasikinio modelio geros kokybės drabužiai ir avalynė. Spalvų gama turėtų būti santūri: pasteliniai tonai, juoda, balta, pilka.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

ŽUVYS

Shutterstock nuotr.

Meilė. Pirmoji metų pusė – ne pats sėkmingiausias laikas meilei. Romantiką užgoš pareigos, būtiniausi darbai. Pilka kasdienybė gali ypač varginti seniai kartu esančias poras. Stengkiyės nepriekaištauti partneriui dėl smulkmenų. Nepakantumas kito trūkumams ypač gali sustiprėti liepos pabaigoje ir rugpjūtį, taigi Žuvims teks patirti nemažai kantrybės išbandymų. Vienišas širdis sėkmė meilės srityje aplankys antrąją metų pusę. Jei jau trokštate bendro gyvenimo, nenumokite ranka į naujus pažįstamus. Tikėtina, kad užsimezgę romantiški santykiai baigsis santuoka. Tinkamiausias laikas apsigyventi kartu – balandis. Bendrą buitį pavyks susitvarkyti sklandžiai, nors ir gal ir ne taip romantiškai, kaip tikėjotės. Gruodį vienišiams galimos įdomios pažintys internetu.

Veikla. Žuvys kartais linkusios į tinginiavimą, tačiau Ožkos metais vertėtų uoliau pasidarbuoti – savo labui. Jei ieškote darbo, likimas suteiks visas galimybes jį susirasti. Gali būti, kad tai nebus jūsų svajonių išsipildymas, bet vis dėlto ši veikla padės tvirtai atsistoti ant kojų. Nepatingėkite kasdien padaryti truputį daugiau nei priklauso ir jau antrąjį pusmetį pastebėsite, kad karjeros ir finansiniai reikalai gerėja. Griežta dienotvarkė padės jums laikytis pasirinktos krypties. Kartais dėl nuovargio gyvenimas atrodys tarsi bausmė, tačiau stenkitės nepalūžti. Nuo rudens jūsų savijauta iš esmės pasikeis: tapsite žavūs, optimistiški, sugrįš sėkmė. Sumažės ir darbo krūvis.

Sveikata. Vasarą daugiau investuokite į sveikatą, negailėkite pinigų sveikam maistui, maisto papildams ar reikalingoms medicinos procedūroms, gerkite pakankamai vandens. Mažiau vartokite cukraus, kavos, riebaus maisto. Pajusite poreikį pašalinti iš organizmo toksinus. Norite to ar ne, jums teks tapti sveiko gyvenimo būdo šalininkais ir būti disciplinuotiems. Deja, yra tikimybė apsinuodyti. Sunkiausias bus žiemos periodas.

Laisvalaikis. Iki rudens greičiausiai nepavyks pasidžiaugti ilgomis atostogomis, todėl teks pasitenkinti jaukiais savaitgaliais vasarnamyje kaime ar išvykomis į gamtą. 2015-aisiais nepatartinos tolimos kelionės, nebent jos būtų susijusios su darbu. Daugiau laiko praleiskite su knyga, sužinosite ką nors naujo ir atsigausite. Jei neturite jokio naminio gyvūnėlio, pats metas apie tai pagalvoti.

Stilius. Pasistenkite natūralumą suderinti su elegancija. Audiniai turėtų būti tik natūralūs: šilkas, medvilnė, vilna, kašmyras. Papildykite garderobą žalių ir gaivių vandens atspalvių drabužiais. Venkite sintetikos.

www.facebook.com/sadhana.tobulekimekartu

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis