Stiliaus klaidos ant raudonojo kilimo

Kanų kino festivalis traukia dėmesį ne tik išskirtinėmis juostomis, bet ir vakarinių apdarų gausa. Šįmet Kanuose taip pat buvo demonstruojamos prabangios suknios, tačiau netrūko ir stiliaus nesėkmių.

Taip pat skaitykite:
Vasarai – madingi kreminiai ir pudros atspalviai
Kokius stilingus džinsus ir kelnes siūlo mada?
Stilingi deriniai darbui ir laisvalaikiui

Ryškiausia kino festivalio dama tapo režisieriaus Romano Polanskio žmona – prancūzų aktorė Emmanuelle Seigner. Vienoje iš premjerų aktorė vilkėjo atvirą raudoną suknią. Žvilgsnius traukė ir gili iškirptė, ir skeltukas pro kurį švietė raudonos kelnaitės. E. Seigner sunkiai sekėsi suvaldyti suknios šleifą ir nestabilią iškirptę, kuri karts nuo karto atverdavo daugiau nei reikia.

Aktorė Emmanuelle Seigner
Aktorė Emmanuelle Seigner
Scanpix
Aktorė Emmanuelle Seigner
Aktorė Emmanuelle Seigner
AFP/Scanpix
Dar vieną atvirą suknelę pademonstravo aktorė ir modelis Milla Jovovich. Mados namų „Prada“ kūrinys paliko mažai vietos fantazijoms. Atvira nugara ir audinys priekyje dengė visai nedaug. Tačiau aktorė nė kiek nesidrovėjo mažos krūtinės. Pasak mados kritikų, Milla pasirinko netinkamą suknelės siluetą ir nederamą Kanų iškilmėms.
Aktorė ir modelis Milla Jovovich
Aktorė ir modelis Milla Jovovich
Scanpix
Balta aktorės Rosario Dawson suknia pynėsi tarp kojų, o skeltukas akivaizdžiai buvo per gilus. Susitvarkyti su skeltuku nepavyko ir Evai Longoriai. Nenorėdama užlipti ant suknios aktorė ją kilstelėjo per aukštai ir viešai pademonstravo, kad kelnaičių galima atsisakyti.
Aktorė Rosario Dawson
Aktorė Rosario Dawson
Scanpix
Aktorė Julianne Moore Kanuose pasirodė kukliais apdarais, tačiau vieną vakarą pademonstruoti bateliai jau spėjo apskrieti žiniasklaidą. Julianne avėjo sidabrinius dirželiais užsegamus aukštakulnius. Deja, bateliai buvo per dideli ir aktorės pėda nuslinko žemyn, o kojų pirštai išsprūdo iš dirželių. Aktorės vilkėta „Dior“ suknia atidengė ne pačias patraukliausias pėdas. Tačiau J. Moore nerodydama diskomforto ženklų šypsojosi fotografams.
Aktorė Julianne Moore
Aktorė Julianne Moore
Sipa Press/Scanpix

Daugiau netinkamų pavyzdžių - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis