Savaitės populiariausi straipsniai:
- 51 kg numetusios L. Tamulytės-Stončės patarimai lieknėjančioms
- Garsioji auklė laimę rado tik ketvirto vyro glėbyje
- Liaudiškos priemonės, kaip kovoti su celiulitu
- Kauno gatvės mada ir madingiausios šio sezono spalvos (FOTO)
- Horoskopas 06.19-26: kokiems Jūsų veiksmams žvaigždės bus palankios?
- Bulviniai blynai su ypatingu padažu
Reikės:
420 g sausainių "Gaidelis";
65 g sausainių su šokolado gabaliukais;
100 g sviesto;
200 g varškės;
1/2 skardinės saldinto kondensuoto pieno.
Kaip gaminti
* Sausainius susmulkiname dideliame dubenyje.
* Sviestą ištirpiname kartu su kondensuotu pienu, išsukame su varške ir suverčiame masę ant sausainių.
* Viską gerai išmaišome, kad kremas tolygiai pasiskirstytų ir sudedame į maišelį, arba suvyniojame į maistinę plėvelę. Suformuojame pailgą "dešrą" ir pastatome į šaldytuvą sustingti.
Skanaus!