Skanūs marinuoti šonkauliukai

Šonkauliukai - dažnas svečias ant mano rudeninio stalo ir esu išbandžiusi daugybę neįprastų receptų, tad dalinuosi labiausiai patikusiu.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Kokie maisto produktai gali sukelti vėžį?
- J. Statkevičiaus kolekcijos papuošalus jau galite apžiūrėti iš arti (FOTO)
- J. Statkevičiaus Maroko įkvėpta kolekcija: erotiška, ryški, gniaužianti kvapą (FOTO)
- Apie Dukano dietą iš pirmų lūpų. Tomos istorija

- Elvyra (57 m.): mėgstu ryškias spalvas ir drąsius pokyčius
- Tortas „Snickers“

Ką pagaminti žvarbų rudens vakarą, kai sėdint jaukiuose namuose norisi apsigobti minkštučiu pledu, įsijungti nuotaiką pakeliantį filmą ir griaužti ką nors sotaus, šilto ir prieskoningo? Orkaitėje jau kepa gardūs šonkauliukai, namiškiai suka ratus aplink ir vis „užmeta akį“, paknebinėja su šakute, tikėdami, kad greičiau ateis ta akimirka, kai galės sušukti: „Paruošta! Galime sėsti prie stalo.“

Reikės:

4 česnako skiltelių,
nedidelio imbiero gabalėlio,
2 šaukštų medaus,
2 šaukštų pomidorų pastos,
4 šaukštų citrinų sulčių,
4 šaukštų skrudinto sezamų aliejaus,
¼ stiklinės sojų padažo,
1 čili pipiro,
gvazdikėlių,
2 šaukštelių cinamono,
žiupsnelio anyžiaus,
šonkauliukų.

Shutterstock nuotr.
Kaip gaminti

* Iš visų produktų paruošti marinatą (imbierą sutarkuoti), sumaišyti.

* Prieš įtrindami šonkauliukus marinatu, 5 min. juos apvirkite. Dar šiltus įtrinkite marinatu, sudėkite į foliją, jei norite, garnyrui galite įdėti daržovių, ir kepkite orkaitėje 45 min.

* Skanaus!

www.gileskromelis.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis