Šių dienų populiariausi:
- L. Rimkevičienė: augindama vaikus atsisakiau ne tik viešojo gyvenimo
- 10 onkologinių ligų simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris
- Pas mus yra priimta: vyras – menininkas, moteris – mūza, kuri vaikšto su šluostele iš paskos (FOTO)
- Palikę Norvegiją menininkai grįžo į vienkiemį ir velia veltinius
- Grikiai su daržovėmis - salotos ne tik lieknėjančioms
Reikės:
200g spiralinių makaronų;
3 riekeles rūkytos šoninės;
porų,
pievagrybių,
grietinėlės,
fermentinio sūrio;
juodųjų pipirų.
* Pirmiausia išverdame makaronus. Keptuvėje pačirškiname gabaliukais supjaustytą šoninę. Kai ji apkepa, sudedame porus, pievagrybius. Dar šiek tiek pakepame ir pabaigoje pagardiname viską juodaisiais pipirais bei supilame grietinėlę.
* Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Dedame sluoksnį makaronų, tada - šoninės ir grybų įdarą ir vėl makaronus. Ant viršaus užbarstome tarkuotą fermentinį sūrį ir pašauname į orkaitę, kol sūris išsilydys.
* Paprasta kaip dukart du.Skanaus!