Skaitomiausi straipsniai:
- Marilyn Monroe mirties metinėms - faktai, kurių nežinojote
- Kleopatra: tikra gražuolė ar kumpanosė vyrišku smakru? (FOTO)
- 10 svarbiausių 2014 metų virtuvės dizaino tendencijų
- Horoskopas 08.07-14: pagrindinis dėmesys - širdies reikalams
- Ko intymiuose santykiuose bijo moterys?
- Vyšninis sūrio ir želė tortas (nekeptas)
Trims keptuvėms blynų sunaudojau:
1 mažą cukiniją;
2 vidutinio dydžio obuolius;
3 stiklines miltų;
1,5 stiklinės pieno;
1 kiaušinį;
0,5 šaukšto cukraus (jeigu valgysit su rūgštesne uogiene, dėkit daugiau);
žiupsnelį druskos;
aliejaus kepti.
Virtuvėje viskas vyko taip:
* Pirmiausia nuploviau cukiniją, ją nulupau, išskobiau vidų ir sutarkavau burokine tarka. Į cukinijos masę sudėjau cukrų, druską, įmušiau kiaušinį ir gerai išmaišiau. Paskui vis pamaišydama bėriau miltus ir pyliau pieną. Galiausiai į tešlą sudėjau kubeliais pjaustytus obuolius.
* Po gerą šaukštą tešlos dėjau į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepiau tol, kol blynai gražiai apskrudo. Valgėme su saldžia aviečių uogiene.
Skanaus!