Šokėja R. Židonytė: jei galėčiau atsukti laiką atgal...

Šokių projekte įsiplieskusios meilės istorijos tarp 32-ejų dainininko Donato Baumilos ir trejais metais jaunesnės šokėjos Rasos Židonytės ko gero dar nepamiršo niekas, nors nuo to laiko jau praėjo dveji metai.

Rasa tik dabar ryžosi sėstis priešais kameras ir papasakoti LNK gyvenimo būdai laidai „Nuo… iki…”, kas iš tikrųjų nutiko tarp jų su Donatu, kad ji likus vos dviem savaitėms iki vestuvių paliko savo sužadėtinį ir patikėjo žinomo dainininko pažadais. Laida bus rodoma šį pirmadienio vakarą 20.35 val.

Šiandien sutikta sostinės senamiestyje Rasa atrodo pritrenkiančiai – elegantiškas stilius, tobula figūra ir stulbinamos kojos iš tolo traukia vyrų žvilgsnius. Rasa jiems nevengia plačiai nusišypsoti, tačiau jau po akimirkos nusuka akis žemyn – ji sako dėl santykių su Donatu tiek prisikentėjusi, kad šiuos du metus negalėjo nė pagalvoti apie naujus jausmus.

Rasa šiandien atvira – nors ir labai sunku kalbėti apie širdį sužeidusius jausmus, ji prisipažįsta, jog turi dėl ko gailėtis, ir jei galėtų atsukti laiką atgal, šiandien gal jau ir nebesileistų į tokią avantiūrą, nes šiltų jausmų tebuvo trupiniai palyginti su skausmu, kurį teko iškęsti viskam pasibaigus.

„Nebenoriu analizuoti savo klaidų, tačiau blogiausias dalykas, kurį aš padariau, tai, kad leidau viskam įvykti. Bet tada taip jaučiausi. O kaip dabar tai vertinti, kai žinai kuo tai baigsis? Taip aš to nebedaryčiau. Bet tuo laiku aš nežinojau kaip viskas baigsis. Ir net nesitikėjau, kad taip blogai viskas bus“, - šįvakar prisipažins Rasa.

Mūsų visuomenėje įprasta manyti, jog visada kalta yra moteris, net jei ji leidžiasi į santykius, kai pati nėra niekam įsipareigojusi. Rasa taip pat negalėjo patikėti, kai įsismarkavus šiai istorijai ne šeimą palikęs Donatas, o ji liko kalčiausia dėl jų meilės istorijos.

„Vyrai mūsų tautoje yra vargšai, neapsisprendę žmogeliukai, kurį gali patempt už virvutės, ir jis eina, jisai niekada nepriima sprendimų. Aš nežinau, kokia pilka visuomenė taip galvoja, bet man keista”, - sako žinoma šokėja, šiuo metu turinti savo šokių studiją „Elegant dance”.

Per šiuos dvejus metus Rasa nemažai laiko praleido namuose, nes eiti viešumą buvo tiesiog nesmagu – visi ją lengvai atpažindavo ir badė pirštais. Šis skandalas Rasai buvo puiki proga patikrinti savo draugus, kurie nuolat atvažiuodavo jos guosti ir palaikyti. „Labiausiai bijojau, kad artimieji manęs nepasmerktų ir nenusisuktų, to tikrai nebūčiau ištvėrusi”, - neabejoja šokėja.

„Toli gražu nesu racionali teisininkė, - sako Rasa. – Kai įsimyliu, galiu dėl kito žmogaus padaryti bet ką, o proto balsas kažkur dingsta”.

Tačiau kai santykiai su Donatu nutrūko, Rasa sako, kad tik begalė veiklos jai padėjo užsimiršti – dienomis ilgi ir varginantys teismo posėdžiai, o vakarais – visas jėgas iškraunančios šokių pamokos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis