Moterys, kurioms išgarsėti padėjo ekstremalūs pokyčiai (FOTO)

Reta įžymybė, kuri nebūtų nors kartą apsilankiusi plastikos chirurgo kabinete. Vos tapusios žymesnės jos ima tiesinti nosių kupreles, atlėpusias ausis ar pasididina krūtinę. Vėliau – augant honorarams – didėja botulino injekcijų kiekis ir keičiasi veido kontūrai. Tačiau yra tokių žvaigždžių, kurios neatpažįstamai pasikeitė tam, kad išgarsėtų.

Rita Hayworth

Viena žymiausių praeito amžiaus vidurio aktorių daugeliui atpažįstama iš raudonų garbanų, baltos odos ir gundančių pasirodymų. Tačiau retas gerbėjas žino, kad Rita iš tiesų buvo Margarita Carmen Cansino, gimusi emigranto ispano ir amerikietės šeimoje. Moteris iš tiesų buvo tamsaus gymio: turėjo tamsiai rudus plaukus, žemą kaktą, vešlius antakius ir rusvo atspalvio odą. Jos tėvai buvo šokėjai, todėl ir užaugusią Ritą domino pramogų pasaulis. Tačiau, nors jai talento užteko, bet filmų kūrėjų buvo ignoruojama dėl ispaniškos išvaizdos. Moteris nepasidavė ir per kelerius mėnesius tapo airišiška gražuole. Rita numetė keliolika kilogramų, pašviesino odą, plaukus persidažė į gundančią raudoną, antakiams suteikė siaurą formą, o kaktą paaukštino centimetrą plaukų linijos. Netrukus jos karjera šovė į viršų kaip raketa.

Rita Hayworth
Rita Hayworth
Vida Press

Dita Von Teese

Dita burleską pakylėjo į naują kokybišką ir prabangų lygmenį. Jos rafinuoti pasirodymai kaitina ne vieno vyro kraują. Tačiau retro įvaizdžiu garsėjanti atlikėja, savo išvaizdą sukūrė pati. Nuo mažų dienų ji lankė baletą, tačiau paaugusi suprato, kad balerinos karjera jos nevilioja. Tačiau burleskai netiko ne tik jos vardas – Heather Renée Sweet, bet ir išvaizda buvo pernelyg paprasta. Dita buvo blondinė, saulės nugairinta oda ir nuosaikiai lenktais antakiais. Moteris ėmė vengti saulės, taip oda tapo porcelianinė, o plaukus nusidažė juodai. Taip pat pakeitė antakių formą į kiek kampuotesnius ir nepamiršta kasdien nusipiešti apgamo prie kairės akies. Tik sukūrus retro merginos įvaizdį, jai atsivėrė plačios karjeros galimybės.

Dita Von Teese
Dita Von Teese
Vida Press

Pamela Anderson

Pamelą ir jos raudoną gelbėtojos maudymosi kostiumėlį tikriausiai žino visi, net jei nėra matę nė vienos kultinio serialo „Gelbėtojai“ serijos. Prieš jį moteris buvo itin sėkmingas vyrams skirto žurnalo modelis. Tačiau niekas nė neįtaria, kad prieš tampant įžymia ji atrodė visiškai kitaip. Šviesi plaukų spalva – netikra. Pamela nuo vaikystės buvo brunetė. Taip pat turėjo kiek platesnę nosį ir siauresnes lūpas. Taip pat vos pajutusi pirmosios šlovės skonį ji gerokai pasididino krūtinę. Gundanti išvaizda jai kylant į žvaigždes padėjo labiau nei talentas.

Pamela Anderson
Pamela Anderson
AFP/Scanpix

Lana del Rey

Niujorke gimusiai Elizabeth Grant pasauline įžymybe pavyko tapti tik iš antro karto. Iš pradžių ji savo kurtas dainas pristatinėdavo kaip Lizzy Grant. Tačiau trumpų plaukų, nuobodžios išvaizdos blondinė dėmesio daug nesulaukė. Protinga mergina nutarė pasamdyti gerą vadybininką, susikurti naują asmenybę ir pabandyti dar kartą. Ji užsiaugino plaukus, nudažė juos rudai, pastorino lūpas ir nustojo pešioti antakius, kad šie taptų dvigubai storesni. Naujas įvaizdis ir vardas tapo sėkmingu tramplinu į šlovę.

Buzzfoto/Scanpix

Marilyn Monroe

Žymiausias visų laikų sekso simbolis ir žinomiausia blondinė Marilyn Monroe taip pat išgarsėjo tik pasikeitusi vardą ir išvaizdą. Norma Jeane Mortenson buvo daili raudonplaukė, tačiau toliau nei seksualios fotosesijos kalendoriams jos karjera nejudėjo. Tik nusišviesinus plaukus, pasidailinus nosį ir smakrą bei nusipiešus apgamą virš lūpos ji staiga tapo geidžiama aktore. Be to, Marilyn ištobulino specifinę eiseną, kuri jai suteikė trapumo įvaizdį.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis