Marti už mane vyresnė 40 metų (FOTO)

Kaip reaguotumėte jei jūsų sūnus į namus parvestu jūsų amžiaus arba dar vyresnę moterį? Taip nutiko vieno iš Madonnos vaikino mamai. Ji už popkaralienę buvo vyresnė penkeriais metais. Tačiau amerikietė Ceceila Jones sulaukė 41 metais vyresnės „marčios“. Jos sūnui Kyle'ui Jonesui patinka gerokai už jį vyresnės moterys.

Populiariausi straipsniai:
- R. Lukoševičiūtė: dėl -14,5 kg pakeista ir mityba, ir gyvenimo būdas
- Amžiaus skirtumai poroje: privalumai ir trūkumai
- Kokius stilingus ir patogius drabužius įsigyti atostogoms
- Filosofas G. Degėsys: mokydamasis kunigystės ėmiau nesutarti su Bažnyčia. Ten yra intrigų, pavydo...
- Minkštos ir purios spurgytės

„Vieniems patinka blondinės, kitiems juodaplaukės ar ilgakojės, o man senutės“, – prisipažįsta 31 metų amerikietis.

Dabartinei jo draugei – Marjorie McCool – 91 metai. Pora susitikinėja jau penkerius metus. Vaikinas moterį pastebėjo knygyne ir paprašė jos telefono numerio. Įsimylėjėliai iki šiol negali patraukti vienas nuo kito rankų ir tvirtina, kad jų seksualinis gyvenimas itin intensyvus.

„Kyle'as dažnai sako, kad esu pati geriausia. Mūsų lovos reikalai – nuostabūs, jis dažnai nustebina mane. Aš dažnai ir pati savimi stebiuosi. Susitikinėdama pradėjau vilkėti seksualius apatinius“, - apie jauną mylimąjį pasakojo šešių vaikų mama.

Marjorie prieš sutikdama jauną vyrą buvo vieniša 37 metus. Su vyru ir vaikų tėvu buvo išsiskyrusi. Visi jos vaikai yra gerokai vyresni už Kyle'ą. Vyriausiajam - 71 metai, o jauniausiam - 50 metų. Pasak jos, vaikai pernelyg nesirūpina, su kuo laiką leidžia jų motina.

Tiesa, Marjorie nėra vienintelė Kyle'o mergina. Tuo pačiu metu jis susitikinėja dar su keturiomis pagyvenusiomis damomis. Tačiau vienintelę Marjorie pristatė savo mamai. Senutė tvirtina iš pradžių jauno vaikino pavydėjusi kitoms jo merginoms, bet galiausiai susitaikė, nes jis vis tiek pas ją grįžta.

Amerikietis suprato, kad jį traukia gerokai vyresnės moterys gana anksti. Sulaukęs 18 metų jis pasimylėjo su penkiasdešimtmete. Nuo to laiko visos jo merginos - už jį vyresnės mažiausiai dukart. Dažniausiai naujų pažinčių Kyle'as ieško internete. Labiausiai jo dėmesį patraukia moterys nuo 60 iki 80 metų.

„Dažniausiai pirmoji jų reakcija būna, kad aš joms gerokai per jaunas. Tačiau aš taip lengvai nepasiduodu ir stengiuosi įtikinti, kad su manimi bus smagu“, - merginų paieškų sunkumus pasakojo vyras.

Kyle'as puikiai supranta, kad visi jo santykiai nebus ilgalaikiai – tokio amžiaus žmonės greitai miršta. Tačiau vyrą žili plaukai ir raukšlės veikia kaip afrodiziakas. Be to, jo negalima vadinti alfonsu – jo pagyvenusios merginos buvo iš įvairiausių socialinių sluoksnių ir nė viena nėra jam nieko prabangaus nupirkusi ar palikusi.

Laimingos poros nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis