Prognozės savaitei: kelios dienos bus itin nepalankios

Kokia mūsų laukia paskutinė savaitė iki šv. Kalėdų.

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 12 15 Pirmadienis

Gera ir pozityvi diena, tinkanti bet kokiai veiklai, iš kurios tikimasi gauti materialinės naudos. Palanki diena ilgalaikių kelionių pradžiai, statybos darbams, mokslų pradžiai, turto pirkimui. Šiandien neverta ginčytis ir aiškintis, kas teisus, varžytis, ne laikas smerkti ir kritikuoti, venkite skleisti gandus ir apkalbinėti. Nepradėkite teisminių bylų.

2014 12 16 Antradienis

Darbai, pradėti šią dieną greičiausiai nebus sėkmingi, svarbius reikalus geriau perkelti kitai dienai. Reikia būti labai atsargiam ir dėmesingam vykdant kieno nors nurodymus. Šiandien gali kilti įvairių sunkumų ir netgi grėsmė susidurti su labai agresyviu žmogumi. Greiti neapgalvoti sprendimai, pernelyg didelis pasitikėjimas savimi, neteisėti veiksmai ateityje gali sukelti daug problemų. Šiandien užbaigtų teisminių procesų nutarimai gali būti maksimaliai griežti. Diena netinka kelionių pradžiai, skyryboms, gydymui.

2014 12 17 Trečiadienis

Gera diena, palanki bet kokia aktyviai veiklai, nukreiptai į ateitį, naujo pažinimui, svajonių įgyvendinimui. Šiandien reikia būti aktyviam, dirbti, ieškoti naujų kontaktų, skirti dalykinius susitikimus. Diena tinka vertingiems pirkiniams, tokiems kaip nekilnojamas turtas, žemės sklypas. Šiandien mes gana lengvai galime atnaujinti santykius, taip pat lengvai ir neskausmingai išsiskirti. Šiandien galime ryžtis rizikingai veiklai, visa veikla bus gerai įvertinta. Diena netinka darbu užbaigimui ir naujo verslo ar projekto pradžiai.

2014 12 18 Ketvirtadienis

Diena nepalanki aktyviai veiklai – bet kokiai komercinei veiklai, kelionėms, parduotuvės atidarymui, naujo verslo pradžiai, statybos darbams, neverta eikvoti savo jėgų. Šiandien galima prarasti pinigus ir dokumentus, galimi nemalonūs netikėtumai keliaujant. Diena nepalanki apsilankymui pas gydytoją.

2014 12 19 Penktadienis

Diena netinka svarbiems reikalams ir naujų ilgalaikių projektų pradžiai. Galimos klaidos, trukdžiai, planų nevykdymas. Netinkanti diena vestuvėms, bus sunku pastoti ir giminė nepalankiai vertins išrinktąjį. Šiandien lengva susirgti, taip pat galimos problemos su partneriu, galite sužinoti apie išdavystę. Gali kilti blogų minčių apie tai, kaip nubausti išdaviką, bet to daryti nereikia, nes būsite nubausti. Nepalanki veikla, susieta su praeitimi. Nepalanki diena pinigų nuėmimui nuo banko sąskaitos.

2014 12 20 Šeštadienis

Geriausiai šią dieną skirti namų tvarkymui – valyti, skalbti, išmesti visus sulūžusius ar nebenaudojamus daiktus, perrinkti drabužius, tuos, kurių nedėvėjote ilgiau dviejų metų, - atiduokite. Taip pat šią dieną gerai skirti ir savo sveikatai – pasportuokite, nueikite į pirtį, į masažo saloną. Susitvarkykime savo mintis, atsisveikinkime su praeitimi. Nepalanki diena vestuvėms, kelionėms, persikėlimui į naują būstą, pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą ar žemę, naminių gyvūnėlių pirkimui.

2014 12 21 Sekmadienis

Energetiškai labai silpna diena, šiandien pati trumpiausia diena ir pati ilgiausia naktis. Diena netinkanti svarbiems darbams, taip pat kreditų ėmimui. Šiandien galima paanalizuoti savo veiklą, reikia atsinaujinti tolimesniam gyvenimui, atsisakyti visko nereikalingo, visiems atleisti, grąžinti skolas. Galima užbaigti pradėtus darbus, bet nieko naujo pradėti nereikia.

fengsuistudija.lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis