Pilnas Mėnulio užtemimas. Laukia iššūkiai, kokių nebuvo 100 metų!

Pilnas Mėnulio užtemimas - 2014 metų balandžio 15 d. 10:42 Lietuvos laiku.

Populiariausi savaitės straipsniai:
- Kaip Beata natūraliais dažais margina kiaušinius
- Žvaigždės prieš fotošopą ir po (VIDEO)
- Makiažas 30+ moteriai: akių makiažas (VIDEO)

Šis reiškinys bus matomas JAV, Kanadoje, Pietų Amerikoje, Australijoje, Tolimųjų Rytų ir Ramiojo vandenyno regione.

Užtemimo poveikį jausime nuo balandžio 1 d. iki  balandžio 29 d.

Užtemimas palies Aviną, Svarstykles, Vėžį, Ožiaragį. Šie keturi zodiako ženklai labiausiai pajus visos situacijos rimtumą, o Skorpionas ir Žuvys stengsis, kad atomazga būtų taiki ir harmoninga.

Mūsų laukia ryškūs, įsimintini ir gyvenimą keičiantys įvykiai, kurių nebuvo per pastaruosius 100 metų. Šio užtemimo poveikio specifiškumą astrologiniu požiūriu charakterizuoja Kryžiaus konfigūracija (krizė ir katastrofos), kurią sudaro Urano (revoliucija, reformos) jungtis su Merkurijumi (sensacingos naujienos) Avine, Jupiteris (įstatymo galia) Vėžyje, Plutonas (jėgos struktūros, agresija) Ožiaragyje ir retrogradinis Marsas (kova, konfliktai) Svarstyklėse.

Kryžiaus poveikio pradžia – balandžio 1 diena. Šią dieną Saulė, susijungdama su Uranu, paleis Tau kvadratą Uranas – Jupiteris – Plutonas (Kryžiaus konfiguracijos dalis). Situacijos atomazgą balandžio15 d. pakaitins kovingas, nesugebantis eiti į kompromisą Marsas.

Ši planetų padėtis palies daugelį valstybių, taip pat suvaidins svarbų vaidmenį ir mūsų asmeniniame gyvenime. Galimi tarptautiniai ir vidaus konfliktai, aštrios situacijos, kurios gali padidinti visų žmonių socialinį aktyvumą, revoliucingumą, išprovokuoti agresijos eskalavimą, karinius konfliktus.

Rimtų pokyčių, transformacijos neišvengs gamta, keisis kai kurių šalių gyventojų demografinė padėtis, ideologija, įstatymai, tarptautiniai santykiai, vyks pokyčiai ir dvasinėje sferoje.

Kas gali padėti išspręsti šią sunkią situaciją?

Pirmiausia – kompromiso paieškos, diplomatija, gailestingumas ir išmintis (Chironas Žuvyse), antra – moralinė pozicija, paremta įstatymais ir teisingumu (Baltas Mėnulis Šaulyje).

Užtemimas privers mus rinktis tarp asmeninės ramybės ir visuomenės gerovės. Iš mūsų sociumas gali pareikalauti atsakomybės, ryžtingumo ir aktyvumo ginant teisingumo, ištikimybės meilėje ir harmonijos principus. Pačiame kovos įkarštyje reikėtų stengtis konfliktą išspręsti taikiai, kviečiant priešingas puses ieškoti kompromiso.

Svarbiausia tokiu laiku -  sudėtingo momento suvokimas, visuotinis solidarumas ir atsakomybė, siekis taikiai spręsti konfliktus ir ryžtingas pasipriešinimas prievartai, agresijai ir betvarkei, sugebėjimas greitai reaguoti ekstremaliose situacijose, taip pat sugebėjimas pasirinkti orginalius, novatoriškus problemų sprendimus bei tvirtai laikytis moralės principų.

Mūsų laukia labai rimti pokyčiai, kuriuos apjungs šis Mėnulio užtemimas. Mums teks įveikti labai sudėtingas situacijas ir tik nuo mūsų išmintingumo priklausys daugelio žmonių likimas.

Prisidėkime prie bendrų pastangų išsaugoti Taiką ir Gyvybę, būkime kūrybingi ir konstruktyvūs!

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis