Marsas Skorpione - yra ko nerimauti

Marsas Skorpione bus nuo liepos 26 d. iki rugsėjo 14 d.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Italai nėra tokie idealūs, kaip gali atrodyti
- Kada kirpti plaukus, kad jie taptų gražesni
- Astrologė Rita: šiuo metu norėkite atsargiai
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Rask 5 skirtumus ir laimėk kvepalus

Kai Marsas keliauja Skorpiono zodiako ženklu, oras tampa tarsi įelektrintas. Įtampa jaučiama visur. Žmonės pradeda elgtis, tarsi paukščiai prieš audrą -  atsiranda nerimo jausmas, pradedama blaškytis arba atvirkščiai sustingstama laukime. Tas laukimas - tai ne abejingumas ar neveiklumas, tokiu metu vyksta energijos persiskirstymas, kuris fokusuojasi į vieną tašką, kad reikiamu metu „iššautų“ reikiama kryptimi. Sustojimas reikalingas, kad galėtume susiorientuoti ir numatyti reikiamo smūgio kryptį.

Marsas niekada nepuola pats, jis tiktai duoda atkirtį matomam ar nematomam priešui. Pavojaus akimirką jis ne tik mobilizuoja psichines ir fizines jėgas, bet ir atveria vidinius rezervus, štai kodėl žmonės su Marsu Skorpione atrodo turintys ypatingą galią. Kai reikalinga, jie gali dirbti savaitėmis, be poilsio ir miego.

Gali būti, kad tokio tranzito metu kai kam teks dirbti iki išsekimo. Avarijos, katastrofos, neeiliniai įvykiai būdingi Marsui keliaujant Skorpionu, būtent tokiose situacijose jis gali panaudoti ir savo sukauptą milžinišką energiją.

Tokiu metu tampa aktualūs klausimai, susiję su stambiu bizniu, bendrais finansais, korporacijomis, bankais. Marsas kelia sumaištį nusustovėjusioje schemoje, pagal kurią buvo dirbama iki šiol. Ramus ritmas suardomas, iškyla būtinybė kažką keisti, slėpti, sunaikinti. Nuolat atsitinka kažkas, kas pareikalauja ne tik žaibiškos reakcijos veikti, bet ir didžiulės fizinės bei psichinė įtampos.

To paties galima tikėtis ir dėl tokiu laiku pradėto verslo. Veikla nebūna rami ir tolygi – periodiškai galima sulaukti netikėtų pokyčių, krizių, didesnių ar mažesnių nuostolių.

Žmonėms, neturintiems nieko bendro su bizniu, taip pat užteks problemų. Neretai  susiduriama su agresija, grasinimais ar atviru užpuolimu. Padaugėja apiplėšimų, vagysčių, nužudymų, dėl padidėjusio libido - seksualinių nusikaltimų skaičius.

Tokiu laiku reikia būti ypatingai atsargiems, kad nepakliūtume į kritines situacijas. Jei ir pavyksta to išvengti, vis tiek verdantis kraujas venose neduoda ramybės. Dėl adrenalino paieškų galime susigundyti dalyvauti rizikingose avantiūrose. Įvairūs eksperimentai, pavyzdžiui su mirtimi, gali baigtis liūdnai.

Tokiu laiku taip pat gali kilti noras išbandyti magijos galias, o tai be tinkamo pasiruošimo ir žinių taip pat gali baigtis gana liūdnai.

Negatyvūs aspektai sustiprina Marso Skorpione negatyvų poveikį. Tokiu laiku galimos sunkios traumos, katastrofos, padidėja kriminalinių nusikaltimų skaičius.

Visiems linkiu būti ypatingai atsargiems, saugoti save ir artimuoius, nerizikuoti savo ir kitų gyvybėmis.

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis