Kuri savaitės diena tinkamiausia svajonėms, nes jos pildysis

Savaitės prognozės - pasidomėkime.

Skaitomiausi straipsniai:
- Bjauriausi visų 12 Zodiako ženklų bruožai
- 10 dalykų, apie kuriuos reikėtų sužinoti prieš priimant sprendimą gyventi kartu
- Jacqueline Kennedy – JAV prezidento žmona, miegojusi su abiem jo broliais
- Įvyniojimai lieknina - iki -10 cm nuo liemens ir klubų

- Skani ir pikantiška cukinijų mišrainė žiemai

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 09 22 Pirmadienis

Šiandien neverta pradėti jokių svarbių darbų, nes Jūsų lūkesčiai neišsipildys. Diena nepalanki sutarčių pasirašymui, naujo verslo, naujo projekto pradžiai, komandiruotėms, prezentacijoms, statybų pradžiai. Diena nepalanki vizitams pas gydytojus ir operacijoms. Ypatingai nepalanku šiandien persikelti į naują gyvenamąją vietą, taip pat perstatinėti baldus miegamajame, nes tai gali labai pabloginti santykius poroje. Šiandien pasistenkime nepervargti, iš pat ryto pažadėkime sau neturėti jokių blogų minčių, jokių abejonių. Tai, ką darom, reikia daryti atsakingai, pabaigti iki galo.

2014 09 23 Antradienis

Nerekomenduojama šiandien atidaryti naują parduotuvę, nepalanku imti pinigus iš sąskaitos banke, taip pat panaudoti lėšas, kurios buvo tikslingai atidėtos. Vengti žemės darbų sode. Nepradėkite statybos darbų, pvz., tokių kaip pamatų įrengimas. Greiti sprendimai, pernelyg didelis pasitikėjimas savimi, neteisėti veiksmai gali privesti prie to, kad už savo veiksmus teks atsakyti, o gal ir būti nubaustam. Šiandien gerai būtų užbaigti visus pradėtus darbus, apmąstyti ir paanalizuoti, kas buvo nuveikta, atsisakyti visko nereikalingo, visiems atleisti. Gerai būtų išvalyti namus.

2014 09 24 Trečiadienis

Neverta šiandien vykti į komandiruotes, pasirašinėti sutartis, daryti prezentacijas – mūsų lūkesčiai neišsipildys. Diena nepalanki vestuvėms (greičiausiai viskas baigsis skyrybomis), įsidarbinimui į naują darbovietę, aplamai diena nepalanki aktyviai veiklai. Šiandien reikia atsikratyti viskuo, kas mus traukia atgal, apsivalyti. Palanku tvarkyti namus, skalbti, valyti, taip pat atleisti visiems skriaudikams. Palankūs užsiėmimai sportu, paskirkime šią dieną savo sveikatai. Šiandien galima planuoti ir pasvajoti, yra didelė tikimybė mūsų svajonių išsipildymui, jeigu mes detaliai viską suplanuosime ir labai aiškiai įsivaizduosime, ko norime. Labai svarbu, ar tikrai mes to norime, ar tai tikrai mums svarbu. Tokiu atveju viskas gali išsipildyti ir be didelių mūsų pastangų.

2014 09 25 Ketvirtadienis

Palanki diena. Galima pasirašyti sutartis (tiktai reikia būti dėmesingiems su dokumentais ir pinigais), pradėti naują verslą, persikelti į naują būstą. Palanku priimti sprendimus ir ryžtingai veikti, šiandien negalima nieko atidėlioti, diena palanki veiklai, o ne poilsiui. Būkime dosnūs, dovanokime dovanas. Venkite konfliktų ir nekontroliuojamų emocijų. Nepalanku imti kreditus ir pradėti teismines bylas. Šiandien nepalanku sodinti augalus, griauti senus statinius.

2014 09 26 Penktadienis

Agresijos metas, reikėtų išsilaisvinti nuo savo negatyvių emocijų, išdidumo ir pavydo, būti pagarbiam sau ir kitiems žmonėms. Gali kilti blogų minčių ir tai gali realizuotis pavojingais veiksmais, už kuriuos vėliau reikės atsakyti, o gal ir būti nubaustam. Nereikia aiškintis santykių su partneriu – gali kilti nesutarimų ir baigtis smurtu. Bet kokie naujai pradėti projektai bus nesėkmingi. Nepalanki diena vestuvėms.

2014 09 27 Šeštadienis

Neverta spręsti skubių klausimų šią dieną, pirkti ir parduoti žemės sklypų, nekilnojamojo turto, pirkti vertybinių popierių. Nepradėkite naujo verslo, nepradėkite darbo naujoje darbovietėje. Neverta pradėti projekto, kuriam nustatytas tikslus baigimo terminas. Prieš pradedant ką nors daryti reikia viską gerai apmąstyti, nes yra tikimybė priimti neteisingus sprendimus. Neverta šiandien persikelti į naują namą. Šiandien gerai pabūti vienam arba ramiai pailsėti su šeima. Galima tvarkyti namų reikalus.

2014 09 28 Sekmadienis

Šiandien reikia džiaugtis tuo, ką turi, užbaigti pradėtus darbus, įvertinti galutinius rezultatus. Ne pats geriausias laikas leisti pinigus. Gera diena santykių užmezgimui, taip pat šiandien galime lengvai ir neskausmingai išsiskirti. Galima reikšti savo emocijas – aplinkiniai teisingai viską supras. Geras laikas mokytis ir mokyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis