„Ji gera lovoje“... Ką vyrai turi omenyje?

Norint pavergti vyrą nepakanka būti gražia, protinga ir mokėti skaniai gaminti. Reikia atitikti dar vieną kriterijų – būti „gerai lovoje“. Tačiau kaip žinoti, ką vyrai turi omeny, tai sakydami...

Yra daug dalykų, kurių galime išmokti skaitydami vadovėlį, panaršę internete ar užsirašę į specialius kursus. Tarkime, jei norėsite pagaminti Kijevo kotletą, panaršiusi internete ir keliskart pabandžiusi, jūs jį pagaminsite. Ko negalima pasakyti apie seksualinius santykius. Čia – žiūrėk nežiūrėjęs, skaityk neskaitęs, gauti „juodąjį diržą“ nebus taip paprasta. Žinia, dar techninės dalies kažkiek pasimokinti galima, ko, deja, nepasakysi apie jausminę pusę. Išmokti jausti, atsipalaiduoti, mėgautis, atsiduoti, fantazuoti – kur kas sudėtingesnės užduotys. Ir, be abejo, be tam tikrų įgūdžių ir anatomijos žinių neįmanoma pasiekti gero rezultato. Panagrinėkime išsamiau šią situaciją.

1. Pirma ir pagrindinė taisyklė – atminkite, kad seksas nėra susijęs su padėka ar apdovanojimu. Nereikia gultis į lovą iš dėkingumo ar su mintimi „na gerai, nusipelnei, imk!“ Pirmiausia, šitaip jūs negerbiate nei savęs, nei vyro, nekalbant jau apie tai, kad šitaip vertindama intymius santykius nepatirsite malonumo ir kažin ar jo suteiksite kitam. Šiaip jau, meilė – laisvanoriškai vykdomas užsiėmimas. O jei nenorite, to nedarote.

2. Jei nenorite, nenusileiskite iki tokio lygio, kad „verčiau atsiduosiu, nei aiškinsiu, kodėl nenoriu ar negaliu“. Nieko iš to nebus. Pirmiausia, jūs tikrai netapsite „gera lovoje“, o antra, yra tikimybė, kad šitaip elgdamasi pasidygėsite pirmiausia savimi, o paskui ir vyru. O juk mylėjimosi tikslas visiškai kitoks.

3. Neanalizuokite situacijos. Tai yra, nereikia proceso metu galvoti, ar grakščiai užmetėte koją jam ant peties, ar gražiai ant pagalvės nuvilnyja jūsų plaukai. Ir dar neužmirškite, kad erotiškiausi apatiniai baltiniai – nesantys. Ir jei aistros akimirką dėvite paprastus/ naminius/ neišvaizdžius vietoj išeiginių/ nėriniuotųjų/ persišviečiančių, negalvokite, kad būtent ši detalė dabar sugadins jūsų vakarą. Greičiau nusiimkite juos ir atsiduokite aistrai.

4. Darykite tai, ką jaučiate ir ko norite. Nežinia, ar jūsų partneriui patiks, jei jūs lyg pievomis šuoliuojanti raitelė šokinėsite ant jo ir garsiai šauksite jo vardą, nors kino filme – pati matėte – aktoriui tai padėjo pasiekti išsvajotas malonumo aukštumas. Nedarykite teatro, nebandykite atrodyti geresnė nei esate. Nejučiomis galite tapti mažų mažiausiai juokinga. Jauskite save, jauskite partnerį, mokykitės iš jo, mokykitės kartu su juo, ir jūsų seksualinis gyvenimas tobulės.

5. Na ir paskutinis, beje, pagrindinis punktas – meilė ir abipusė trauka. Jei jūs abu jaučiate, kaip jus traukia prie viens kito, ir sąmonė temsta vien nuo buvimo šalia, tai jaudintis dėl to „gerumo“ beprasmiška – leiskitės į šią kelionę nesižvalgydama.

Ką apie moters „gerumą lovoje“ sako vyrai? Štai:

Viktoras, 35 m.: pasakysiu trumpai: geros moters ryte nesinori palikti, ir nesinori, kad ji išeitų.

Eugenijus, 30 m.: moteris turi būti jautri. Ir norint tai suprasti visai nebūtina su ja permiegoti. Pažiūrėkite, kaip ji valgo - mėgaujasi pojūčiais ar ne. Jei nesimėgauja, lovoje su ja bus šalta ir nemalonu. O šiaip juk kiekvienam vyrui kitokios ir reikia: vienam norisi eksperimentų, kitam – švelnios moters, trečias ieško energingos meilužės. Manau, seksas atspindi paties žmogaus skonį. O jei mergina turi gerą skonį, paprastai ir lovoje su ja bus įdomu. O kalbant apie patį procesą, reikia būti laisvam viduje ir jausti vidinę harmoniją.

Povilas, 41 m.: moteris, kuri mėgsta seksualinius santykius, neabejotinai lovoje bus gera. Jei moteris santykių metu parodys, kad jai intymūs santykiai tokie pat svarbūs kaip ir vyrui, ji bus gera. Jei ji ne tik pasiūlė savo kūną, bet ir pati patiria nemenką malonumą – ji bus gera lovoje. Dauguma vyrų yra savimylos, todėl jei moteris jam leido suprasti, kad jis yra nepakartojamas, su juo - nuostabi moteris.

Saulius, 35 m.: na pirmiausia gera yra tokia moteris, kuriai neskauda galvos (juokiasi). Ta prasme, kad ji neieškotų preteksto, kaip vengti sekso. Kad norėtų eksperimentuoti. Ji turėtų turėti fantazijos ir jai turėtų patikti tai, ką ji daro, antraip seksualinis gyvenimas bus nykus ir neteiks malonumo. Na, be abejo, jai turėtų patikti oralinis seksas ir kiti panašūs vyriški malonumai. O štai figūra, krūtinės dydis ar pilvukas – čia jau pagal kiekvieno vyro skonį.

Andrius, 43 m.: pirmiausia, ji turi daryti tai, kas patinka vyrui. Be abejo, vyras daro tai, kas patinka moteriai. Tai yra, reikia atspėti partnerio norus. Jei vyras lovoje tingus, jam reikalinga bus vienokia moteris. O jei vyras energingas ir karštas, jam gera lovoje bus jau visai kitokia moteris. Čia - daug atsakymų ir variantų. Vieniems vyrams patinka dejuojančios moterys, kitiems – ne. Negaliu kalbėti už visus vyrus, o nuo savęs pasakysiu: man svarbiausia, kad ji būtų patenkinta manimi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis