Horoskopas 11.27-12.04: kai kas jau sulaukė likimo dovanų

Laikotarpio pradžia atneš šiokių tokių nesklandumų darbuose. Tačiau jei viską įveiksite, rezultatas ne tik suteiks apčiuopiamos naudos, bet ir duos puikios patirties ateičiai.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Aktorė Velta Žygurė-Anužienė: man svetimas vergiškas nuolankumas
- Kaip persodinti orchidėją?
- 28 sveikiausi maisto produktai
- Spalvų psichologija interjere: kaip suteikti namams jaukumo?
- Bulvių kukuliai

BENDRA PROGNOZĖ

Pravers gebėjimas susikoncentruoti, nesiblaškyti ties šalutinėmis problemomis. Šiuo laiku labai pravers gebėjimas išskirti tai, kas svarbiausia esamoje situacijoje. Šios septynios dienos bus ypatingos tuo, kad leis susikoncentruoti ties esminiais darbo klausimais. Tik, žinoma, nepamirškite tinkamai pailsėti, pakeisti veiklos pobūdį.

Laikotarpio pirmomis dienomis nemaža tikimybė susidurti su agresyviu aplinkinių elgesiu. Šito galite sulaukti net iš artimųjų. Apginti savo nuomonę bus gana sudėtinga, o santykiai su artimaisiais taps it konkurencinė arena. Vis dėlto, artinantis išeiginėms dienoms, situacija gerės, ims rimti.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiai ateinančią savaitę atsikratys metų pabaigoje susikaupusio nuovargio. Jūs vėl pajusite jėgų antplūdį, viskas seksis ir darbe, ir namuose. Būkite itin švelnūs ir atidūs artimiems žmonėms. Labai galimas dalykas, kad toks elgesys paskatins jūsų antrąją pusę žengti žingsnį, kurio taip seniai laukiate. Sėkmingos dienos - antradienis ir šeštadienis.

Vandeniai turėtų patausoti save darbe. Nuovargis, kuris jau tapo beveik chronišku, daro neigiamą poveikį jūsų sveikatai, apie kurią dabar kaip tik ir reikėtų pagalvoti. Astrologas rekomenduoja bent trumpam atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių ir nors šiek tiek atsipalaiduoti. Praleiskite kelis vakarus namuose su artimais žmonėmis arba su įdomia knyga. Rezultatų nereikės ilgai laukti. Poilsiui ypač tiks trečiadienis ir sekmadienis.

Žuvų gyvenime viskas klostosi kaip niekad sėkmingai. Žvaigždynai jums palankūs. Bet nereikėtų užriesti nosies. Nesiimkite visų darbų iškart. Nuosaikumas ir geras planavimas - jūsų švietalai ateinančiomis dienomis. Dėl namiškių irgi nebus jokių rūpesčių. Kaip tik dabar ypatingo jūsų dėmesio reikia vaikams. Nepašykštėkite jiems savo švelnumo. Sėkmingos dienos bus ketvirtadienis ir šeštadienis.

Avinai kaip visada veržiasi į mūšį. Metų pabaigoje susikaupė daugybė problemų. Nesistenkite spręsti jų vieni. Apsidairykite aplinkui, šalia yra žmonių, galinčių apsaugoti jus nuo nemalonumų. Suteikite artimiesiems galimybę bent jau pamėginti pasirūpinti jumis. Planetos žada kitą savaitę daug naujų malonių pažinčių, kurios ateityje teigiamai atsilieps jūsų likimui. O realiausios šių susitikimų dienos - pirmadienis ir penktadienis.

Jaučiai pagaliau turės galimybę pasimėgauti namų jaukumu ir ramybe. Tokią palaimingą būseną astrologas jums žada mažų mažiausiai savaitei. Jums gali šiek tiek sutrukdyti tik artėjančios šventės. Bet rūpesčiai, susiję su dovanų pirkimu artimiesiems ir bičiuliams, bus malonūs ir suteiks daug džiaugsmo. Jau antradienį drąsiai galite leistis į kelionę po parduotuves. Ketvirtadienis irgi tinkama diena pirkiniams.

Dvyniai, kurie pastaruoju metu vis svajodavo, išners iš apatijos ir melancholijos atmosferos ir drąsiai leisis užkariauti pasaulio. Kaip prognozuoja astrologas, ateinančią savaitę netrūks linksmų vakarėlių. Bet per linksmybes nereikėtų pamiršti ir darbo, kur dar liko sutvarkyti kai kuriuos reikalus. Neatidėliokite jų, o tai vėliau jie jums neleis kaip reikiant pailsėti. Jums sėkmingos dienos bus trečiadienis ir šeštadienis.

Vėžiams ateinanti savaitė žada materialinių gėrybių. Jūs šauniai padirbėjote, tad dabar jums bus šimteriopai atlyginta. Bet tokios didelės pastangos darbe gali neigiamai atsiliepti sveikatai. Patausokite save. Malonūs prisiminimai senų draugų būryje padės pamiršti nuovargį. Neišlepinti jūsų dėmesio artimieji pagaliau galės pasidžiaugti bendravimu su jumis ir atsilygins jums už tai. Palankios dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Liūtams planetų išsidėstymas žada puikią karjerą. Bet neužrieskite nosies ir nepamirškite senų draugų, kurie tiek kartų padėjo jums gerais patarimais. Atminkite, kad aplink jus daug konkurentų. Neleiskite jiems aptemdyti jūsų džiaugsmo. Kitą savaitę, astrologo nuomone, būtų neblogai palepinti artimuosius kukliomis dovanėlėmis. Nepakenktų dar kartą išsakyti savo jausmus, tuo labiau, kad jie - abipusiški. Dėl to galite neabejoti. Jums palankios dienos bus pirmadienis ir ketvirtadienis.

Mergelės nustebins aplinkinius neregėtu aktyvumu. Jūs būsite kupini energijos. Pasistenkite pažaboti šią jėgą ir nukreipti ją reikiama vaga. Mažos išdaigos, kurios taip paįvairina šiokiadienius, tik pakels nuotaiką ir suteiks gyvenimui naujo skonio. Pasistenkite nenuliūdinti artimų žmonių. Iš anksto įspėję juos apie savo planus, jūs tik išvengsite nereikalingo santykių aiškinimosi. Sėkmingos dienos - antradienis ir sekmadienis.

Kad ir kaip stengtųsi aplinkiniai, jiems nepavyks išvesti Svarstyklių iš įprastinės pusiausvyros. Išlikite visiškai ramūs. Konfliktinė situacija darbe susireguliuos savaime. Na, o namuose turėsite padirbėti, kad atgautumėte buvusią gerovę. Nešykštėkite komplimentų ir dovanų - viskas atsipirks šimteriopai. Jau trečiadienį aistros aprims, o penktadienį visos nuoskaudos bus pamirštos. Tad poilsio dienų netemdys jokie kivirčai. Malonus pasivaikščiojimas gamtoje, ypač šeštadienį arba sekmadienį, bus puiki savaitės pabaiga.

Skorpionams neduoda ramybės bendradarbių laurai. Liaukitės pavydėję, verčiau atidžiau pažvelkite į save. Jūs niekuo nenusileidžiate kolegoms. Ateinanti savaitė - pats metas pademonstruoti savo sugebėjimus aplinkiniams. Vyresnybė susidomės jūsų pasiūlymais. Na, o namuose galite perstatyti baldus, kad sušvelnintumėte atmosferą ir pakeltumėte nuotaiką. Jūsų būstas atrodys it naujas, ir tai suteiks jums teigiamos energijos. Stumdyti baldus geriausia penktadienį arba sekmadienį.

Niekas negali dabar aptemdyti Šaulių nuotaikos. Jūs - Zodiako sferos karaliai. Todėl neleiskite, kad aplinkiniai jus išprovokuotų. Jūs galite ištverti didžiausias negandas, kurių, beje, artimiausiu metu neturėtų būti. Būkite pakantesni namiškiams, nesivelkite į niekam nereikalingus ginčus. Palepinkite save apsilankymu parduotuvėse, nueikite į restoraną su mylimu žmogumi. Vakarienė žvakių šviesoje suteiks žavesio jūsų santykiams. Palankios dienos - trečiadienis ir penktadienis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis