Horoskopas 08.28-09.04: kas teiks gerų emocijų

Visą savaitę išlieka ugnies ir nuodingų medžiagų pavojus – saugokitės jų.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Vestuvių planuotoja: nežinau, ar pati norėčiau vestuvių: visko prisižiūriu
- 4 įpročiai, kenkiantys grožiui
- 11 patarimų, kaip įrengti miegamąjį pagal fengšui
- Kokie vaisiai ir daržovės yra kalorijų bomba?
- Nauji bulvių patiekalai - iš „Moters“ receptų knygos

BENDRA PROGNOZĖ

Paskutinėmis rugpjūčio dienomis sėkminga pradėti sportuoti, laikytis dietos. Tai geras metas gydymosi ir grožio procedūroms. Dėl sumažėjusios energijos verčiau neplanuoti kelionių.

Šis laikotarpis nėra palankus santykių su artimaisiais vystymui, tačiau tuoktuvės, planuojamos ketvirtadienį ir penktadienį, bus sėkmingos.

Profesinėje srityje ypač sėkminga bus veikla, susijusi su nekilnojamuoju turtu. Vis dėlto, jei laikotarpio pradžioje geriau seksis pardavimo reikalai, tai antroje savaitės pusėje sėkmė lydės pirkimus. Nepatartina imti kredito, pirkti išsimokėtinai, taip pat skolinti pinigų.

Gerų emocijų suteiks papuošalų ir naujų drabužių pirkimas laikotarpio viduryje. Turėtų pasisekti ir perkančiuosius transporto priemones.

Kalbant apie savaitgalį – paskutines vasaros dienas – tai yra geriausias laikas padirbėti sode ar tiesiog pabūti gamtoje. Tomis dienomis aktyvi veikla nerekomenduotina.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragis gali daug tikėtis iš svarbaus susitikimo su vienu asmeniu, nuo kurio priklauso jūsų laimėjimai ateityje. Niekam nepasakokite apie savo sumanymus verslo srityje. O su savo viltimis pradėti šeiminį gyvenimą galėsite supažindinti tą, kuris yra jūsų pasirinktasis.

Vandenis surinks gausų finansinį derlių, kurį duos ankstesnės investicijos į nekilnojamąjį turtą. Dividendais pasinaudokite nedelsdamas, nes žvaigždės šią savaitę žada jums tik trumpalaikę sėkmę. Tai pasakytina ir apie asmeninį gyvenimą, čia jūs turite ieškoti savitarpio supratimo su Avinais, Vėžiais ir Šauliais.

Žuvims patariama pradėti savo verslą. Žvaigždės tai ypač rekomenduoja dailiosios lyties atstovėms, kurių talentais planetos šią savaitę pasitiki. Joms nedraudžiamas ir lengvas flirtas su vedusiais vyrais, ir mėginimai galutinai paimti į nelaisvę viengungius.

Avinai neturėtų prarasti budrumo ir leisti, kad asmeniniai interesai būtų svarbesni už visuomeninius. Drąsiau ir atkakliau veikite kovodami už savo karjerą. Turėsite didelių išlaidų. Bet nesijaudinkite - artimiausiu metu jos atsipirks ir duos solidžių pajamų.

Jaučiai turi prisiminti, kad tik didžiulėmis pastangomis galima kompensuoti nuostolius, kuriuos patyrėte pastaruoju metu. Susikaupkite, susitelkite - ir drąsiai ženkite į mūšį. Atsakomybė už pradėtą darbą turi sąlygoti jūsų elgesį ir žingsnius, taip pat santykius su artimaisiais.

Dvyniai pasiners į finansinę veiklą, kuri žada didelius dividendus, bet ne artimiausiu metu, o kiek vėliau. O kol kas jūs turite pasikliauti ištikimų bičiulių parama, jie padės jums patarimais ir darbais. Gali atsirasti galimybė pakeisti darbą, būti paaukštintiems tarnyboje, įveikti dar vieną pakopą savo profesijoje.

Vėžys pagaliau užbaigs įprastą darbą ir galės lengviau atsikvėpti. Žvaigždės pranašauja, kad kariai bus perkelti į kitą tarnybos vietą. Į jūsų namus netikėtai gali atvykti svečių. Bendravimas su jais atsilieps jūsų biudžetui, dėl to jus labai užjaučiame.

Liūtams patariama neprarasti drąsos ir imtis svarbių darbų, veikti ir finansų srityje. Galite būti pakviestas į iškilmes, todėl palaikykite gerą formą ir būkite tam pasiruošęs. Žinomi ar tiesiog talentingi artistai gali gauti pagrindinius vaidmenis. Visi kiti turi perspektyvų gauti gerai atlyginamą darbą.

Mergelės sulauks vadovybės dėkingumo. Gali tekti turėti reikalų su teismo ir policijos institucijomis, bet dėl kokios priežasties, žvaigždės negali pasakyti. Parduodantys nekilnojamąjį turtą turi priimti bet kokius pasiūlymus, kol jų dar apskritai yra.

Svarstyklių laukia kelionė į užsienį, kur jos galės uždirbti ir šiek tiek pinigų. Šiaip ar taip, atitinkamų pasiūlymų bus, ir reikėtų jų neatsisakyti. Tačiau tėvams nepatartina šią savaitę siųsti savo vaikus mokytis į užsienį, nes jie kol kas tam nepasiruošę. Jie turėtų išmėginti laimę gimtojoje žemėje, kur jų laukia sėkmė.

Šio mėnesio balansas Skorpionams bus teigiamas. Laimėjimai visose srityse akivaizdūs, ir tai malonu. Tačiau pernelyg nedžiūgaukite, o verčiau gerai pasiruoškite ateities veiklai. Įžengimas į platų kelią ir didelių sumanymų pradžia pareikalaus daug ko, taip pat ir pinigų.

Šauliai galės skaičiuoti pajamas tik baigę didelį darbą. O prieš tai jiems bus kišami pagaliai į ratus ir daromos įvairios kliūtys, kurias teks įveikti. Nepamirškite, kad ne tik astronautams kelias į žvaigždes yra erškėčiais klotas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis