Horoskopas 06.26-07.03: sudėtingos savaitės viduryje bus ir gražių momentų

Laikotarpio pabaiga taip pat bus nebloga, ypač tiems, kurie nebijo neįprastų sprendimų, eksperimentų.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Operos solistė: užaugau skausme ir kasdienėje kančioje, todėl nieko nebijau – nei mirties, nei gyvenimo
- Ragana: manęs prašo meilę, pinigus pritraukti, išgydyti nuo įvairių ligų, panaikinti prakeiksmą
- 5 rankinių tipai, kuriuos privalu turėti kiekvienai
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Purių blynelių receptas

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitė bus sudėtinga. Net tie, kurie anksčiau ne kartą jau įveikė rimtus išbandymus, susidurs su problemomis ir situacijomis, kurios gali atvesti į akligatvį. Darbiniai santykiai strigs, bus sunku juos atskirti nuo asmeninių, dažnai net labai svarbūs sprendimai bus priimami veikiant emocijoms ir, deja, bus klaidingi.

Šeiminiai santykiai taip pat bus sudėtingi, daugelį porų palies šaltukas. Kiekvienas poroje bus suinteresuotas asmenine nauda, ir tik nedaugelis norės ieškoti kompromisų.

Tačiau šiuo nesėkmingu periodu nusimato ir gražių momentų. Laikotarpio viduryje laukia įvykiai, kurių dėka dauguma situacijų taps aiškesnės, gausite reikiamos informacijos ir tik nuo jūsų priklausys, ar teisingai ja pasinaudosite.

Laikotarpio pabaiga taip pat bus nebloga, ypač tiems, kurie nebijo neįprastų sprendimų, eksperimentų. Šis laikas palankus naujoms pažintims ir partnerių paieškoms.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragių per ateinančias septynias dienas gali laukti aktyvus kilimas karjeros laiptais. Jūsų profesionalumas ir darbštumas vadovybės neliks nepastebėti, todėl šios savybės jums itin pasitarnaus. Tiesa, pasinėrę į darbo reikalus neturėtumėte pamiršti ir šeimos. Artimiesiems visada reikia jūsų dėmesio ir palaikymo, todėl bent savaitgalius leiskite namuose, o ne darbe.

Vandeniams reikėtų kontroliuoti savo elgesį bendraujant su aplinkiniais. Perdėtas jūsų impulsyvumas ir kaprizai gali išprovokuoti santykių aiškinimąsi su kolegomis, ar net skandalą bendraujant su vadovybe. Po tokių įvykių jūsų lauktų labai neigiamos pasekmės. Be to, jūsų bloga nuotaika gali nekaip atsiliepti ir artimiesiems.

Žuvys dėl savo planų baimintis neturėtų - per artimiausias septynias dienas niekas netemdys jų padangės. Susitvarkykite namuose ir atlikite būtinus reikalus, savaitgalį surenkite šeimoje šventę - juk puikiai mokate organizuoti tokius renginius. Artimieji jūsų pastangas įvertins su kaupu - gali būti, kad ir jie jums paruoš malonią staigmeną.

Avino ateinančią savaitę laukia puikios galimybės pasirašyti kelias perspektyvias sutartis. Šių vykdymas ateityje jums atneš nemažą pelną. Mėgstate atidžiai planuoti ne tik savo veiksmus, bet ir biudžetą, todėl iš sutarčių gautus dividendus panaudosite tinkamai. Jūsų reikalai klostysis taip, kaip ir planavote - jokių kliūčių atsirasti neturėtų.

Jaučiai turėtų itin rimtai imtis jiems vadovų skirtų užduočių. Nuo to, kaip susitvarkysite su šia užduotimi, gali priklausyti jūsų karjera. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems ir namams. Atlikti namų ruošos darbus bus smagiau ir patogiau, jeigu talkon pasikviesite šeimos narius.

Dvyniai šią savaitę gali atsidurti nestandartinėse situacijose. Šias sėkmingai įveikti jums padės sumanumas. Artimiausiomis dienomis gausite įdomių darbo pasiūlymų, tiesą iniciatyvą ieškant naujų pajamų šaltinio parodyti reikėtų pačiam, nes visos įdėtos pastangos jūsų finansų situaciją paveiks teigiamai.

Vėžiai gali sėkmingai plėsti pažįstamųjų ratą. Daugiau pasikliaukite savo intuicija - ji jums padės rasti tinkamų ryšių. Tuo pat metu prisiminkite - spausti aplinkinių nereikėtų - taip palenkti jų savo pusėn ir tikėtis pagalbos ateityje nepavyks.

Liūtams šią savaitę šypsosis sėkmė - daugiausiai pasiekti padės komunikabilumas. Itin lengvai darysite remonto ar būsto priežiūros ir dekoro darbus. Galite sėkmingai perstumdyti baldus ar įsigyti naujų. Visuose darbuose itin padės diplomatija - ji leis išvengti problemų ir nesusipratimų.

Mergelės turėtų aplankyti senus draugus, su kuriais nesusitiko "šimtus metų". Jų namuose visada esate laukiamas svečias, be to, kita savaitė itin palanki netikėtiems susitikimams. Galite iš draugo sulaukti net ir pasiūlymo dirbti - netikėtumai artimiausiomis dienomis jus lydės nuolat.

Svarstyklės ateinančią savaitę gali drąsiai imtis pačių sudėtingiausių darbų. Juos būtinai baigsite iki galo ir pasieksite trokštamą rezultatą. Šiuo metu einate itin tikslingai ir esate pakankamai aktyvus. Artimiausiomis dienomis pajusite didelį jėgų ir įgūdžių antplūdį, o tai leis susidoroti su bet kokiais užsibrėžtais tikslais.

Skorpionai sėkmingai realizuos planus finansų ir verslo srityse. Tinkamai susiklosčius aplinkybėms suaktyvės jūsų darbiniai santykiai, leisiantys sėkmingai pasirašyti kelias sutartis. Jeigu gausite kvietimų į renginius, atsiradusi galimybė leis jums atverti naujų perspektyvių galimybių darbo srityje.

Šauliai neturėtų leisti laiko veltui. Per ateinančią savaitę itin daug pasieksite ir galėsite išspręsti bet kokius iškilusius klausimus. Jūsų ženklo žmonės šiomis dienomis išsiskirs itin dideliu darbingumu ir išradingumu. Pasieksite solidžių laimėjimų, į jus lygiuosis draugai ir kolegos, o vadovai itin aukštai įvertins pasiektus darbo rezultatus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis