Horoskopas 06.12-19: asmeniniams santykiams - ypatingas dėmesys

Pirmosios laikotarpio dienos – gana sėkmingos.

Šių dienų populiariausi:
- Specialistai pataria, kaip rūpintis grožiu, kai tau: 30+, 40+, 50+, 60+
- Marti už mane vyresnė 40 metų
- Kaip natūraliomis priemonėmis atsikratyti skruzdžių namuose
- Amžiaus skirtumai poroje: privalumai ir trūkumai
- Čili sriuba

BENDRA PROGNOZĖ

Ir nors aplinkybės nebus visada palankios, šis periodas yra geras tuo, kad net iš sudėtingiausių situacijų galima rasti išeitį. Asmeniniams santykiams reikia skirti ypatingą dėmesį – jei jie jums svarbūs, nepalikite jų likimo valiai.

Antroje periodo pusėje svarbiausi taps reikalai, reikalaujantys turtingos fantazijos ir netradicinio požiūrio. Be to, svarbu nusiteikti pozityviai, antraip prigalvosite sunkumų ir problemų ne tik sau, bet ir aplinkiniams.

Darbe problemų kils tiems, kas dirba moteriškuose kolektyvuose arba yra susiję tampriais profesiniais ryšiais su silpnosios lyties atstovėmis. Jei tai – apie jus, apsišarvuokite kantrybe ir išsaugokite ramybę, nepasiduokite provokacijoms. Pastarasis patarimas tinka ir kalbant apie asmeninius santykius, nes šiuo metu itin aktyvūs tampa visokio plauko manipuliatoriai.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams seniai metas eiti atostogų. Jeigu nepavyks to padaryti artimiausiomis dienomis, tai bent gaukite vadovybės pažadą, kad jus išleis atostogauti pirmiausia - juk jūs mokate ginti savo teises. Kampuotas charakteris vėl kliudo palaikyti normalius santykius su artimais žmonėmis - nekelkite pavydo scenų, o tai galite likti vienas per nekantriai laukiamas poilsio dienas, kurios, beje, jums bus palankiausias laikotarpis ateinančią savaitę.

Vandenis sustiprins finansinę padėtį. Beje, pasistenkite prisiminti, ar neturite negrąžintų skolų, - jūsų kreditoriams per atostogas pinigai nepakenks. Sveikata leidžia savaitgalį aktyviai poilsiauti - iškylauti arba žvejoti, bet nepamirškite pasiimti antrosios pusės, kuriai jau seniai trūksta bendravimo su jumis. Sėkminga diena - trečiadienis.

Žuvims pats metas pasirūpinti savo sveikata, nekreipiant dėmesio į šnairus įtemptai dirbančių kolegų žvilgsnius. Paprašykite bičiulių pagalbos - kartais ji efektyvesnė už vitaminus, ypač tuomet, kai linksma kompanija ketina vykti prie jūros ar bent jau į užmiestį. Bet pasistenkite nešvaistyti pinigų, kadangi šį mėnesį į premijuojamų darbuotojų sąrašą jūs tikriausiai nebūsite įtrauktas. Palanki diena - penktadienis.

Avinas nusipelnė kolegų, kuriuos jis visą savaitę pavadavo, dėkingumo, dabar jo eilė pailsėti ar bent jau mažiau dirbti. Tai ypač aktualu vyrams. O Avytėms žvaigždės pataria iš anksto sutvarkyti buitinius reikalus, kad netrukus būtų galima pailsėti toli nuo namų. Sėkmingos dienos - antradienis ir ketvirtadienis.

Jautis pagaliau galės skirti dėmesio sau - pavyzdžiui, išleisti atostoginius kelionei arba maloniems pirkiniams. Jeigu mėgstate atsipalaiduoti prie gatvės kavinės stalelio arba gamtoje prie kepsninės, būkite atsargūs - skrandis šį sykį gali nepritarti jūsų pomėgiams. Aplankykite tėvus - jie seniai svajoja sužinoti, kas nauja jūsų gyvenime. O rimtiems reikalams tiks pirmadienis.

Dvyniai turėtų būti geručiai, ypač santykiuose su kolegomis ir viršininku, gal tuomet pažadėtų atostogų kontūrai pasidarys ryškesni, o piniginė - sunkesnė. Pašlijusius santykius su mylimu žmogumi dar galima pataisyti, bet reikia būti itin atviriems ir nevengti pasiaiškinimų. Sveikata nekels rūpesčių, jeigu jūs pats nebūsite jos priešas. Palanki diena - šeštadienis.

Vėžys, priešingai paplitusiai nuomonei, juda pirmyn, drąsiai žvelgdamas į akis klastingai vyresnybei, kuri taikosi jam pakišti naują projektą ar užduotį. Neišsisukinėkite, ir gausite padėką bei jos piniginį ekvivalentą, kurio jums pastaruoju metu taip trūksta. Už šiuos pinigus galėsite pagydyti dantis - juos, ko gera, jau senokai buvote prisiminęs. Su sveikais dantimis jūsų laukia sėkmė visuomenėje ir romantiškas nuotykis, kuris gali atsitikti trečiadienį arba penktadienį.

Liūtas turi susimąstyti, ar jo visuomeninis gyvenimas nėra pernelyg įtemptas. Tai neatitinka giminių ir artimųjų interesų. Jie norėtų daugiau laiko praleisti su jumis, o ne klausytis telefonu pasakojimo apie dar vieną pristatymą ar projektą, kurio be jūsų nėra kam realizuoti. Pajamos plaukia į kišenę, bet visų pinigų neuždirbsi, primena astrologas. Jis taip pat pataria pasirūpinti savo sveikata, kuri nebeatlaiko jūsų gyvenimo ritmo. Sėkmė jūsų laukia antradienį.

Mergelės šiek tiek pavargo ir svajoja nubusti - kas naujojo turtuolio žmona, o kas - turtingu paveldėtoju. Neapgaudinėkite savęs, net jei jūsų pajamos didesnės nei vidutinės, piniginė nėra neišsemiamas šulinys, ją reikia vis papildyti. Susikaupkite ir dar šiek tiek padirbėkite, tuo labiau, kad sveikata leidžia, o artimieji užtikrina patikimą užnugarį. Meilė plevena ore vasaros vakarais, ypač malonūs šiuo požiūriu gali būti antradienis ir penktadienis.

Svarstyklės sugalvojo svarbų planą, bet abejoja savo jėgomis. Kreipkitės į senus bičiulius, jie seniai jūsų nematė ir neatsisakys padėti. Ypač sunku bus rasti lėšų jam įgyvendinti, kadangi artimiausiu metu įplaukų lyg ir nebus. O štai santykiai su artimaisiais, kitaip negu kitų Zodiako ženklų, bus puikūs - jie jus myli ir stengiasi nepastebėti Svarstyklėms būdingo išsiblaškymo. Žvaigždės jums bus palankios ketvirtadienį.

Skorpionams saulė šviečia visą parą, skatindama aktyvią jų veiklą. Jūs kupini energijos, kurią galima skirti ne tik fiziniam ar protiniam darbui, bet ir poilsiui, meilei ir sveikatai. Pasirūpinkite savo išvaizda, nusipirkite naujų drabužių ir puikuokitės savo malonumui, net jei vienintelis žmogus, kuris jus deramai įvertins - kolektyvinio sodo kaimynas. Nors ir labai keista, jūs būsite aktyviausi pirmadienį.

Šaulys džiaugsis netikėtai gautais pinigais, kuriuos reikėtų išleisti poilsiui su artimaisiais ir bičiuliais. Surinkite visus - seneles ir senelius, vaikus, brolius, pusbrolius ir pusseseres, tetas, kad galėtumėte linksmai praleisti vasarvietėje penktadienio vakarą, o kartu ir sustiprinti silpnėjančius šeimos ryšius. Kitą savaitę daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, kadangi persišaldymas gali sužlugdyti tokius gražius savaitgalio planus. Sėkmė jūsų laukia penktadienį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis