Horoskopas 05.08-15: ko reikėtų pasisaugoti?

Savaitė itin tinkama naujiems darbams pradėti. Imkitės jų drąsiai ir ryžtingai, nepalikdami sau atsitraukimo kelių.

BENDRA PROGNOZĖ

Jeigu kas nors vyksta ne taip, nepasiduokite, improvizuokite, ieškokite nestandartinių sprendimų – yra nemenka tikimybė, kad viskas pavyks.

Pirma periodo pusė bus palankesnė ir daugiau žadanti, antrojoje kartkartėmis prasiverš negatyvios tendencijos, sumažės darbingumas, o ir savijauta pablogės. Laikotarpio pabaigoje kyla pavojus suklysti, ir tai neigiamai atsilieps karjerai.

Kalbant apie asmeninius santykius savaitė kažko ypatingo nežada. Yra tikimybė užmegzti naujas pažintis, tačiau tikėtis, kad iš to gims rimti santykiai, nevertėtų. Įsimylėjėliai dažniau barsis, vis ras pretenzijų vienas kitam. Atmosfera šeimoje gali įkaisti dėl keisto vaikų elgesio.

Periodo viduryje gali paaštrėti chroninės ligos, tad imkitės profilaktinių priemonių.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams astrologas rekomenduoja kitą savaitę susumuoti pasiektus rezultatus, apmąstyti savo veiksmus ir ištaisyti praeities klaidas. Darbe jokiu būdu neprieštaraukite vyresnybei, elkitės kaip kuklus pavaldinys. Tuomet jums pavyks išvengti galimų konfliktų ir problemų. Palanki diena - penktadienis.

Vandeniai bus aktyvūs ir visiems reikalingi. Žvaigždės žada, kad į jus bus atkreiptas dėmesys ir jūs gausite įdomų dalykinį pasiūlymą, kuris gali duoti materialinės naudos ir pakelti jūsų profesinį lygį. Ateinančią savaitę pasistenkite išnaudoti visas galimybes sustiprinti savo pozicijas. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir antradienis.

Žuvys turėtų atidžiai stebėti įvykius profesinės veiklos sferoje. Sėkmingai susiklosčius aplinkybėms, galite netikėtai palypėti karjeros laiptais, priešingu atveju jums teks nusivilti. Svarbiausia, mano astrologas, būti pasirengusiems priimti reikiamus sprendimus. Palanki diena - penktadienis.

Avinams prasideda įtemptų šeimyninių ir profesinių santykių laikotarpis. Jūs, kaip teigia astrologas, tiesiog pavargote nuo monotoniško gyvenimo. Bet pasistenkite nesiblaškyti, susikaupkite ir siekite svarbiausio tikslo - tuomet sėkmė jums vėl nusišypsos. Palanki diena - antradienis.

Jaučiams būtų pravartu sumažinti savo aktyvumą. Ir nors jums ateinanti savaitė - įvykių kupinas laikotarpis, savo dalyvavimą juose reikėtų maksimaliai apriboti. Astrologo nuomone, blaškymasis ir laiko stoka gali neigiamai atsiliepti jūsų autoritetui. Palanki diena - antradienis.

Dvyniams ypač seksis tvarkyti reikalus, susijusius su įvairiausiomis permainomis ir išvykomis. Galima drąsiai važiuoti į komandiruotę arba ruoštis kelionei į užsienį. Tiesa, galite susidurti su nedidelėmis finansinėmis problemomis. Sėkminga diena - pirmadienis.

Vėžiai kitą savaitę bus labai jausmingi, jūsų nuotaika vis keisis. Todėl astrologas mano, kad imtis rimto darbo nevertėtų: emocinis nestabilumas labai neigiamai atsilieps jo rezultatams ir gali sukelti problemų santykiuose su aplinkiniais. Sėkminga diena - penktadienis.

Liūtams atsivers plačios dalykinio ir profesinio bendravimo galimybės. Galima ir didelė finansinė sėkmė, kurios pamatas buvo padėtas anksčiau: pinigų gausite netikėtai ir todėl labai apsidžiaugsite. Apskritai visa ateinanti savaitė bus svarbi jūsų tolesnei profesinei veiklai. Palankios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Mergelės turi skirti daugiau dėmesio karjerai ir naujų profesinių santykių stiprinimui. Jums sėkmę užtikrins teisingas situacijos vertinimas, mokėjimas užmegzti reikiamus kontaktus ir pasiekti tikslą minimaliomis pastangomis. Finansų sferoje prasidės ilgas stabilumo laikotarpis, pajamos bus didelės ir pastovios. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Svarstyklės turės daug ir vaisingai dirbti. Dabar užmegzti dalykiniai kontaktai ir pasirašyti susitarimai bus kaip niekada perspektyvūs. Astrologo nuomone, reikia pagalvoti ir apie naujas veiklos sferas. Numatykite uždavinius, raskite sąjungininkų ir drąsiai siekite užsibrėžto tikslo - jus lydės sėkmė. Palankios dienos - antradienis ir penktadienis.

Skorpionai turi visas galimybes gerokai išplėsti savo veiklą. Ankstesnis gyvenimo būdas jums nebepatinka, ir jūs su pavydėtina energija bei atkaklumu pradėsite įgyvendinti naujus planus. Savo ruožtu žvaigždės jums žada laikotarpį, tinkamą darbui pakeisti ir naujiems dalykiniams kontaktams užmegzti. Palanki diena - pirmadienis.

Šauliai pajus didelį jėgų antplūdį. Jūs būsite aktyvūs ir ryžtingi, išspręsite visus svarbius uždavinius. Skirkite savo energiją kūrybai, semkitės žinių, lavinkitės, ir, žada žvaigždės, jūs pasieksite įspūdingų laimėjimų. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis