Fengšui prognozės visai savaitei

Fengšui konsultantė Jelena Dudkina siūlo prognozes savaitei.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Nesėkmingos garsenybių plastinės operacijos
- Italijoje 3 metus gyvenanti Ugnė: lietuviai čia gali kalnus nuversti
- Magija: ką mėgsta ir ko nekenčia pinigai
- Jekaterina II – nimfomanė Rusijos imperatorienė, mirusi tualete
- Klasikinis stilius - visada madingas
- Šviežių bulvių cepelinai

2014 08 18 Pirmadienis

Šią dieną gali iškilti stresinių situacijų, todėl reikalinga didžiulė vidinė disciplina. Mes galime neteisingai įvertinti savo galimybes kritinėje situacijoje ir pasielgti neteisingai. Nepasiduokime provokacijoms, nekeršykime. Šią dieną reikia būti atlaidiems ir supratingiems. Šią dieną galima išvalyti savo būstą, atsikratyti kažko nereikalingo – senų nenaudojamų daiktų, to, kas traukia atgal, nutraukti santykius. Palanku pradėti laikytis dietos, neskausminga traukti dantis, bet gydyti dantis šią dieną nerekomenduojama. Diena nepalanki kelionėms, vestuvėms, persikėlimui į naują būstą, verslo pradžiai. Šią dieną reikia būti labai atsargiems prie vandens. Žmogui, dirbančiam ant stogo, šią dieną yra pavojus nukristi nuo jo.

2014 08 19 Antradienis

Labai palanki diena. Visi darbai, pradėti šią dieną, bus sėkmingi. Galima pradėti naują verslą, kraustytis į naują būstą, pradėti statybos darbus. Mes galime pasijusti labai stiprūs šią dieną, ir savo energiją būtinai realizuokime. Palanku užmegzti naujas pažintis, santykius, taip pat galima labai švelniai ir neskausmingai išsiskirti. Šią dieną negalima imti kreditų ir pradėti teisminių bylų.

2014 08 20 Trečiadienis

Gera diena susitikimams, sutarčių pasirašymui. Šios dienos energija viską balansuoja: jeigu jūsų pozicija yra silpnesnė nei partnerio, šiandien jūs būsite lygūs ir šiandien jums palanku spręsti svarbius klausimus. Diena netinkama teisminiams procesams, turto dalyboms. Šią dieną gali pasimesti dokumentai, galime prarasti pinigus, galimi nemalonumai kelionėse. Nepalanku pradėti remonto darbus, nes galimos vagystės. Šiandien kiekvienas gali išgirsti savo vidinį balsą.

2014 08 21 Ketvirtadienis

Labai nepalanki diena, netinka svarbiems darbams ir ilgalaikiams projektams, galimos klaidos, trukdžiai, planų griūtis, problemos su įstatymu. Nepradėkite nieko naujo, nauji darbai paskęs iliuzijose ir atneš tik nuostolius. Netinkamas laikas vestuvėms – atsiras nepatenkintų giminaičių, kurie trukdys. Sunku bus ir pastoti. Šią dieną nereikia pradėti kelionės, gydymo, nesiaiškinti santykių su kitos lyties atstovais. Šią dieną lengva susižeisti, susirgti. Šiandien reikia būti labai dėmesingam, neskubėti ir nebūti išdidžiam. Jeigu yra galimybė, atsisakykite aktyvios veiklos. Šią dieną mes paprastai prarandame savo jėgas tuščiai kalbėdami.

2014 08 22 Penktadienis

Tai Neptūno diena, palanku būti prie vandens, labai palankios vandens procedūros. Tačiau venkime atviros ugnies. Šią dieną galima gauti sakralinių žinių apie save. Turime atsikratyti savo iliuzijų ir prisiimti atsakomybe už kiekvieną savo žingsnį. Nepradėkime naujo verslo, naujo projekto, kurį reikia pabaigti nustatytą dieną, jūs nespėsite laiku, bus daug kliūčių ir trukdžių, nepirkime ir neparduokime nekilnojamojo turto. Dienos energetika dar stipri, bet jau nebesivysto toliau. Svarbu išsaugoti tai, kas buvo pasiekta - likti vietoje ir užbaigti darbus.

2014 08 23 Šeštadienis

Diena žada nemalonius pasiaiškinimus, konfliktus, barnius. Šią dieną palanku žuvauti, kiti darbai turėtų būti atidėti. Jokios aktyvios veiklos. Gerai pabūti vienam ir pagalvoti. Šiandien Saulės diena - vyksta sielos alchemija, dvasinis praregėjimas. Galime susapnuoti pranašišką sapną. Šią dieną pasistenkime, kad nuotaika, mintys ir darbai būtų geri. Energija, kurią sukaupėme Mėnulio augimo metu, liko nedaug ir švaistyti ją barniams bei smulkioms buitinėms problemoms būtų neprotinga.

2014 08 24 Sekmadienis

Nepalanki diena, nerekomenduojama jokia aktyvi veikla. Negalima pradėti naujų darbų ir netgi juos planuoti. Tai dar viena diena, kai atrodo, kad viskas klostosi ne taip. Neverskime savęs veikti. Atgaila ir romumas – tai būtų pagrindinė rekomendacija. Nepasiduoti liūdnoms mintims. Iš pat ryto pažadėkime sau nieko blogo negalvoti. Geriausia, ką galima padaryti – nieko neveikti, pailsėti, užsidegti žvakes, išgerti taurę vyno, pasidžiaugti gyvenimu.

www.fengsuistudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis