10 Feng Shui patarimų, kurie gali būti aktualūs ir Jums

Galima šių patarimų nepaisyti, jais netikėti, bet, sako, jie veiksmingi.

1. Nesėdėk ant kampo

Sakoma, septynerius metus neištekėsi. O kad tik tiek... Pagal Feng Shui, į žmogų nukreiptas kampas, ar tai būtų stalo, ar spintos ar šiaip koks kampas, siunčia į vargšelį nuodingas strėles, per kurias žmogus ne tik neužmegs asmeninių santykių, bet ir liks be pinigų, jį aplenks sėkmė.

2. Neatsisveikink per slenkstį

Sakoma, susipyksite. Teisybė: slenkstis – energetinė riba, skirianti du pasaulius. Viena pusė sava, kita svetima. Nematoma siena trukdo užmegzti kontaktą, ir daiktai, ir energija iš pasaulio į pasaulį nepasiekiami abiem pasauliams. Taip ir nutinka, kad ryšys tarp kontakto dalyvių nutrūksta.

3. Negamink valgio prastai nusiteikęs

Taip jaunoms šeimininkėms pataria mamos ir močiutės. Vyresnioji karta visiškai teisi – maistas sugeria aplinkinę energiją, o mes su kalorijomis ir vitaminais gauname šią energiją. Barščiai ir kotletai su pykčio energijos doze ar baime, pažiūrėjus per žinias reportažą apie teroro išpuolį, gali apnuodyti visą šeimą.

4. Nestovėk už nugaros

Taip sakoma, net jei už nugaros atsistoja artimas žmogus. Taip manoma ne dėl senovėje atsiradusio instinkto, skatinančio saugotis priešo, o todėl, kad grėsmė jaučiama dėl neapsaugotos nugaros. Pagal Feng Shui, atramos ir palaikymo nebuvimas iš nugaros laikomas energetiškai silpniausia pozicija. Tai vienodai svarbu ir žmogui, ir namui. Jums už nugaros turi būti siena ar bent širma, o namo galinė siena turi būti apsaugota kalvos.

5. Neįvaryk savęs į kampą

Tai dar viena labai neparanki pozicija, pagal Feng Shui. Manoma, kad kampas išsiurbia iš žmogaus energiją, yra tarsi energetinis vampyras namuose. Ne veltui nuo seno įsišėlusį vaiką statydavo į kampą – kad išsektų chuliganiškos energijos perteklius (svarbiausia nelaikyti vaiko kampe per ilgai).

6. Nežiūrėk į suskilusį veidrodį

Pagal Feng Shui, kenkia ne tik įskilę veidrodžiai, bet ir veidrodžiai su piešiniu, veidrodiniai paviršiai, skaidantis vaizdą. Tai gadina energetiką, todėl iš karto kenkia sveikatai.

7. Nuo priešo saugo veidrodėlis kišenėje

Iki šiol manoma, kad susitikus su nedoru žmogumi apsaugo kišenėje esantis veidrodėlis, veidrodine puse į išorę. Jis nusiųs atgal visas nedoras mintis ir ketinimus bei neigiamą energiją. Taip pat patariama virš namų durų ar virš lango pakabinti veidrodį.

8. Nerodyk ant savęs

Taip įspėjame žmogų, rodantį ant savęs, kas negero nutiko kažkam. Pagal Feng Shui, veikia toks mechanizmas: rodydami pirštu siunčiame energetinį užtaisą, o pavadindami ligą, duodame šiam užtaisui atspalvį – pripildome informacija apie diagnozę.

9. Negrįžk iš pusiaukelės

Pamenate, ką pasakojome apie slenkstį? Perėjimai iš pasaulio į pasaulį išeikvoja daug energijos, prisiekę keliautojai, keliaujantys per valstybių sienas veikiausiai tai žino. Jei jau tenka grįžti, atgaukite jėgas – prisėskite (pasisemkite jėgų iš namo), pažiūrėkite į veidrodį atsispindinti energija padvigubėja).

10. Prabėk po vaivorykšte – būsi laimingas

Žinoma, tiems, kas atsimena fiziką, aišku – tai padaryti iš principo neįmanoma. Bet net ir pamatyti vaivorykštę – dangaus vartų simbolį – laikoma geru ženklu. O Feng Shui rekomenduoja prisijaukinti vaivorykštę ir perkelti ją į savo namus. Štai kodėl arkos simbolis labai vertingas – eidami po arka, žengiame po vaivorykšte ir sulaukiama Dangaus apsaugos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis