Vasarai – madingi kreminiai ir pudros atspalviai

Vasarą prisiminkite pudros ir kreminius atspalvius – jie vieni madingiausių. Originaliam įvaizdžiui drąsiai derinkite skirtingas faktūras: medvilnę, odą, nėrinius ar balintą džinsą. Paviršių gausa ir spalvų vienovė padės sukurti modernius ir gaivius ansamblius.

Taip pat skaitykite:
Tendencijos: kokius batelius avėti šią vasarą?
Kokie vėriniai madingi šį sezoną?
Madingam įvaizdžiui – 5 idėjos iš Azijos

Nors pavasaris ir vasara lepina šiluma, tarp madingiausių audinių vyrauja oda, ypač šviesi. Pastelinių spalvų lakuota oda kuria šiuolaikišką įspūdį. Prie jos derinkite kontrastingus matinius paviršius, nebijokite vieno kito ryškesnės spalvos aksesuaro, pavyzdžiui, raudono, juodo ar mėlyno.

''Miu Miu'' 2013 m. pavasaris ir vasara
''Miu Miu'' 2013 m. pavasaris ir vasara
Reuters/Scanpix
Bateliai
Bateliai "Lorenzo", DANIJA
Žurnalas "Moteris"

Modernumo atsvara – stilingi pintos arba perforuotos odos aksesuarai. Vasarą į madą grįžta ir natūralūs pluoštai: šiaudinės skrybėlės, krepšiai, pinti sandalų padai bei medinės pakulnės.
"Dolce & Gabbana"
AFP/Scanpix

Natūralumo tendenciją atspindi ir švelnūs pudros bei smėlio atspalviai. Pastaruoju metu tokius itin pamėgo užsienio garsenybės. Šios spalvos vadinamos nauja klasika. Vasarą galite drąsiai mainyti pilkus, juodus ar tamsiai mėlynus klasikinio stiliaus drabužius į šviesenę paletę. Taip pat ieškokite klasikinio stiliaus šviesių aksesuarų, formaliam įvaizdžiui ypač tiks lakuotos odos delninės bei avalynė.
"Hugo Boss"
Gamintojo nuotr.

Laisvalaikio stiliui tiks ne tik smėlio atspalviai, bet ir persikų, koralų, įvairūs rausvi tonai. Pastelinės spalvos suteiks gaivumo, stilingai atrodysite prie jų derindamos baltus odinius drabužius. Nors balta oda – rizikingas pasirinkimas (neretai tokie drabužiai atrodo vulgariai), šią vasarą ji labai madinga. Ieškokite grubesnio stiliaus baltos odos striukių, švarkų ar liemenių ir susikurkite savitą stilių!
Miranda Kerr
Miranda Kerr
Scanpix
"Christopher Kane"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis