5 rankinių tipai, kuriuos privalu turėti kiekvienai (FOTO)

Rankinė – viena svarbiausių garderobo dalių, juk be jos reta kuri paliekame namus. Tačiau kažin ar galėtume išsisiversti su viena rankine, kad ir kokia universali ji būtų. Sakoma, jog turėti bent 3 rankines yra būtina, bet vasarą pravers ir dar pora specifinių modelių.

Populiariausi straipsniai:
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Ragana: manęs prašo meilę, pinigus pritraukti, išgydyti nuo įvairių ligų, panaikinti prakeiksmą
- Venera Dvyniuose. Asmeniniame gyvenime - nauji potyriai
- Norite darbe atrodyti elegantiškai ir puošniai? Patarimai, ko turėtumėte vengti
- Paprastas obuolių pyragas

Kokią rankinę rinktis lemia jūsų veikla ir tikslas: galbūt keliausite į darbą, o po jo į vakarėlį, galbūt savaitgalį vyksite į pajūrį, o gal tiesiog mieste susibėgsite kavos su draugėmis. Kiekvienai iš šių veiklų tiks skirtingo tipo rankinės, nuo talpaus krepšio iki mažutės delninės.

Darbo rankinė

Jei rankinėje nešiojate planšetę ar nedidelį nešiojamąjį kompiuterį (didesniam patariama įsigyti specialią tik kompiuteriui skirtą rankinę), pirmenybę teikite talpiam ir kokybiškam modeliui. Darbui tinka patvari ir formą išlaikanti rankinė, tokioje nesunkiai sutalpinsite dokumentus, popierius, jie nesusilamdys, taip pat čia lengviau rasite daiktus nei sukritusiame minkštos odos krepšyje.

Jei viskas, ko reikia pakeliui į darbą, yra kosmetinė, žurnalas, akiniai nuo saulės, raktai ir dar keli daikčiukai, tuomet rinkitės vidutinio dydžio rankinę. Kad nereikėtų sukti galvos, ar rankinė tiks prie skirtingų drabužių, atkreipkite dėmesį į klasikinį ir minimalistinį stilius, ieškokite neutralių spalvų. Ir atminkite, kad darbo rankinė verta didesnių investicijų.

Kylie Minogue, Cameron Diaz, rankinės
Kylie Minogue, Cameron Diaz, rankinės "Aldo" ir "Coccinelle"
AOP ir gamintojo nuotr.

Rankinė ilgu dirželiu

Rankinė ilgu dirželiu, kabinamu skersai arba ant peties – ypač patogi. Tokia midi dydžio ar mažesnė rankinė puikiai tinka pasivaikščiojimams mieste, gamtoje, laisvalaikiui, turistinėms išvykoms. Šios rankinės pranašumas – laisvos rankos ir nuo peties nesmunkančios rankenos. Jei jūsų dienos planuose numatytas apsipirkimas, neįpareigonatis pasisėdėjimas su draugais ar romantiškas pasivaikščiojimas su mylimuoju, nė nedvejodama rinkitės rankinę ilgu dirželiu.

Naya Rivera, Sarah Jessica Parker, rankinės
Naya Rivera, Sarah Jessica Parker, rankinės "Coccinelle" ir "Massimo Dutti"
AOP ir gamintojo nuotr.

Gatvės mada, rankinės
Gatvės mada, rankinės "Fornarina" ("Aprangos galerija") ir "Aldo"
SIPA/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Savaitgalio rankinė

Vasaros metu savaitgaliais dažniau išvykstame pailsėti prie jūros, į sodybą ar net į kitą šalį. Dėl to reikėtų paisrūpinti talpesne ir praktiška rankine, kuri būtų patogi, lengva ir žaismingesnė nei darbinė, juk keliaujate atsipūsti!

Khloe Kardashian, Alexa Chung, rankinės
Khloe Kardashian, Alexa Chung, rankinės "Massimo Dutti" ir "Aldo"
AOP ir gamintojo nuotr.

Delninė dienai

Įprasta, kad delninę siejame su vakarėliais, tačiau šis rankinės tipas puikiai tinka ir dienai. Ne visuomet keliaujant į miestą kelioms valandoms norisi temptis ir didelę rankinę, kartais trokštame moteriškesnio, romantiškesnio įvaizdžio. Dieninė delninė tam puikiai tinka, ypač šiltuoju metų laiku, kai renkamės ryškesnes spalvas, sodresnius raštus. Ieškokite didesnės, pavyzdžiui, voko formos kasdienės delninės, kuri neįpareigos, tačiau jūsų įvaizdžiui suteiks stilingo prieskonio.

Freida Pinto, delninės
Freida Pinto, delninės "Coccinelle" ir "Aldo"
SIPA/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Delninė vakarui

Žinoma, vakarėliams skirtą rankinę turėtų turėti kiekviena. Praktiškiausia – puošnesnė delninė su nusegama ilga rankena, dažniausiai grandinėle. Tokia delninė tiks ne tik vakarėliams, bet ir koncertams, spektakliams ar kitiems renginiams, kuriuose derėtų pasipuošti.

Ziyi Zhang, Zoe Saldana, Jamie Chung, delninė
Ziyi Zhang, Zoe Saldana, Jamie Chung, delninė "Coccinelle"
AFP, Sipa Press/Scanpix, gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis