10 madingų pirkinių dailesnei figūrai (FOTO)

Vienos eidamos į parduotuves jau žino, kokių apdarų ar aksesuarų ieškos, kitos įsigyja daiktus, pamiltus iš pirmo žvilgsnio. Tačiau, kad apsipirkimas būtų ne tik smagus, bet ir naudingas, verta iš anksto žinoti, kuo norėtumėte atnaujinti garderobą. Siūlome 10 madingų pirkinių, kurie padės sukurti dailesnės figūros įspūdį.

1. Griežtų linijų suknelė

Kad sukurtumėte lieknesnės talijos efektą, ieškokite griežtesnių linijų suknelių, formuotų įsiuvais. Jos gali būti ir šviesios, ir tamsios, ir siūtos iš skirtingų spalvų audinio, svarbiausia, jog linijos siaurintų siluetą. Atkreipkite dėmesį į sukneles, kuriose aiškiai matomos įstrižos bei vertikalios linijos, tokios ilgins figūrą, liemuo atrodys liaunesnis, o jūs – grakštesnė.

A. Balvočiaus nuotr.

2. Suknelė iš spalvinių blokų

Šį pavasarį bei vasarą vis dar madingos iš spalvinių blokų sudėliotos suknelės. Statūs spalvų kontrastai skaldo figūrą, dėl to ji atrodo vizualiai siauresnė. Parduotuvėse „Apranga“ rasite ne tik iš spalvinių blokų sudėliotų suknelių, bet ir palaidinių, marškinių ar sijonų – visi šie drabužiai padės akimirksniu atsikratyti kelių papildomų kilogramų.

3. Aukštakulniai bateliai

2014 m. šiltąjį sezoną vyrauja avalynė lygiu padu, tačiau aukštakulniai madingi visuomet, ypač smailėjančiu priekiu. Tokie bateliai ilgina ir plonina kojas, atrodysite aukštesnė, lieknesnė. Pavasarį ieškokite ne įprastų juodų, o ryškesnių: mėlynų, baltų, rausvų ar pastelinių atspalvių batelių. Stilingos avalynės, kuri puikiai atrodys tiek prie suknelės, tiek prie sijono ar kelnių, rasite aksesuarų salonuose „Aldo“.

A. Balvočiaus ir gamintojo nuotr.

4. Grafiškais raštais marginti drabužiai

Grafiškais raštais marginti drabužiai taip pat siaurina figūrą, ypač marginti vertikaliomis ar įstrižomis linijomis. Jei norite, kad liemuo atrodytų plonesnis, ieškokite lengvai prie kūno priglundančios palaidinės su statmenai einančiomis juostomis arba užsimeskite ilgesnį vertikaliomis linijomis margintą šalikėlį. Jei norite siauresnių klubų, prie tamsaus audinio kelnių derinkite horizontaliai margintą palaidinę, ši harmonizuos figūrą, nes viršutinė kūno dalis atrodys platesnė, o klubai siauresni. Įsigydamos dryžiais margintus drabužius, atkreipkite dėmesį į tarpus tarp linijų: jei jie plonyčiai – drabužis siaurins, jei platūs – platins.

5. Pieštuko silueto sijonas

Tiesus ar kiek siaurėjantis sijonas iš kokybiško švelniai priglundančio audinio šiek tiek suspaudžia klubus, kilsteli sėdmenis, tad klubai ir kojos atrodo patraukliau. Žinoma, tokius sijonus reikėtų rinktis atidžiai. Jei esate kriaušės figūros, jums labiau tiktų arba tiesūs, arba saulės kirpimo sijonai. Toms, kurios turi obuolio figūrą, pieštuko siluetas – puikus sprendimas.

A. Balvočiaus ir gamintojo nuotr.

6. Tamsūs džinsai

Jei norite, kad kojos atrodytų plonesnės, pasidairykite tiesių arba kiek siaurėjančių tamsaus audinio džinsų. Tokius lengvai priderinsite prie įvairių drabužių, jie pravers kiekvienai. Kaip žinoti ar džinsai jums tinka? Apsimovusi džinsus turite jaustis patogiai, o sėdmenys turi atrodyti akivaizdžiai dailiau.

7. Klasikinis švarkas

Klasikinis liemenuotas ar tiesaus silueto švarkas – šauni investicija. Griežtesnių linijų švarkai įrėmina figūrą, suteikdami jai naują grakštesnį siluetą. Jei esate platesnių klubų, jums tiks švarkas su standesniais peteliais, jei norite užmaskuoti pilvuką, rinkitės liemenuotą švarką ir vilkėkite jį atsegtą. Pavasarį atkreipkite dėmesį į šviesesnius, ryškesnius švarkus, taip pat madingi apsiūtais krašteliais ar sudėlioti iš skirtingų spalvų audinio.

8. Tamsiai mėlyni drabužiai

Šio sezono „must have“ spalva – mėlyna. Madingi įvairūs atspalviai: žydras, žibučių, vandenyno, ultramarino ar naktinio dangaus mėlynumas. Vis dėlto jei norite atrodyti lieknesnė, įsigykite vieną kitą tamsiai mėlynos spalvos drabužį. Jis bus ne tik madingas, bet ir atrodys įdomiau, gyviau nei juodas.

A. Balvočiaus nuotr.

9. Kostiuminės kelnės

Ieškote madingų kelnių? Atkreipkite dėmesį į kostiuminio tipo kelnes su kantais. Tokios ilgins kojas, taip pat plonins, ypač tuomet, jei avėsite aukštakulnius batelius. Pavasarį ir vasarą nebijokite šviesesnio audinio, madingiausios mėlynų atspalvių ir baltos patrumpinto silueto kelnės.

10. Laisvai krintanti palaidinė

Lengvai krintančio audinio palaidinė puikiai tiks norinčioms užmaskuoti atsikišusį pilvuką. Parduotuvėse „Apranga“ gausu ir vienspalvių, ir margintų grafiniais raštais, ir spalvinių blokų palaidinių. Šias galėsite pritaikyti tiek darbo, tiek laisvalaikio garderobe, tereikės pasirinkti dalykinio arba sportiškesnio stiliaus avalynę ir kitus aksesuarus.

A. Balvočiaus nuotr.

Užsakymo nr.: PT_64728887

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis