J. Lopez: net ir nedidelė krūtinė leidžia dėvėti atviras sukneles

45 metų Jennifer Lopez kūno, skaisčios odos ir vešlių plaukų gali pavydėti dažna dvidešimtmetė ir dainininkė tai žino. Ji šių metų Amerikos muzikos apdovanojimų ceremonijoje pasirodė su itin seksualia suknele, kuri nieko neslepia. O ir slėpti nėra ką – šios moters kūnas tobulas!

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Prognozės savaitei: atsargiai - neprisikalbėkite!
- Akcentai, pagyvinantys net juodžiausią aprangą
- Duria nugaroje? Pasitikrinkite kasą
- Persimonas - ne tik sveikatai, bet ir grožiui
- Burnoje tirpstantys sausainėliai

Pudros spalvos suknelė, kurios viršutinė dalis labiau primena tvarsčius ne pirma ir tikriausiai ne paskutinė Jennifer karjeroje. Galima sakyti, kad prieš daugiau nei dešimt metų žalia ir su itin gilia iškirpte „Versace“ suknelė dainininkei atnešė šlovę. Tuomet dainininkė į Grammy apdovanojimus lydėjo savo žymų širdies draugą. Jau kitą rytą dainininkės nuotraukos puikavosi pirmuose dienraščių puslapiuose, o suknelė pateko į mados istoriją.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Kasdienai Jennifer Lopez renkasi madingus, bet itin patogius drabužius – sportinio stiliaus prigludusias kelnes, laisvus marškinėlius, tačiau ant raudonojo kilimo ji virsta tikra seksualumo deive. Dainininkė puikiai žino savo figūros ypatumus ir sugeba minusus paversti pliusais.

Pagal Holivudo standartus Jennifer Lopez krūtinė – ganėtinai maža. Tačiau moteris nepuolė jos didinti, bet ėmė rinktis į sėkmę atnešusią suknelę panašius modelius su itin giliomis iškirptėmis. Tokia iškirptė atrodo ne vulgariai tik jei krūtinė yra maža. Dainininkė mėgsta ir gana uždaras, bet labai trumpas sukneles. Jos atidengia tarsi nulietas moters kojas.

Atrinkome dešimt įspūdingiausių ir į šou pasaulio istoriją įeisiančių Jennifer Lopez suknelių. Ne visos jos buvo gerai įvertintos mados kritikų, tačiau visos yra išskirtinės ir vertos dėmesio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis